Bende aynı durumdayım ama benım bat dan bi hafta sonra göğüslerimde Ağrı büyüme oldu normal Zaman'da 4 gün öncesinden olur ayrıca kasık Ağrı'm artmaya başladı yarın kan testi vericek bakalım hayırlısı 10 günden sonra kesin sonuç verirmiş. İştahım kesildi yemekler ağzımda büyüyor sanki normal Zaman'da diyet yapsam böle olmam. Bide yorgunluk işte bel Ağrı'sı vs normal Zaman'da hastalığımda hiç bilmem bu sefer farklı olduğu için şüphelendım açıkçasıCanim bende pko var bat ne zman belli değil. Normalde adetten önce gogsum karnim agrir ve bir hafta içinde gelirdi. Bu kez on günü geçti ve hala olmadım .41. Gün bugün . perşembe test yaptircam bakalım. Bide çok usuyotum ayaklarım isinmiyor hiç ve normalde çok akintim olur bu aralar çok çok az. Hayırlısı bakalım hiç hissetmiyorum ama
Egerki bu belirtilere bakarsam hamileyim ama başka bişeyde olabilir Umut bağlamıyorum ne Zaman olursa tabim bilirBende aynı durumdayım ama benım bat dan bi hafta sonra göğüslerimde Ağrı büyüme oldu normal Zaman'da 4 gün öncesinden olur ayrıca kasık Ağrı'm artmaya başladı yarın kan testi vericek bakalım hayırlısı 10 günden sonra kesin sonuç verirmiş. İştahım kesildi yemekler ağzımda büyüyor sanki normal Zaman'da diyet yapsam böle olmam. Bide yorgunluk işte bel Ağrı'sı vs normal Zaman'da hastalığımda hiç bilmem bu sefer farklı olduğu için şüphelendım açıkçası
Hadi inşallah yarın hayırlı haberlerle gel canım. Sende de mi pko var. Bende de bu ay bu kadar uzun sure agridi . ama kendimi olumsuza alistiriyorum tabi . yoksa eğer adet olsam da klomene baslasamBende aynı durumdayım ama benım bat dan bi hafta sonra göğüslerimde Ağrı büyüme oldu normal Zaman'da 4 gün öncesinden olur ayrıca kasık Ağrı'm artmaya başladı yarın kan testi vericek bakalım hayırlısı 10 günden sonra kesin sonuç verirmiş. İştahım kesildi yemekler ağzımda büyüyor sanki normal Zaman'da diyet yapsam böle olmam. Bide yorgunluk işte bel Ağrı'sı vs normal Zaman'da hastalığımda hiç bilmem bu sefer farklı olduğu için şüphelendım açıkçası
İnşallah canımmmhey maşallah arkadaşıma canım benimbenim testler den var biraz ilerde yarayacak artık işime
Hayırlı olsun hamilesinKizlar testi yorumlayabilir misiniz? 2. Cizginin boyle cikmasi normal mi? Adetime 2 gun var. Alttaki dunden ustteki de bugun yaptigim test. Bir de kasiklarim cok agriyor adet olacak misim gibi . sari akimtim oluyor arada. gebelik varsa boyle olmasi normal mi sizce ?
Canım benim göğüslerim 10 gün falan öncesinde ağrımaya başladı ama belirti olarak düşünmedim çünkü önceki ayda ağrımıştıCeyagem senin belirtilerin ne Zaman başladı hastalığın bitikten sonraki Zaman zarfında ?
Hayırlı olsun hamilesinsancı ve akıntı normal.kan testiyle hamileliğini kesinleştir
Gogus ağrısı bende adete yakin cikti. Ilk belirtim bas donmesi sonra mide bulantisi sonra kasik agrisi ve en son gogus hassasiyeti oldu. Sanci arada bi geliyo ama uzun sure kalabiliyoHamile olan arkadaşlarım size danışmak istiyorum ilk göğüsleriniz ne Zaman agrıdı adetten sonraki haftamı yoksa adete yakın zamandamı ?
Haricinde kasıklarınızda Ağrı devamlımı yoksa ara aramı girdi. Önce hangi belirti çıktı vücuttan göğüslermi kasık Ağrı'sımı?
Halsizlik her gün mü oldu yoksa ara ara mı oldu ?
Gogus ağrısı bende adete yakin cikti. Ilk belirtim bas donmesi sonra mide bulantisi sonra kasik agrisi ve en son gogus hassasiyeti oldu. Sanci arada bi geliyo ama uzun sure kalabiliyobugun adet sancisi yasadim resmen
Amin canım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin bazen o kadar kötü oluyorum ki insanlar korunun bile hamile kalabiliyor yada hiçbi sorunu olmadan aldiranlar bunun gibi neler neler ama bizler anne olmayı düşündükçe sanki daha da zorlaşıyor hersey ve hayat daha çok yıpratiyor ben artık bi süre buralara giremiycem çünkü burda yazılanları okudukça kafamı bosaltamiyorum ve daha çok yıpraniyorum inş en kisa zamanda hepimiz anne oluruzCanım gidiyorum zatwn 15 yasımdan beri böuleyim gitmediğim doktor kalmadı tıpta çare yokmus benm durumuna ben yumurta olusturamıyorum lh hormonum hep cok yüksek inmiyor doktor 1 yıl kendinizdeniceksiniz sonra tedavi dedi o kadar üzülüyorum ki anlatamam ne adet oluyorum ne hamile kalabiliyolarum berbat iğrenç ötesi bir durum napcagımı sasırdım cidden, ve ben kendimi bildim bileli bebek cocuk diye cıldırıan biriyim anne olmayı daha küçücükken de cok kutsal bilirdim anne olucagm günü beklerdim ama Allah ta beni böylesınıyor sanırım enhassas oldu gu m konuda napalım Allahtan gelen herseyde vardır bir hayır sabırla beklicem Allah acısın artık halime umarım sende bir an evvel sağlıklı evladını alırsınkucagına kalpten diliyorum kimsenin kucağı bos kalmasın
Kızlar ben 30 mart 2016 tarihinde regl oldum 6-7-8-9-10-17 gibi eşimle korunmadan birlikte oldum birkaç gun içinde regl olmam gerekiyor normalde fakat ara ara kasiklarda sizlama var akıntı var goguslerde banyo sonrasi damla seklinde az miktarda süt gibi sıvı bu neye alamet sizce
Evet normal canmmm ahh o kasik ve karin agrisi yok mu, insani sasirtan ve bu ayda olmadi dedirten agrii:) testlerinde maslh cok guzel belirgin cikmis. Hayirlii olsunnnnnnKizlar testi yorumlayabilir misiniz? 2. Cizginin boyle cikmasi normal mi? Adetime 2 gun var. Alttaki dunden ustteki de bugun yaptigim test. Bir de kasiklarim cok agriyor adet olacak misim gibi . sari akimtim oluyor arada. gebelik varsa boyle olmasi normal mi sizce ?
Canm agriya bakma sen. Gebelik belirtisi olarakta agri olabiliyormus. Kan testiyle kesinlik kazanacktir ama bence kesin hamilesin.Yaa oyle mi diyosunn canim yaa hayirlisiyla insallah teste guvenmeli miyim markasi mirateck. İlk once yaptim baktim hayalet cizgiydi. Sonra atmadim gittim baktim koyulasmis. Hayalet cizgi olma ihtimali? Agrilarim beni korkutuyo ama her sey Allah tan bakalim hayirla sonuclansin insallah testler.
Balikesir cnm seninhadıya hangı sehırde
Sen hamilesin kiiiiiiiiiiiYaa oyle mi diyosunn canim yaa hayirlisiyla insallah teste guvenmeli miyim markasi mirateck. İlk once yaptim baktim hayalet cizgiydi. Sonra atmadim gittim baktim koyulasmis. Hayalet cizgi olma ihtimali? Agrilarim beni korkutuyo ama her sey Allah tan bakalim hayirla sonuclansin insallah testler.
Miratech e pek güvenmem ama test ap açık pozitif.bugün kan verYaa oyle mi diyosunn canim yaa hayirlisiyla insallah teste guvenmeli miyim markasi mirateck. İlk once yaptim baktim hayalet cizgiydi. Sonra atmadim gittim baktim koyulasmis. Hayalet cizgi olma ihtimali? Agrilarim beni korkutuyo ama her sey Allah tan bakalim hayirla sonuclansin insallah testler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?