Insallah guzel haberlerini bekliyoruzİnanilmaz adet sancim var benim de test yaptim silik cikti. Yarin kanda baktiracagim. Hayirli olsun sizin de:)
beta hcg 3000lere ulaştığında oluyor canım doktorum oyle demiştiKızlar kese ne zaman belli olur tam olarak
Tesekkur ederim Mesajiniz moral oldu:) az once testi tekrarladim. 1 gun var adetime. Kasik agrim dinmiyor. üşüyorum dedim akşam eşime de bakti ateşin var dedi.Evet normal canmmm ahh o kasik ve karin agrisi yok mu, insani sasirtan ve bu ayda olmadi dedirten agrii:) testlerinde maslh cok guzel belirgin cikmis. Hayirlii olsunnnnnn
Tesekkur ederim Mesajiniz moral oldu:) az once testi tekrarladim. 1 gun var adetime. Kasik agrim dinmiyor. üşüyorum dedim akşam eşime de bakti ateşin var dedi.
En iyisi gününü beklemek hemde emin olursun ben dün gittim acile kötü oldum sancıdan kan testi verdik negatif çıktı. Hastalanmama daha 12 gün var sinir oldum
Hayırlı olsunKızlar adete bi gün kaldı ve testim bu bakar mısınız sizce normal mi iki kez kimyasal geçirince bu da varsa da gidecekmiş korkusu var
Hamilesin canım kan testi yaptırArkadaşlar benim de testime bi bakıverin
Yaaa yani var mı sence yani normal bi gebelik mildir sanki çok silik hibi geldi senin nasıldı cnm ilk günlerde test yaptıysan tabiHayırlı olsun
Hemen kan vermeyeTesekkur ederim Mesajiniz moral oldu:) az once testi tekrarladim. 1 gun var adetime. Kasik agrim dinmiyor. üşüyorum dedim akşam eşime de bakti ateşin var dedi.
Ayy Can'ım inşallah yaa ben de kan pıhtılaşma sorunu da var iğneye başlamak için de normal bi gebelik olduğundan emin olmamız lazım dedi doktor adet günü en az kaç çıkmalı değer sizceHamilesin canım kan testi yaptır
Ben ooo kaç gün önceden başladım teste 2 günüm var diyorsun bu siliklik normal tabi ama kan vermen gerek 2 gün sonra tekrar kan vermen gerek ikiye katlarsa tamamdır canım.şuan net bişey söyleyememYaaa yani var mı sence yani normal bi gebelik mildir sanki çok silik hibi geldi senin nasıldı cnm ilk günlerde test yaptıysan tabi
Kişiden kişiye değişiyor.sen bu gün kan ver.cuma tekrar kan ver.değerleri buraya yaz sağlıklı yükseliyorsa tamamdır canım.Ayy Can'ım inşallah yaa ben de kan pıhtılaşma sorunu da var iğneye başlamak için de normal bi gebelik olduğundan emin olmamız lazım dedi doktor adet günü en az kaç çıkmalı değer sizce
O zaman işten sonra gidip vereyim dua edin bana lütfen teşekkür ederim yorumların içinBen ooo kaç gün önceden başladım teste 2 günüm var diyorsun bu siliklik normal tabi ama kan vermen gerek 2 gün sonra tekrar kan vermen gerek ikiye katlarsa tamamdır canım.şuan net bişey söyleyemem
Evet daha belirgin bence bu hangi test cnm markası neDunkune nazaran daha mı belirgin bana mi oyle geliyor kizlarr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?