Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm geçen pazartesi değerim 155 ti ve adet olmam gereken tarihti. Şu an bir hafta geçmiş oluyor ama doktor ćok erken dedi. Görünmedi zaten yarın kan tahlili yaptırcam.

Bu arada adet döngün kaç günde birdi cnm. Benim 25 günde bir o yüzden erken ölüyor galiba. Ćünkü yumurtlama tarihin 3 nisan da başladı yani o günden bu yana 22 gün olmuş

benim pko m vardı canım ilaç kullanıyordum ilacı bıraktıktan sonra 2. ayda hamile kaldığım için benim adet döngüm doğru adet döngüsü değil yani ama ilacı bıraktığım ilk ay 25.günde adet olmuştum ikinci ay bu döngüye göre yumurtlama zamanımdan 1 hafta geç yumurtlamıştım canım ama dediğim gibi beta hcg değerinle alakalı.. senin muhtemelen cuma günü kesen gözükür

Evet ama bi bir hafta daha gecse korkumuz eminim azalacaktir. Hersey iyi olacak desemde genede bi yanim korkuyor hala. Iyi dusenmeliyizz ki iyi olsun herseyy

Bende çok korkuyorum 2 güne 1 kan vermene gerek yok dedi doktor ama kasıklarımda ince ince sızım var aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim diyorum ama bazen enerjim düşüyor...

Kızlar benim son adetin başlangıcı 24 Mart bugün doktora gittim ultrason da görünmedi. Doktor daha erken görünmez dedi normal mi sizce?sizler ne zaman gördünüz. Bana bişey deyin
Benim
Bende çok korkuyorum 2 güne 1 kan vermene gerek yok dedi doktor ama kasıklarımda ince ince sızım var aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim diyorum ama bazen enerjim düşüyor...
Ayni durumdayizz doktor banada bir hafta sonra gel keseye bakariz, hcg degerine baktirmana gerek yok dedi. Karin agrim icin olabilir korkmana gerek yok dedi. O agri bende de var. Karin agrisi gibi arada kasik agrisi gibi. Uzaninca azaliyor gibi, bi karisik hallerdeyiz desene ozaman sende bende ayni durumdayiz, normal demekki

Haftaya pazartesi çağırdı beni kese için inşallah güzel haberler alırız bir de göğüs Ağrı'm ve şişliğim başladı hayırlara ersin...evet sürekli uzanmak istiyorum bende belki de üşütüyoruz havalar değişken dikkat edelim ve hep güzel düşünelim...

Benimki ince sizidanda cikti baya batiyor yani.benm doktor yarin gel ultrasyonda bakalim dedi.merakla bekliyorum

Benim cok fazla goguslerde biseyim yok ama halsizlik ve karin agrisi var. Dikkat etmek gerek dogru soyluyorsun cnmm

Deneyimli anneler ve 2li test yapıp sonuçlarını alan annecikler, 2li testte free hcg degeriniz kaç gözüküyor?
Ben bişe okudumda 50 altıysa erkek üstüyse kız bebekmiş.. Doğru yalan bilemiyorum merak ettim.
Bide tutan veya doğruluğunu bilen varmı

yaaa deme en azından 3 ay rahatım dimiiiii çıkar canım çıkaarr :) yarın durumlardan haberdar et bizi bak :))

ben de öğreneyim cumaa günüüüüü noluuurrrr
Bnmde yarin ikili test. Acaba banada bi tahminde bulunurmu ki. Bu ikili test sonuclari ayni gun cikmiomus galiba biri oyle yazmis. Ben ayni gun cikar die dusunuodum yaa

hamile kalırsam inşallah bende merak ediyorum bu testleri doktorum bana ne ikili test yaptı ne de üçlü yaptı.. gelişimi iyi gerek yok demişti hep merak kalmıştır içimde

Bnmde yarin ikili test. Acaba banada bi tahminde bulunurmu ki. Bu ikili test sonuclari ayni gun cikmiomus galiba biri oyle yazmis. Ben ayni gun cikar die dusunuodum yaa

Bulunur muhtemelen, ölçümler için hemen bilgi verdi benim doktorum herşey normal diye ama kanı 3 gün sonra öğrenebildik.. Sorunsuz olur inşallah merak etme :)

hamile kalırsam inşallah bende merak ediyorum bu testleri doktorum bana ne ikili test yaptı ne de üçlü yaptı.. gelişimi iyi gerek yok demişti hep merak kalmıştır içimde
Doktor istese bi dert istemese bi dert bize
Demekki çok sağlıklı görmüş bebeğini.. Bendende 3lü ve 4lü testi istemicek doktorum risk olmadığı için, 2li yeter dedi.

Demekki çok sağlıklı görmüş bebeğini.. Bendende 3lü ve 4lü testi istemicek doktorum risk olmadığı için, 2li yeter dedi.

aynen yaaa.. maşallahı vardı canım hep önden gitti.. en son 38+1 deydim 41+1 de görünüyordu 4 lü testte mi var onu da yeni duydum valla...

aynen yaaa.. maşallahı vardı canım hep önden gitti.. en son 38+1 deydim 41+1 de görünüyordu 4 lü testte mi var onu da yeni duydum valla...

OOoo baya öndeymiş maşallah, benimde şuan 1 hafta önde gözüküyor benim hesabımdan. Valla 4lüde varmış.
Gerek kalsaydı daha kötüydü hepsi bi stres kaygı çünkü. Doktorunda öngörülüymüş demekki baya o stresleri sana yaşatmamış.

benimki cuma günü bakalımmm :) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımmm :) geçen gittiğimde doktora sordum. bebek 4.5 cm olmadan bakılmıyormuş.. ultrasonla boyun kalınlığını ölçüyormuş sonra kanda 3 tane galiba bi değerlere bakılıyormuş.. biri betahcg onların tamamının çıkması 2 günü buluyormuş sanırım.. betahcg 2.üç ayda azalıp sabit değerde gidermiş.. son 3 ayda tekrar yükselirmiş bulantıların geçti mi betahcg azaldığı için?

vala ben 3lü yü 4lü yü sormadım hiç 2li ye odaklandığım için :)) inşallah iyi çıkar yaa cuma günü

Ay çıkar tabi Allahın izniyle hiç takma kafana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…