Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim ya sabah ilk idrarla yaptim geri yattim uyudum;( beklemisde olmus olabilir.uykuluydum ben uc dort dakka bekledim bisi goremedim koyup yatmistim.bu kaadar adet gecikmesine belirgin olmazmiydi..uc gun gecti

beklemiş çıkmışsa bilemem tabii canım.. ama testte ikinci çizgi var.. gecikmeden aile hekimine gidip test yaptırsana hemen

Eklentiler

• IMG_20160425_092104.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 85

Geçmiş olsun canım ama bukadar ümitsiz olma herşeyde bir hayır vardır, zamanı gelince inşallah sende alacaksın bebeğini kucağına..

Arkadaşlar özellikle hamile olanlar karnımız böyle emanet gibimi yani sanki ameliyat olmuş gibi karın ağrılarınızzz var mi

Gaz sancısı çekio olabilirmisin canım, benim mesela kasıklarıma vuruyor ağrılarım, karında değilde.

Adetimten 10 gün önce falan cokaz leke şeklinde kan geldi ama hemen bitti geçti benim gibi olupta soncu hamile kalan varmi

Ben yaşamadım ama yerleşme kanaması olabiliyor diye duydum, inşallah öyledir diyelim :)

Hamiş olan bayanlar size sesleniyorum ya böyle adet olucak gibi ağrıyo karnım hep şiş arada ters bişey mi var acaba diyorum normal mi bunlar

Bende olmadı farklı ağrılar yaşadım ama regl ağrısı gibi ağrıları olan arkadaşlarıda okudum canım burada, endişelenme

Çoğu bendeki belirtiler, benimde çok erken başladı. inşallah hamilesindir canım..

aman kiz kan demee ( yarin her sey yolunda gidicek merak etme :)) ne kadarlik oldugunu da ogreneceksin insallah :)) dahaa senii bol çişe gitmeli gunler bekliyo benim anca hafif hafif azaldi vala gece uykum kalmamisti simdi de sinuzit oldum benim bebis de hem gribe hem sinuzite karsi bagisikli dogacak vala [/QUOTE]

Canım geçmiş olsun Gece çiş nöbetleri bendede feci sorun, uykum çok bölünüyor sinir oluyorum.. Kalkmamak için zorlayıncada kasıklarım ağrıyor iice.. Geç saatlerede doğru çok sıvı almamaya çalışıyorum napim.

Can'ım senin belirtilerin neydi ?
Aslinda belirtim bu ay ayni mens olacakmisim gibiydi canim. Hafif herzamanki kadar gogus hassasiyeti, bide karin agrisi. Onun disindakilere bende cok dikkat etmedim. Ama ogrendikten sonra usumelerim oldu hasta olacak gibi usuyordum yattigimda. Ha bide sivilcem cikmamisti bu ay. Bunun disinda bisey dikkatimi cekmedi.

Daha durrr sen sık wc görmedinnn
Şimdi hafiften başadı ayy ayyy bu hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…