- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
OOoo baya öndeymiş maşallah, benimde şuan 1 hafta önde gözüküyor benim hesabımdan. Valla 4lüde varmış.
Gerek kalsaydı daha kötüydü hepsi bi stres kaygı çünkü. Doktorunda öngörülüymüş demekki baya o stresleri sana yaşatmamış.
Bende :)Katibim canım:)
hadıya hangı sehırdeBende :)
Bu konu başlığını sevdimNe güzel herkes birbirine moral veriyor, iyi dileklerde bulunuyor. Allah bozmasın.
Kızlar şimdi kan testi versem çıkarmı acaba ?
12 gün var Canmne kadar vardı canım bata ??
12 gün var Canm
12 gün var Canm
Çıkmaz o Zaman şimdi yapsam değilmi tamam bi hafta sonra yapayım baricanım biraz daha beklesen daha iyi olur.. 1 hafta sonra falan yaptır testi
Çıkmaz o Zaman şimdi yapsam değilmi tamam bi hafta sonra yapayım bari
Bu arada aş ermeler ne zaman oluyor.bugün burda biri İşkembe diyince aklıma düştü alıp yedim bu aş ermemidir ki
ıskembecı benım:) valla bende ıctım sımdı olsa yıne ıcerım oh mıs:)Bu arada aş ermeler ne zaman oluyor.bugün burda biri İşkembe diyince aklıma düştü alıp yedim bu aş ermemidir ki
Acilde HCG mi baktirdin canim. Geçmiş olsun canım ya dikkat et bu dönemlerde. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinİnşallah hersey güzel olur canım yarın 1 hafta olcak 2 Mayıs da test dedi ama ben çok bitkinim vücudum çok kırgın haSTA değilim ıdrara çok çıkıyordum sızlama vardı dün acile gittim hiç birşey çıkmadı allah büyük inşallah hayırlı şeylerden oluyordur bide crinino jel kullaniyorum inşallah faydası olur bu ay olmazsa bende inofolic alcam
ıskembecı benım:) valla bende ıctım sımdı olsa yıne ıcerım oh mıs:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?