- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Evet canım dördünde beşinde gel dedi sen keseyi görmek icinmi gitmistinBen erken mi gitmişim cnm ya doktor mu dedi 5 mayısta gel diye
inşallaaahh :))Ay çıkar tabi Allahın izniyle hiç takma kafana..
Kızlar göğüs hassasiyeti hamilelik varsa en erken ne Zaman başlar mesela benimki adetime bi hafta kala felan olurdu bilirdim ayrıca hiç kasık Ağrı'm olmazdı. Sorunsuz 4 günde biterdi bu ay işkence çekiyorum resmen eşim soğuk almışsın diyor ama göğüslerim şişti ne alaka diyorum!!
Şekerli_şeker benim hastalığım 12 bitti yumurtlamam bi hafta sonrası zaten o Zaman'dan bu yana göğüslerim agrıyor!!
Rabbim Bebek isteyen herkese versin. Benim normalin dışında yaşadığım için tedirgin oldum iştahım rezil bi durumda zaten kesin soğuk aldım. Burdaki yazılara bakarsam hamileyim ama bide en erken ne Zaman başlıyor belirtiler onu bilmem lazım çünkü kişiden kişiye değişiyor! Burda bi yazıda okudum elle kontrol felan yazmışlar bi sürü şey var test yaptım günüm daha var negatif çıktı hayırlısı Gine'den
Negatif çıkması normal cnm ben 1 hafta kala negatif çıkmıştı 4 gün kala hafif silik çıktı çizgi yarım saat sonra belirginlesti..Rabbim Bebek isteyen herkese versin. Benim normalin dışında yaşadığım için tedirgin oldum iştahım rezil bi durumda zaten kesin soğuk aldım. Burdaki yazılara bakarsam hamileyim ama bide en erken ne Zaman başlıyor belirtiler onu bilmem lazım çünkü kişiden kişiye değişiyor! Burda bi yazıda okudum elle kontrol felan yazmışlar bi sürü şey var test yaptım günüm daha var negatif çıktı hayırlısı Gine'den
Kızlar tsh 2.11 çıktı. Doktor 2 ve altı olmasını isteriz demişti gebe kalmak isteyenlerde demişti. Sizce endokrin doktoruna gideyim mi
Valla belirtilere bakılırsa evet var gb ama olmayana bilir kendini şartlandırmıcan bu dönemdeNegatif çıkması normal cnm ben 1 hafta kala negatif çıkmıştı 4 gün kala hafif silik çıktı çizgi yarım saat sonra belirginlesti..
Evet cnm dayanamadım gittim ama göremedikEvet canım dördünde beşinde gel dedi sen keseyi görmek icinmi gitmistin
12 Nisanda adet olmam gerekiyorduBende aynı şeyi dedim içimden akşamları yaramaz oluyo ilerde uyutmycak bizibat ne zamandı senin
Cuma günü bi daha gideyim o zaman. Doktorda önce cuma dedi sonra pazartesi gel dedi ama ben hić bekleyemiyorumbenim pko m vardı canım ilaç kullanıyordum ilacı bıraktıktan sonra 2. ayda hamile kaldığım için benim adet döngüm doğru adet döngüsü değil yani ama ilacı bıraktığım ilk ay 25.günde adet olmuştumikinci ay bu döngüye göre yumurtlama zamanımdan 1 hafta geç yumurtlamıştım canım ama dediğim gibi beta hcg değerinle alakalı.. senin muhtemelen cuma günü kesen gözükür
Ben adetime 10 gun kala idrar testi yaptim cikti. Cikmaz deme bi dene. Insallah guzel haberler olur
Çatlicamm daha fazla bekleyememBenimde 12 nisandıben anca 7 nisanda gidicemdoktora
Hiç etmezmiyim canımm ilk iş buraya yazıcamyaaa demeen azından 3 ay rahatım dimiiiii çıkar canım çıkaarr :) yarın durumlardan haberdar et bizi bak :))
ben de öğreneyim cumaa günüüüüü noluuurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?