Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Maşallah diyerek soraym ilk üç ay tehlikeli bi dönem neler yaşadınız

Bende kist var canım, bu sebeple hem düşük tehlikesi hemde ciddi kasık ağrıları yaşadım o dönemde tam güvenebileceğim bir doktor bulamadığım içinde baya kaygılı geçti.. Kistim büyüktü bebek oluşumuyla beraber olunca beni sıkıştırmaya başladı.
3. gittiğim doktorum sonunda imdadıma yetişti ve bana haftada 1 kez vurulmam gereken iğne verdi, hala vuruluorum haftada 1 kere ve çok şükür iyim..
Onun dışında sabah bulantılarım bazen oldu ama öle beni etkilmedi hiç kusmadım. Uykum çok oluyordu :) 2.ay bittikten sonra bunlarda yok oldu şuan çok daha iyim..

Sende hamilemisin canım?

Anladım Can'ım benimde aralık ayında bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ve tekrar hamileyim şükürler olsun beta Hcg bi hafta arayla 19 ve 794 çıktı artış var yanı şuan hamile gibi gözüküyorum 12 nisandı hastalanmadım Can'ım 7 mayısta gidicem bakalım doktora belli olcak kesin olarak

Allahım yaşatmasın sana tekrar aynı acıyı inşallah.
Negüzel tekrar bir umut daha doğacak :) Ozmaan hamilesindir kesini değili yok, Maşallah çok güzel geçer ve sağlıkla şansla bebeğini alırsın kucağına inşallah.

İnşallah Can'ım seninde öyle böyle ara ara sızlama oluyo adet olucam gibi ağrıyo hafif hafif normal mi bunlardır

Cnm ultrason da ne zaman görünür bebek ben 24 martta adet oldum en son. Bugün gittim doktor erken dedi ve görünmedi. Sen ne zaman görmüştün

Tam 4 haftalık oluyor şuan senin ozman değilmi? Daha gözükmemesi normal. Muhtemelen bir sonraki kontrolünde gözükcek bebeğin..

Cnm ultrason da ne zaman görünür bebek ben 24 martta adet oldum en son. Bugün gittim doktor erken dedi ve görünmedi. Sen ne zaman görmüştün
kanda beta hcg değerine göre canım 3000lere ulaştığında kese görünür.. benim öyle görünmüştü.. beklenen adet tarihimden 1 hafta sonraydı yanlış hatırlamıyorsam senin ne zaman kaç çıkmıştı değerin?

Çokkkkkl sevindiii inanılmaz inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız
Amin canim insallah bunlar boyle iste istemiyolar ama en cok onlar seviniyo simdi benimkini gorsen kahve bile icirmiyo bana gozu ustumde :))) cok sukur benim kizlara erkek kardes geliyo insallah senin oglanlarada bi baci gelir saglikla kucagimiza aliriz canim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Cnm geçen pazartesi değerim 155 ti ve adet olmam gereken tarihti. Şu an bir hafta geçmiş oluyor ama doktor ćok erken dedi. Görünmedi zaten yarın kan tahlili yaptırcam.

Bu arada adet döngün kaç günde birdi cnm. Benim 25 günde bir o yüzden erken oluyor galiba. Ćünkü yumurtlama tarihin 3 nisan da başladı yani o günden bu yana 22 gün olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…