Bende 9 aylık evliyim canim ilk olacak benim de. İlk defa klomen kullanmıştım gelişmedi yumurta.bu ay adet olursam iki tane kullancam.. Tabiki de Rabbim büyük zamanı vardır elbet bol bol dua etmek lazım. Hsg çektirdin miEvet tatlım ben yeni evliyim yasım da 32 , o yuzden de e gittim ama tatmin olmuyorum ya bende bitkisel e yonelicem allah bilir zamanını baktım olmadı asılama yaptırırım allahtan umit kesilmez( senin ilk mi ?
Canım çok çok geçmiş olsun tam olarak sorunun ne bilmiyorum ama mutlaka bişi var ki sen düzenli adet olamıyosun başka doktora falan gittin mi benim arkadaşım da adet olamıyodu tüp filmi çekildi 2. Aşılamada hamile kaldı ve ümidini hiç yitirmedi düzenli muayene çok önemli bende 6 ayda bir doktora gidiyordum her gittiğimde bi sorun yok deyip gonderiyodu 3.5 yıl oldu bebeğimiz yok hala bende doktorumu değiştirdim ve tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim onca emek onca göz yaşı hepsi boşunaymis önce güvenebilirsiniz bi doktor bulmak çok önemli inş hepimiz bu duyguyu yaşiycazNe kadar sanslısınız sizin gibi düzenli adet gören adeti şaşmayan kadınlara o kadar cok imreniyorum ki ben 5 aydır adet göremiyorum bir taraftan da cocuk deniyoruz ne hamile kalabiliyolarum ne de adet olabiliyorum öyle bir cıkmaz ki sinirlerim ilişkim evliliğim bile alt üst olmus durumda mahvetti beni,normal kadınlar cocuk istediklerinde ilişkiye girip adet dönemini bekler adet olursa olur olmazsa gebelik testi yapar ama benm gibiler adette olamıyo olmak için adet söktürücü içmesi lazım ama ya olurda gebe kaldıysam bilmeden içersem korkusu yasıyo, sürekli sogan kürü testere dişli aslanpençesi yok işte hayıt tohumu içme ihtiyacı duyuyo gebe kalanileyim diye ya da bari adet olayım diye ama içerken de bilmeden ya gebeysem cocuguma zarar veriyorsa diye düşünüp duruyo böyle berbat bir durum işte bir gün delircem en sonundaisyan etmiyorum yinede cok sükür halime ama inanın markette alısveriş yaparken pet bölümünü görünce sinirden aglıyorum 5-6 ay olmus adwt olmayalı doktora gidiyosun caresi yok tıpta tedavisi yok böle yasamaya alıs deniyo yani cidden berbat bir durum
Canm test yaptim ikinci cizgi silik çıktı 2 gün önce ama bugunde adet kanaması gibi bi akintim oldu öğlen suan bişe yok kahverengi gibi koyu ama karnmda filan ağrı yok sadece akinti geldiğinde vajinamda ağrı hissettim acaba hasta mi olcamNe duruyosun canım yapsana test çıkar tabi inşallah bebiştir
Yok tatlım çektirmedim bende 6 aylık evliyim. Bakalım zaman ne gösterecek bende kilo da var biraz glifor ve folbiol kullanıyorum ama hem mesleki hem ailevi stresten uzak olmam çok zor Allah yazdıysa bizde bu duyguyu yasayacağız inş Allah aratmasınBende 9 aylık evliyim canim ilk olacak benim de. İlk defa klomen kullanmıştım gelişmedi yumurta.bu ay adet olursam iki tane kullancam.. Tabiki de Rabbim büyük zamanı vardır elbet bol bol dua etmek lazım. Hsg çektirdin mi
Inslh korkmamiza gerek yoktur. Benim arada feci agriyo yani. Wc'ye gitmeye korkuyom kanamam olursa diye o derece bi agri yani. Ama okuduklarimdan anladigim kadariyla boyle agrisi olan oluyomus. Tek degiliz yaniİyi bari korkmama gerek yokmuş
Can'ım senin belirtilerin neydi ?Inslh korkmamiza gerek yoktur. Benim arada feci agriyo yani. Wc'ye gitmeye korkuyom kanamam olursa diye o derece bi agri yani. Ama okuduklarimdan anladigim kadariyla boyle agrisi olan oluyomus. Tek degiliz yani
Evet Can'ım benim bide akıntım oluyo o geldiğinde diyorum kan mı geldi hissediyorum bişey geldiğini hemen bakıyorum yok oh rahatlıyorumInslh korkmamiza gerek yoktur. Benim arada feci agriyo yani. Wc'ye gitmeye korkuyom kanamam olursa diye o derece bi agri yani. Ama okuduklarimdan anladigim kadariyla boyle agrisi olan oluyomus. Tek degiliz yani
Bende de vardı bu belirtiler Can'ım kasığında sanki bişey pıt pıt eğiyor gibi oluyodu üşüyordum ve kokuları çok duyuyodum tiksiniyorumKızlar size danışayım benim hastalığım ayın 12 de bitti arasında bir hafta geçti göğüs Ağrı'm başladı diğer haftada kasıklarımlar iğne gb batmalar çok üşüyorum özellikle geceleri ellerim ayaklarım donuyor. Can'ım hiçbirşeyi istemiyor halsizim ama her gün değil yani özellikle geceleri çok Ağrı'm oluyor. Normalde hastalanma zamanım çok rahat geçer ve çok düzenlidir.!!! Merak içindeyim
Canım gidiyorum zatwn 15 yasımdan beri böuleyim gitmediğim doktor kalmadı tıpta çare yokmus benm durumuna ben yumurta olusturamıyorum lh hormonum hep cok yüksek inmiyor doktor 1 yıl kendinizdeniceksiniz sonra tedavi dedi o kadar üzülüyorum ki anlatamam ne adet oluyorum ne hamile kalabiliyolarum berbat iğrenç ötesi bir durum napcagımı sasırdım cidden, ve ben kendimi bildim bileli bebek cocuk diye cıldırıan biriyim anne olmayı daha küçücükken de cok kutsal bilirdim anne olucagm günü beklerdim ama Allah ta beni böylesınıyor sanırım enhassas oldu gu m konuda napalım Allahtan gelen herseyde vardır bir hayır sabırla beklicem Allah acısın artık halime umarım sende bir an evvel sağlıklı evladını alırsınkucagına kalpten diliyorum kimsenin kucağı bos kalmasınCanım çok çok geçmiş olsun tam olarak sorunun ne bilmiyorum ama mutlaka bişi var ki sen düzenli adet olamıyosun başka doktora falan gittin mi benim arkadaşım da adet olamıyodu tüp filmi çekildi 2. Aşılamada hamile kaldı ve ümidini hiç yitirmedi düzenli muayene çok önemli bende 6 ayda bir doktora gidiyordum her gittiğimde bi sorun yok deyip gonderiyodu 3.5 yıl oldu bebeğimiz yok hala bende doktorumu değiştirdim ve tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim onca emek onca göz yaşı hepsi boşunaymis önce güvenebilirsiniz bi doktor bulmak çok önemli inş hepimiz bu duyguyu yaşiycaz
Ayni agri bu gece de oldu. Geceleri vuruyor. Kanamam var mi diye bakiyorum yok. Kasik agrilari gebelik belirtisiymis zaten. Tomurcugum geceleri yaramazlik yapiyor demek kiİyi ki içmemişsin Can'ım ya
Can'ım aynı durumdayızBende de ara ara sancı oluyor ama sebebi gazöyle bir şişiyor ki karnım...gaz sancısını ayırt etmek zor oluyor çünkü kasığıma vuruyor sancı.
İki gündür akıntı başladı hafiften.hemen wc koşuyorum kanmı geldi diyeyarın doktor randevum var.keseyi görmeden inanamicam galiba
Bende aynı şeyi dedim içimden akşamları yaramaz oluyo ilerde uyutmycak biziAyni agri bu gece de oldu. Geceleri vuruyor. Kanamam var mi diye bakiyorum yok. Kasik agrilari gebelik belirtisiymis zaten. Tomurcugum geceleri yaramazlik yapiyor demek ki
canim kusura bakma haftasonu giremedim internetebhchrk canım ya bu crİnone jel i ben Mi yanlış kullandım sabah yaptım ogleden sonra ilişki oldu resmen geldi kesik kesik bide ilişkiden sonra Mi yapmam gerekiyor sabah akşam verdi doktor ilişki öncesi yaparsam spermin geçişini engellemez dimii
canim benimmm Rabb im hayirlisini versin insallah en yakin zamanda hamis haberlerini bekliyoruuzz sakin strese girme biz birbirimiz icin burdayiz :))@masalolsunnnsweetwitch01 @maya_gallo bhchrk merhaba kızlar buraya takıldıkça fikir alışverişinde bulunuyoruz ama kafam hep gebelikte kalıyo ve sürekli onu düşünüyorum onun için bundan sonra nadir girmeye çalışacağım bu ay gebelik yok zaten bugün kan verdim ve sıfır çıktı. İnşallah bi gün hamiş olursam size müjdeyi veririm yine arada girip haberlerinizi almak isterim. Rabbim gönlünüze göre versin öpüldünüz.
aman kiz kan demeeBende de ara ara sancı oluyor ama sebebi gazöyle bir şişiyor ki karnım...gaz sancısını ayırt etmek zor oluyor çünkü kasığıma vuruyor sancı.
İki gündür akıntı başladı hafiften.hemen wc koşuyorum kanmı geldi diyeyarın doktor randevum var.keseyi görmeden inanamicam galiba
Canim bunada yapabilirmisin...hala adet olmadimBende okadar ugrastim ama cikmadisagolcanim baktigin icin.dun yapmistim bu testi.dun adet gunumdu ama hala olmadim bekliorum
Canim bunada bakabilirmisjn kontras lamaalesef canım çıkmadı..
@masalolsunnnsweetwitch01 @maya_gallo bhchrk merhaba kızlar buraya takıldıkça fikir alışverişinde bulunuyoruz ama kafam hep gebelikte kalıyo ve sürekli onu düşünüyorum onun için bundan sonra nadir girmeye çalışacağım bu ay gebelik yok zaten bugün kan verdim ve sıfır çıktı. İnşallah bi gün hamiş olursam size müjdeyi veririm yine arada girip haberlerinizi almak isterim. Rabbim gönlünüze göre versin öpüldünüz.
Ne bileyim çok tuhafpeki adet ağrısı gibi olması normal mi
Canim bunada yapabilirmisin...hala adet olmadim
Canim ya sabah ilk idrarla yaptim geri yattim uyudum;( beklemisde olmus olabilir.uykuluydum ben uc dort dakka bekledim bisi goremedim koyup yatmistim.bu kaadar adet gecikmesine belirgin olmazmiydi..uc gun gecticanım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin buraya :) üzme kendini sakın.. kendine dikkat et
yani oluyor tabii.. rahim genişliyor karnın ona göre içsel değişim yaşıyor bu tür ağrılar normal.. hatta 3 ay boyunca adet günlerine denk gelen günlerde bu tür sancılar olabiliyor hafif hafif
canım ben bi bakayım kontrasta amaaaa bakmadan da sanki var 2. çizgi ben görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?