Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar sızdede uyku halı varmı ben suan uydum uycam nerdeyse ama saabahda dortten sabah ıse gıdene kdr da ayaktayım bu hafta sonu adlıyenın duzenledıgı gezı var normalde bu durumu bılmedıgım ıcın can atıyordum gıtmeye ama annelık dakka bır gol bır fedakarlık yapmaya basladı cok yurucekler gezcekler eglencekler bende etkılenırım dıye gıdemıyorum rabbım onu bana bagısladıya gerısı hıkaye hamılelık ıcın ugrasan arkdslar rabbım sızınde gonlunuze gore verır ınsanlah. ben enson cuma gunu yaptırmıstım degerlerımı 166 cıkmıstı acaba smdı kac olmustur arkdslar bır bılgınız vrmı zor tutuyom kendımı hastaneye gıtmemek ıcın ayın besı nasıl gelcek bılmıyorum

Evet evet doktorum çok iyiydi hiç korkutmadı beni.. :) yine olsa ona giderim uzak baya ama olsun :) sezaryen olacağım zaman bile korkutmadı hatta doğum sırasında baya güldük o derece

Dun tekrar hesapladim adetimi bir gun gecmis, kan testi yaptirdim. Bhcg 1.20 cikti. Bu ne demek? Bazilarinin yukseliyomus sanirim

Bu arada aş ermeler ne zaman oluyor.bugün burda biri İşkembe diyince aklıma düştü alıp yedim bu aş ermemidir ki

Acilde HCG mi baktirdin canim. Geçmiş olsun canım ya dikkat et bu dönemlerde. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…