Ben hasta oldum bu arada sukur civanpercemi karışık bitki çayıyla :))(Acilde HCG mi baktirdin canim. Geçmiş olsun canım ya dikkat et bu dönemlerde. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Kiiiiizz söyleme öyle :)ıskembecı benım:) valla bende ıctım sımdı olsa yıne ıcerım oh mıs:)
İyi canim yeni bir aya başlarsın yeni bi umutla. Civvanpercemi gerçekten iyiBen hasta oldum bu arada sukur civanpercemi karışık bitki çayıyla :))(
Baktirmadim canım daha erken diye cok sagol peşpeşe gelelim inşallah hayırlı haberlerleAcilde HCG mi baktirdin canim. Geçmiş olsun canım ya dikkat et bu dönemlerde. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Canım sen de mi öğretmensinKızlar bende de sürekli uyku hali var.okulda nerdeyse uyucaktim o derece..
Amin canım insallahBaktirmadim canım daha erken diye cok sagol peşpeşe gelelim inşallah hayırlı haberlerle
Günüm gelmeden test yaptım 5 gün kala öğrendimGünün geçtikten sonramı yaptın testi Canm
Benim şüpheli günlerde aynı canımEvet cnm gittim ama görünmedi doktor daha erken dedi.yumurtlama tarihime göre 4. Haftanın ićindeyim şüpheli ilişkiler 1 ile 3 nisan arası. Yani 3 hafta dolmuş oluyor.inş haftaya görünür
Her gün 4-5 tane yaptım bitticanım ne yaptın arada yedin mi testleri
Önce regl düzenleyip sonra bebek yapcaö nasipse :)) yoksa bu duzensizlikle her ay kendimi gebe sanıyorumİyi canim yeni bir aya başlarsın yeni bi umutla. Civvanpercemi gerçekten iyi)
hey maşallah arkadaşıma canım benimHer gün 4-5 tane yaptım bitti
Evet canım sen de miCanım sen de mi öğretmensin
Valla canm ya psikolojik mi nedir bütün belirtileri De yaşıyoruz iyice allak bullak oluyozÖnce regl düzenleyip sonra bebek yapcaö nasipse :)) yoksa bu duzensizlikle her ay kendimi gebe sanıyorum(
Sende ne gb belirtiler var CanmValla canm ya psikolojik mi nedir bütün belirtileri De yaşıyoruz iyice allak bullak oluyozhayırlısı hakkimizda
Canim bende pko var bat ne zman belli değil. Normalde adetten önce gogsum karnim agrir ve bir hafta içinde gelirdi. Bu kez on günü geçti ve hala olmadım .41. Gün bugün . perşembe test yaptircam bakalım. Bide çok usuyotum ayaklarım isinmiyor hiç ve normalde çok akintim olur bu aralar çok çok az. Hayırlısı bakalım hiç hissetmiyorum amaSende ne gb belirtiler var Canm
Canım belki yerleşme kanamasıdır adetin geçti değilmi inşallah olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?