Daha doktora hiç gitmedim canım yarın gidiyorumCnm ikimizin ki aynı ultrason da göründü mü senin
cuma git benceCuma günü bi daha gideyim o zaman. Doktorda önce cuma dedi sonra pazartesi gel dedi ama ben hić bekleyemiyorum
Aminnnnnnn canımm inşallah sağlıklı olsun öncelikle çok istiyorum kızım olmasını.rabbim nasip eder inşallahAmin canim insallah bunlar boyle iste istemiyolar ama en cok onlar seviniyo simdi benimkini gorsen kahve bile icirmiyo bana gozu ustumde :))) cok sukur benim kizlara erkek kardes geliyo insallah senin oglanlarada bi baci gelir saglikla kucagimiza aliriz canimrabbim isteyen herkese nasip etsin
Günün geçtikten sonramı yaptın testi Canm100 adet gebelik testinden sonuncusunu şimdi yaptımkontrol çizgisinden bile koyu çıkıyor ikinci çizgimmm hemen yarın olsun bebeğimi göreyim istiyorum
Evet cnm gittim ama görünmedi doktor daha erken dedi.yumurtlama tarihime göre 4. Haftanın ićindeyim şüpheli ilişkiler 1 ile 3 nisan arası. Yani 3 hafta dolmuş oluyor.inş haftaya görünürDaha doktora hiç gitmedim canım yarın gidiyorumsen gittin mi göründümü
İnşallah cnm 4 haftalıkken görünür mü acabacuma git bence) guzel haberler bekliyoruz canim :))
bak sende besınde gıt cnmEvet cnm dayanamadım gittim ama göremedik
Aynen git bakalım sıpa gözükçek miÇatlicamm daha fazla bekleyememiyi sabrettim yine de
Adet gunum bugun benm felaket sancim var adet oluyir gibi hatta :) ben 4 test yaptim nova ve predictor aklomda kalan.zaten predictor da hemen cikti net sekildeSelam Can'ım benimde 5 günüm varda.. Hangi marka test aldın bende ondan alıyımBirde (bat) nedir ?
canim haftasini kese gorundugunde doktor soylicek cunku gec dollenme olabilir.. betahcg 3000lere ulastiginda gozukuyor kese.. doktorum oyle demistiİnşallah cnm 4 haftalıkken görünür mü acaba
canım ne yaptın arada yedin mi testleri100 adet gebelik testinden sonuncusunu şimdi yaptımkontrol çizgisinden bile koyu çıkıyor ikinci çizgimmm hemen yarın olsun bebeğimi göreyim istiyorum
Bende sen girmeyinC3 bişey oldu sandım iyisiniz dimi.. ?benim kasiklarda ağrı var mide ye kadar çok halsizim tepeden tırnağa Karnım sis davul gbi gerğin bugün minibüste biri bana yer verdi hamile sandı beni ay içimden bi güldüm çaktırmadim oturdum baş ağrısı da var ay doktor beyyycanim kusura bakma haftasonu giremedim internete( bikac gun ben de kullanmistim o jeli.. vajina icinden emilerek progestan salgisini artiriyor ama iste icerisi nemlendigi icin bazen akinti gibi bi kismi cikabiliyor.. bence iliskiden 1 saat sonra uygularsan daha iyi olur bence
canim benimmm Rabb im hayirlisini versin insallah en yakin zamanda hamis haberlerini bekliyoruuzz sakin strese girme biz birbirimiz icin burdayiz :))
aman kiz kan demee( yarin her sey yolunda gidicek merak etme :)) ne kadarlik oldugunu da ogreneceksin insallah :)) dahaa senii bol çişe gitmeli gunler bekliyo benim anca hafif hafif azaldi vala gece uykum kalmamisti simdi de sinuzit oldum benim bebis de hem gribe hem sinuzite karsi bagisikli dogacak vala
biz iyiyizz amaaa sankim birilerinde hamis belirtileri vaaarrr :))) bat ne zamaann ???Bende sen girmeyinC3 bişey oldu sandım iyisiniz dimi.. ?benim kasiklarda ağrı var mide ye kadar çok halsizim tepeden tırnağa Karnım sis davul gbi gerğin bugün minibüste biri bana yer verdi hamile sandı beni ay içimden bi güldüm çaktırmadim oturdum baş ağrısı da var ay doktor beyyy
İnşallah hersey güzel olur canım yarın 1 hafta olcak 2 Mayıs da test dedi ama ben çok bitkinim vücudum çok kırgın haSTA değilim ıdrara çok çıkıyordum sızlama vardı dün acile gittim hiç birşey çıkmadı allah büyük inşallah hayırlı şeylerden oluyordur bide crinino jel kullaniyorum inşallah faydası olur bu ay olmazsa bende inofolic alcamAynen canim bir ay sonra sinavim var ona bile adpte olamiyorum hayırlısı artık. İlk kullandigimda adetin 5. Günü başlamıştım. İkinciye de adet olursam baslicam işte canm. İnofolic de almayı dusunuyorum .bakalım .hayirlisiyla sonuçlansin su durumum. Senin iğneden sonra kaçıncı günün
Adet gunum bugun benm felaket sancim var adet oluyir gibi hatta :) ben 4 test yaptim nova ve predictor aklomda kalan.zaten predictor da hemen cikti net sekilde
Ya inşallah canımmmm yarın iğne olalı 1 hafta olcak normalde bat 5 ama test 2 nde yaptiracagim inşallah güzel seyler olucak inanıyorumbiz iyiyizz amaaa sankim birilerinde hamis belirtileri vaaarrr :))) bat ne zamaann ???
ayy hadi insallaaahhh yaaa :)))Ya inşallah canımmmm yarın iğne olalı 1 hafta olcak normalde bat 5 ama test 2 nde yaptiracagim inşallah güzel seyler olucak inanıyorum
Insalllahhhhhh bu sayfa ugurlu gelsin herkeseeAy maşallah Can'ım benim Rabbim bebişiini sana bağışlasın bende biraz daha sabredip 2-3 gün sonra alıp yapıcam inşallah hayırlısı ise bende görürüm ikinci çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?