Dün geceden bu yana Ağrı'm var bende anlamıyorum hastalanmama 2 hafta var bilmiyorumBende aynı şeyi dedim içimden akşamları yaramaz oluyo ilerde uyutmycak bizibat ne zamandı senin
Bayanlar doktoru aradim artisin guzel dedi. Yarin gel keseye bakalim dedi. Dualarinizi bekliyorum insallah sorunsuz olur
Evet Can'ım kanda 794 çıktı daha ultrasonda görmedim doktora iki hafta sonra gidicemGünaydın kızlar
Kelebek922 sen hamilemizin Can'ım
Ay hadi Allah gönlüne göre versinSon gittiğimde %50 erkek demişti, o ne demekse artık sanki biz %50 tahminini yapamıoz
Cuma günü randevum var o gün inşallah öğreneceğim.
Benimde 12 nisandı24 martta olmuştum.16 nisan batımdı. Günüm 9 gün geçti
Nasıl bi ağrıDün geceden bu yana Ağrı'm var bende anlamıyorum hastalanmama 2 hafta var bilmiyorum
Ay hadi Allah gönlüne göre versin
Insallahhh:)Sorunsuz olur canım hiç endişelenme, mutlu haberlerle dönersin inşallah..
Ben adetime 10 gun kala idrar testi yaptim cikti. Cikmaz deme bi dene. Insallah guzel haberler olurMerhaba,
Geçen hafta yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve ondan sonra yumurtalıklarımda sürekli sancı olmaya başladı. Karnım davul gibi oldu. Gaz sancısı falan diye düşündüm fakat değişik bir ağrı ya tarif edemiyorum.bazen şiddetli bazen hafif sızı şeklinde de olsa sürekli var bu ağrı. Keyfim falan yok hiç. Değişiğim yani. Bu kdr kısa sürede hamilelik testi de çıkmaz. Batıma daha 1 hafta var zaten.
Hamile olan bayanlardan yorum bekliyorum. Teşekkürler.
yaaa demeDaha durrr sen sık wc görmedinnn
Şimdi hafiften başadı ayy ayyybu hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum
ben de öğreneyim cumaa günüüüüü noluuurrrrSon gittiğimde %50 erkek demişti, o ne demekse artık sanki biz %50 tahminini yapamıoz
Cuma günü randevum var o gün inşallah öğreneceğim.
Cnm sen son adeti ne zaman olmuştun ultrason da görüldü müArkadaşlar canım işkembe çorbası istedi icsem sorun olurmu
Cnm ikimizin ki aynı ultrason da göründü mü senin24 martta olmuştum.16 nisan batımdı. Günüm 9 gün geçti
Canım belki yerleşme kanamasıdır adetin geçti değilmi inşallah olmazsınCanm test yaptim ikinci cizgi silik çıktı 2 gün önce ama bugunde adet kanaması gibi bi akintim oldu öğlen suan bişe yok kahverengi gibi koyu ama karnmda filan ağrı yok sadece akinti geldiğinde vajinamda ağrı hissettim acaba hasta mi olcam
yaaa demeen azından 3 ay rahatım dimiiiii çıkar canım çıkaarr :) yarın durumlardan haberdar et bizi bak :))
ben de öğreneyim cumaa günüüüüü noluuurrrr
Maşallah diyerek soraym ilk üç ay tehlikeli bi dönem neler yaşadınızAmin inşallah, Çookk Teşekkür ederim :)
ayneenn yaaa cici cici kıyafetler almak istiyorum artııııkkAyyy inşallah inşallah öğrenelimmmmmçatlayacağım yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?