Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aminnnnnnn canımm inşallah sağlıklı olsun öncelikle çok istiyorum kızım olmasını.rabbim nasip eder inşallah

Selam Can'ım benimde 5 günüm varda.. Hangi marka test aldın bende ondan alıyım Birde (bat) nedir ?
Adet gunum bugun benm felaket sancim var adet oluyir gibi hatta :) ben 4 test yaptim nova ve predictor aklomda kalan.zaten predictor da hemen cikti net sekilde

Eklentiler

• IMG-20160418-WA0001.webp
    6 KB · Görüntüleme: 63
Bende sen girmeyinC3 bişey oldu sandım iyisiniz dimi.. ?benim kasiklarda ağrı var mide ye kadar çok halsizim tepeden tırnağa Karnım sis davul gbi gerğin bugün minibüste biri bana yer verdi hamile sandı beni ay içimden bi güldüm çaktırmadim oturdum baş ağrısı da var ay doktor beyyy

biz iyiyizz amaaa sankim birilerinde hamis belirtileri vaaarrr :))) bat ne zamaann ???

İnşallah hersey güzel olur canım yarın 1 hafta olcak 2 Mayıs da test dedi ama ben çok bitkinim vücudum çok kırgın haSTA değilim ıdrara çok çıkıyordum sızlama vardı dün acile gittim hiç birşey çıkmadı allah büyük inşallah hayırlı şeylerden oluyordur bide crinino jel kullaniyorum inşallah faydası olur bu ay olmazsa bende inofolic alcam

Adet gunum bugun benm felaket sancim var adet oluyir gibi hatta :) ben 4 test yaptim nova ve predictor aklomda kalan.zaten predictor da hemen cikti net sekilde

Ay maşallah Can'ım benim Rabbim bebişiini sana bağışlasın bende biraz daha sabredip 2-3 gün sonra alıp yapıcam inşallah hayırlısı ise bende görürüm ikinci çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…