Cnm geçen pazartesi değerim 155 ti ve adet olmam gereken tarihti. Şu an bir hafta geçmiş oluyor ama doktor ćok erken dedi. Görünmedi zaten yarın kan tahlili yaptırcam.
Bu arada adet döngün kaç günde birdi cnm. Benim 25 günde bir o yüzden erken ölüyor galiba. Ćünkü yumurtlama tarihin 3 nisan da başladı yani o günden bu yana 22 gün olmuş
Baska test yok elimde;( aksamuzeri acilden kan verrim insallah tekrar dış gebelik falan olmaz..Bence kontras a gerek yok var gibiAma bekle diye yanıltıcı olabilir.Ben olsam hemen bi daha yapar rahat ederim,hayırlısı olsun insallah
Evet ama bi bir hafta daha gecse korkumuz eminim azalacaktir. Hersey iyi olacak desemde genede bi yanim korkuyor hala. Iyi dusenmeliyizz ki iyi olsun herseyyAtmamız lazım bu korkuları kötü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım
Vericz tabi o ne biçim soru herkese veren allah bize de verir hiç belli olmaz mayıs ayında da biz bağırırız burdan milleeeet hamileyiz diye
Evet ama bi bir hafta daha gecse korkumuz eminim azalacaktir. Hersey iyi olacak desemde genede bi yanim korkuyor hala. Iyi dusenmeliyizz ki iyi olsun herseyy
BenimKızlar benim son adetin başlangıcı 24 Mart bugün doktora gittim ultrason da görünmedi. Doktor daha erken görünmez dedi normal mi sizce?sizler ne zaman gördünüz. Bana bişey deyin
Ayni durumdayizz doktor banada bir hafta sonra gel keseye bakariz, hcg degerine baktirmana gerek yok dedi. Karin agrim icin olabilir korkmana gerek yok dedi. O agri bende de var. Karin agrisi gibi arada kasik agrisi gibi. Uzaninca azaliyor gibi, bi karisik hallerdeyiz desene ozaman sende bende ayni durumdayiz, normal demekkiBende çok korkuyorum 2 güne 1 kan vermene gerek yok dedi doktor ama kasıklarımda ince ince sızım varaklıma kötü şeyler getirmeyeceğim diyorum ama bazen enerjim düşüyor...
Benim
Ayni durumdayizz doktor banada bir hafta sonra gel keseye bakariz, hcg degerine baktirmana gerek yok dedi. Karin agrim icin olabilir korkmana gerek yok dedi. O agri bende de var. Karin agrisi gibi arada kasik agrisi gibi. Uzaninca azaliyor gibi, bi karisik hallerdeyiz desene ozaman sende bende ayni durumdayiz, normal demekki
Benimki ince sizidanda cikti baya batiyor yani.benm doktor yarin gel ultrasyonda bakalim dedi.merakla bekliyorumBende çok korkuyorum 2 güne 1 kan vermene gerek yok dedi doktor ama kasıklarımda ince ince sızım varaklıma kötü şeyler getirmeyeceğim diyorum ama bazen enerjim düşüyor...
Benim cok fazla goguslerde biseyim yok ama halsizlik ve karin agrisi var. Dikkat etmek gerek dogru soyluyorsun cnmmHaftaya pazartesi çağırdı beni kese için inşallah güzel haberler alırız bir de göğüs Ağrı'm ve şişliğim başladı hayırlara ersin...evet sürekli uzanmak istiyorum bende belki de üşütüyoruz havalar değişkendikkat edelim ve hep güzel düşünelim...
Bnmde yarin ikili test. Acaba banada bi tahminde bulunurmu ki. Bu ikili test sonuclari ayni gun cikmiomus galiba biri oyle yazmis. Ben ayni gun cikar die dusunuodum yaayaaa demeen azından 3 ay rahatım dimiiiii çıkar canım çıkaarr :) yarın durumlardan haberdar et bizi bak :))
ben de öğreneyim cumaa günüüüüü noluuurrrr
Deneyimli anneler ve 2li test yapıp sonuçlarını alan annecikler, 2li testte free hcg degeriniz kaç gözüküyor?
Ben bişe okudumda 50 altıysa erkek üstüyse kız bebekmiş..Doğru yalan bilemiyorum merak ettim.
Bide tutan veya doğruluğunu bilen varmı
Arkadaşlar canım işkembe çorbası istedi icsem sorun olurmu
Bnmde yarin ikili test. Acaba banada bi tahminde bulunurmu ki. Bu ikili test sonuclari ayni gun cikmiomus galiba biri oyle yazmis. Ben ayni gun cikar die dusunuodum yaa
hamile kalırsam inşallah bende merak ediyorum bu testleridoktorum bana ne ikili test yaptı ne de üçlü yaptı.. gelişimi iyi gerek yok demişti hep merak kalmıştır içimde
Doktor istese bi dert istemese bi dert bize
Demekki çok sağlıklı görmüş bebeğini..Bendende 3lü ve 4lü testi istemicek doktorum risk olmadığı için, 2li yeter dedi.
aynen yaaa.. maşallahı vardı canım hep önden gitti.. en son 38+1 deydim 41+1 de görünüyordu 4 lü testte mi var onu da yeni duydum valla...
benimki cuma günü bakalımmm :) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımmm :) geçen gittiğimde doktora sordum. bebek 4.5 cm olmadan bakılmıyormuş.. ultrasonla boyun kalınlığını ölçüyormuş sonra kanda 3 tane galiba bi değerlere bakılıyormuş.. biri betahcgBnmde yarin ikili test. Acaba banada bi tahminde bulunurmu ki. Bu ikili test sonuclari ayni gun cikmiomus galiba biri oyle yazmis. Ben ayni gun cikar die dusunuodum yaa
vala ben 3lü yü 4lü yü sormadım hiç 2li ye odaklandığım için :)) inşallah iyi çıkar yaa cuma günüDoktor istese bi dert istemese bi dert bize
Demekki çok sağlıklı görmüş bebeğini..Bendende 3lü ve 4lü testi istemicek doktorum risk olmadığı için, 2li yeter dedi.
benimki cuma günü bakalımmm :) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımmm :) geçen gittiğimde doktora sordum. bebek 4.5 cm olmadan bakılmıyormuş.. ultrasonla boyun kalınlığını ölçüyormuş sonra kanda 3 tane galiba bi değerlere bakılıyormuş.. biri betahcgonların tamamının çıkması 2 günü buluyormuş sanırım.. betahcg 2.üç ayda azalıp sabit değerde gidermiş.. son 3 ayda tekrar yükselirmiş bulantıların geçti mi betahcg azaldığı için?
vala ben 3lü yü 4lü yü sormadım hiç 2li ye odaklandığım için :)) inşallah iyi çıkar yaa cuma günü
Katibim canım:)Olmaz bence :) bu arada isim katipcan olunca dikkatimi cekti katip misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?