Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende aynı durumdayım ama benım bat dan bi hafta sonra göğüslerimde Ağrı büyüme oldu normal Zaman'da 4 gün öncesinden olur ayrıca kasık Ağrı'm artmaya başladı yarın kan testi vericek bakalım hayırlısı 10 günden sonra kesin sonuç verirmiş. İştahım kesildi yemekler ağzımda büyüyor sanki normal Zaman'da diyet yapsam böle olmam. Bide yorgunluk işte bel Ağrı'sı vs normal Zaman'da hastalığımda hiç bilmem bu sefer farklı olduğu için şüphelendım açıkçası

Egerki bu belirtilere bakarsam hamileyim ama başka bişeyde olabilir Umut bağlamıyorum ne Zaman olursa tabim bilir

Hadi inşallah yarın hayırlı haberlerle gel canım. Sende de mi pko var. Bende de bu ay bu kadar uzun sure agridi . ama kendimi olumsuza alistiriyorum tabi . yoksa eğer adet olsam da klomene baslasam

Kizlar testi yorumlayabilir misiniz? 2. Cizginin boyle cikmasi normal mi? Adetime 2 gun var. Alttaki dunden ustteki de bugun yaptigim test. Bir de kasiklarim cok agriyor adet olacak misim gibi . sari akimtim oluyor arada. gebelik varsa boyle olmasi normal mi sizce ?

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 75
Hayırlı olsun hamilesin sancı ve akıntı normal.kan testiyle hamileliğini kesinleştir

Ceyagem senin belirtilerin ne Zaman başladı hastalığın bitikten sonraki Zaman zarfında ?
Canım benim göğüslerim 10 gün falan öncesinde ağrımaya başladı ama belirti olarak düşünmedim çünkü önceki ayda ağrımıştı hamileliği hissettiğim belirtim 6 gün önce oldu.sık idrar başladı ve sıkıştığımda kasıklarım ağrıdı.ve kokmaya başladı..önceki hamileliklerimde ki gibiydi..acaba mı dedim kendi kendime acaba değilmiş hamileymişim

Hayırlı olsun hamilesin sancı ve akıntı normal.kan testiyle hamileliğini kesinleştir

Yaa oyle mi diyosunn canim yaa hayirlisiyla insallah teste guvenmeli miyim markasi mirateck. İlk once yaptim baktim hayalet cizgiydi. Sonra atmadim gittim baktim koyulasmis. Hayalet cizgi olma ihtimali? Agrilarim beni korkutuyo ama her sey Allah tan bakalim hayirla sonuclansin insallah testler.

Gogus ağrısı bende adete yakin cikti. Ilk belirtim bas donmesi sonra mide bulantisi sonra kasik agrisi ve en son gogus hassasiyeti oldu. Sanci arada bi geliyo ama uzun sure kalabiliyo bugun adet sancisi yasadim resmen

Gogus ağrısı bende adete yakin cikti. Ilk belirtim bas donmesi sonra mide bulantisi sonra kasik agrisi ve en son gogus hassasiyeti oldu. Sanci arada bi geliyo ama uzun sure kalabiliyo bugun adet sancisi yasadim resmen

İnanilmaz adet sancim var benim de test yaptim silik cikti. Yarin kanda baktiracagim. Hayirli olsun sizin de:)

Amin canım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin bazen o kadar kötü oluyorum ki insanlar korunun bile hamile kalabiliyor yada hiçbi sorunu olmadan aldiranlar bunun gibi neler neler ama bizler anne olmayı düşündükçe sanki daha da zorlaşıyor hersey ve hayat daha çok yıpratiyor ben artık bi süre buralara giremiycem çünkü burda yazılanları okudukça kafamı bosaltamiyorum ve daha çok yıpraniyorum inş en kisa zamanda hepimiz anne oluruz

Kızlar ben 30 mart 2016 tarihinde regl oldum 6-7-8-9-10-17 gibi eşimle korunmadan birlikte oldum birkaç gun içinde regl olmam gerekiyor normalde fakat ara ara kasiklarda sizlama var akıntı var goguslerde banyo sonrasi damla seklinde az miktarda süt gibi sıvı bu neye alamet sizce

Canim benim de kasiklarim ve goguslerim agriyor silik testler filan kafam karisik. İnsallah hayirlisiyla hamileyizdir.

Reactions: a83
Evet normal canmmm ahh o kasik ve karin agrisi yok mu, insani sasirtan ve bu ayda olmadi dedirten agrii:) testlerinde maslh cok guzel belirgin cikmis. Hayirlii olsunnnnnn

Canm agriya bakma sen. Gebelik belirtisi olarakta agri olabiliyormus. Kan testiyle kesinlik kazanacktir ama bence kesin hamilesin.

Sen hamilesin kiiiiiiiiiii

Miratech e pek güvenmem ama test ap açık pozitif.bugün kan ver

Bugun itibariyle adetim 14 gun gecikti.
Belirtilerim:
sabahlari degil ama geceleri asiri uyuma istegi.
Aksam 7de yatip sabah 7de uyandim
Asiri duygusallik
Ara ara kasik agrisi ama dun gece vurmadi
Goguslerde dolgunluk
Sadece insan kokusuna karsi hassasiyet
Sabah bulantilarim yok kusma yok gogus agrisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…