Canim ya sabah ilk idrarla yaptim geri yattim uyudum;( beklemisde olmus olabilir.uykuluydum ben uc dort dakka bekledim bisi goremedim koyup yatmistim.bu kaadar adet gecikmesine belirgin olmazmiydi..uc gun gecti
Çok tesekkur ederim canim ..kan vermeyi olmadi bugunbeklemiş çıkmışsa bilemem tabii canım.. ama testte ikinci çizgi var.. gecikmeden aile hekimine gidip test yaptırsana hemen
Çok tesekkur ederim canim ..kan vereyim olmadi bugun
Çok tesekkur ederim canim ..kan vermeyi olmadi bugun
Evet evet canim..iki yil olcak artik kendimizin doktoru olduk heleki dış gebelikten sonrayarına o zaman gidersin.. aç tok fark etmiyor zaten
Evet evet canim..iki yil olcak artik kendimizin doktoru olduk heleki dış gebelikten sonra
İnsallah yanilalim:)öyle tabii canım .. ama işte bazen yanılabiliyoruz da :) sen korkma inşallah vardır ve normaldir
Ne kadar sanslısınız sizin gibi düzenli adet gören adeti şaşmayan kadınlara o kadar cok imreniyorum ki ben 5 aydır adet göremiyorum bir taraftan da cocuk deniyoruz ne hamile kalabiliyolarum ne de adet olabiliyorum öyle bir cıkmaz ki sinirlerim ilişkim evliliğim bile alt üst olmus durumda mahvetti beni,normal kadınlar cocuk istediklerinde ilişkiye girip adet dönemini bekler adet olursa olur olmazsa gebelik testi yapar ama benm gibiler adette olamıyo olmak için adet söktürücü içmesi lazım ama ya olurda gebe kaldıysam bilmeden içersem korkusu yasıyo, sürekli sogan kürü testere dişli aslanpençesi yok işte hayıt tohumu içme ihtiyacı duyuyo gebe kalanileyim diye ya da bari adet olayım diye ama içerken de bilmeden ya gebeysem cocuguma zarar veriyorsa diye düşünüp duruyo böyle berbat bir durum işte bir gün delircem en sonundaisyan etmiyorum yinede cok sükür halime ama inanın markette alısveriş yaparken pet bölümünü görünce sinirden aglıyorum 5-6 ay olmus adwt olmayalı doktora gidiyosun caresi yok tıpta tedavisi yok böle yasamaya alıs deniyo yani cidden berbat bir durum
Arkadaşlar özellikle hamile olanlar karnımız böyle emanet gibimi yani sanki ameliyat olmuş gibi karın ağrılarınızzz var mi
Adetimten 10 gün önce falan cokaz leke şeklinde kan geldi ama hemen bitti geçti benim gibi olupta soncu hamile kalan varmi
Hamiş olan bayanlar size sesleniyorumya böyle adet olucak gibi ağrıyo karnım hep şiş arada ters bişey mi var acaba diyorum normal mi bunlar
Kızlar size danışayım benim hastalığım ayın 12 de bitti arasında bir hafta geçti göğüs Ağrı'm başladı diğer haftada kasıklarımlar iğne gb batmalar çok üşüyorum özellikle geceleri ellerim ayaklarım donuyor. Can'ım hiçbirşeyi istemiyor halsizim ama her gün değil yani özellikle geceleri çok Ağrı'm oluyor. Normalde hastalanma zamanım çok rahat geçer ve çok düzenlidir.!!! Merak içindeyim
Bende ayni durumdayim, sukur birsey yokmus diyorum her wc' de ama bep korkuyla gidiyorumEvet Can'ım benim bide akıntım oluyo o geldiğinde diyorum kan mı geldi hissediyorum bişey geldiğini hemen bakıyorum yok oh rahatlıyorum
Aslinda belirtim bu ay ayni mens olacakmisim gibiydi canim. Hafif herzamanki kadar gogus hassasiyeti, bide karin agrisi. Onun disindakilere bende cok dikkat etmedim. Ama ogrendikten sonra usumelerim oldu hasta olacak gibi usuyordum yattigimda. Ha bide sivilcem cikmamisti bu ay. Bunun disinda bisey dikkatimi cekmedi.Can'ım senin belirtilerin neydi ?
Atmamız lazım bu korkuları kötü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalımBende ayni durumdayim, sukur birsey yokmus diyorum her wc' de ama bep korkuyla gidiyorum
Daha durrr sen sık wc görmedinnncanim kusura bakma haftasonu giremedim internete( bikac gun ben de kullanmistim o jeli.. vajina icinden emilerek progestan salgisini artiriyor ama iste icerisi nemlendigi icin bazen akinti gibi bi kismi cikabiliyor.. bence iliskiden 1 saat sonra uygularsan daha iyi olur bence
canim benimmm Rabb im hayirlisini versin insallah en yakin zamanda hamis haberlerini bekliyoruuzz sakin strese girme biz birbirimiz icin burdayiz :))
aman kiz kan demee( yarin her sey yolunda gidicek merak etme :)) ne kadarlik oldugunu da ogreneceksin insallah :)) dahaa senii bol çişe gitmeli gunler bekliyo benim anca hafif hafif azaldi vala gece uykum kalmamisti simdi de sinuzit oldum benim bebis de hem gribe hem sinuzite karsi bagisikli dogacak vala
24 martta olmuştum.16 nisan batımdı. Günüm 9 gün geçtiCan'ım aynı durumdayızbende akıntım var kan sanıyorum ödüm kopuyor ben iki haftaya anca gidicem doktora senin bat ne zamandı
Bence kontras a gerek yok var gibiCanim bunada bakabilirmisjn kontras la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?