- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
ayneenn yaaa cici cici kıyafetler almak istiyorum artııııkk
tabikiiiiiiiEvet yaa çok heyecanlıyım...
Haberleşelim cuma günü.
25önde oldum canım ayın beşinde gitcemCnm sen son adeti ne zaman olmuştun ultrason da görüldü mü
Ben erken mi gitmişim cnm ya doktor mu dedi 5 mayısta gel diye25önde oldum canım ayın beşinde gitcem
Maşallah diyerek soraym ilk üç ay tehlikeli bi dönem neler yaşadınız
Anladım Can'ım benimde aralık ayında bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ve tekrar hamileyim şükürler olsun beta Hcg bi hafta arayla 19 ve 794 çıktı artış var yanı şuan hamile gibi gözüküyorum 12 nisandı hastalanmadım Can'ım 7 mayısta gidicem bakalım doktora belli olcak kesin olarakBende kist var canım, bu sebeple hem düşük tehlikesi hemde ciddi kasık ağrıları yaşadım o dönemde tam güvenebileceğim bir doktor bulamadığım içinde baya kaygılı geçti.. Kistim büyüktü bebek oluşumuyla beraber olunca beni sıkıştırmaya başladı.
3. gittiğim doktorumsonunda imdadıma yetişti ve bana haftada 1 kez vurulmam gereken iğne verdi, hala vuruluorum haftada 1 kere ve çok şükür iyim..
Onun dışında sabah bulantılarım bazen oldu ama öle beni etkilmedi hiç kusmadım. Uykum çok oluyordu :) 2.ay bittikten sonra bunlarda yok oldu şuan çok daha iyim..
Sende hamilemisin canım?
Cnm ultrason da ne zaman görünür bebek ben 24 martta adet oldum en son. Bugün gittim doktor erken dedi ve görünmedi. Sen ne zaman görmüştüntabikiiiiiiibenim randevum akşam 19:45te muhtemelen önce senin güzel haberini alıcaaazzz
Anladım Can'ım benimde aralık ayında bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ve tekrar hamileyim şükürler olsun beta Hcg bi hafta arayla 19 ve 794 çıktı artış var yanı şuan hamile gibi gözüküyorum 12 nisandı hastalanmadım Can'ım 7 mayısta gidicem bakalım doktora belli olcak kesin olarak
İnşallah Can'ım seninde öyle böyle ara ara sızlama oluyo adet olucam gibi ağrıyo hafif hafif normal mi bunlardırAllahım yaşatmasın sana tekrar aynı acıyı inşallah.
Negüzel tekrar bir umut daha doğacak :) Ozmaan hamilesindir kesini değili yok,Maşallah çok güzel geçer ve sağlıkla şansla bebeğini alırsın kucağına inşallah.
Cnm ultrason da ne zaman görünür bebek ben 24 martta adet oldum en son. Bugün gittim doktor erken dedi ve görünmedi. Sen ne zaman görmüştün
İnşallah Can'ım seninde öyle böyle ara ara sızlama oluyo adet olucam gibi ağrıyo hafif hafif normal mi bunlardır
kanda beta hcg değerine göre canım 3000lere ulaştığında kese görünür.. benim öyle görünmüştü.. beklenen adet tarihimden 1 hafta sonraydı yanlış hatırlamıyorsamCnm ultrason da ne zaman görünür bebek ben 24 martta adet oldum en son. Bugün gittim doktor erken dedi ve görünmedi. Sen ne zaman görmüştün
Amin canim insallah bunlar boyle iste istemiyolar ama en cok onlar seviniyo simdi benimkini gorsen kahve bile icirmiyo bana gozu ustumde :))) cok sukur benim kizlara erkek kardes geliyo insallah senin oglanlarada bi baci gelir saglikla kucagimiza aliriz canimÇokkkkkl sevindiii inanılmazinşallah sağsalim kucaklarımıza alırız
Teşekkürler cnm içime su serptin ben 4. Hafta içindeyim galibaTam 4 haftalık oluyor şuan senin ozman değilmi? Daha gözükmemesi normal. Muhtemelen bir sonraki kontrolünde gözükcek bebeğin..
İyi o Zaman körü düşünmek istemiyorım hemen korkuyorumTabikide çok normal bende hala oluyor, özellikle regl döngü tarihlerimde sancım artabiliyor ama dediğim gb beni etkileyen şeler değil çok şükür.
Cnm geçen pazartesi değerim 155 ti ve adet olmam gereken tarihti. Şu an bir hafta geçmiş oluyor ama doktor ćok erken dedi. Görünmedi zaten yarın kan tahlili yaptırcam.kanda beta hcg değerine göre canım 3000lere ulaştığında kese görünür.. benim öyle görünmüştü.. beklenen adet tarihimden 1 hafta sonraydı yanlış hatırlamıyorsamsenin ne zaman kaç çıkmıştı değerin?
Bu arada adet döngün kaç günde birdi cnm. Benim 25 günde bir o yüzden erken oluyor galiba. Ćünkü yumurtlama tarihin 3 nisan da başladı yani o günden bu yana 22 gün olmuşkanda beta hcg değerine göre canım 3000lere ulaştığında kese görünür.. benim öyle görünmüştü.. beklenen adet tarihimden 1 hafta sonraydı yanlış hatırlamıyorsamsenin ne zaman kaç çıkmıştı değerin?
Ne demek.. :)Teşekkürler cnm içime su serptin ben 4. Hafta içindeyim galiba
İyi o Zaman körü düşünmek istemiyorım hemen korkuyorum
Öyle yapıyorum Can'ımKorkma ve düşünme başına gelmesin, aklını başka şelerle meşgul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?