Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar ben de yumurtlama donemindeyim inşallah allahin izniyle ben de bu ay hamilelik haberi veririm. Benimle bati ayni olan arkadaslar hamile kaldi bu ayda ben olurum ve bircok arkadas olur inşallah.

Merhaba kizlar bende burayı takip ediyorum uzun zamandr. Size sorum olacak kasiklarim da surekli batma agri ozellikle sol kasik egilince hapsirinca falan batıyor gibi bide karnimn etrafi kasiniyor baş ağrısı arada baş donmesi var hamile miyim acaba bide bacaklarim boyle bisey ceker gibi çekiyor icten yan taraflarima yatamiyrm sirt ustu rahatm geliyor halbuki ben yüzustu yatrdim hep simdi hiç yatamyrm cevaplarinizi bekliyorum

Kızlar adete bi gün kaldı ve testim bu bakar mısınız sizce normal mi iki kez kimyasal geçirince bu da varsa da gidecekmiş korkusu var

Eklentiler

• image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 66
Evet normal canmmm ahh o kasik ve karin agrisi yok mu, insani sasirtan ve bu ayda olmadi dedirten agrii:) testlerinde maslh cok guzel belirgin cikmis. Hayirlii olsunnnnnn
Tesekkur ederim Mesajiniz moral oldu:) az once testi tekrarladim. 1 gun var adetime. Kasik agrim dinmiyor. üşüyorum dedim akşam eşime de bakti ateşin var dedi.

Eklentiler

• image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 59
En iyisi gününü beklemek hemde emin olursun ben dün gittim acile kötü oldum sancıdan kan testi verdik negatif çıktı. Hastalanmama daha 12 gün var sinir oldum

En iyisi gününü beklemek hemde emin olursun ben dün gittim acile kötü oldum sancıdan kan testi verdik negatif çıktı. Hastalanmama daha 12 gün var sinir oldum

canım yaaa erken verdin sen kan için.. daha çıkmaz hiç canını sıkma 1 hafta sonra tekrarlarsın ya da 10 gün sonra.. ama şuan için çok çok erken.. varsa da çıkmazdı

Yaaa yani var mı sence yani normal bi gebelik mildir sanki çok silik hibi geldi senin nasıldı cnm ilk günlerde test yaptıysan tabi
Ben ooo kaç gün önceden başladım teste 2 günüm var diyorsun bu siliklik normal tabi ama kan vermen gerek 2 gün sonra tekrar kan vermen gerek ikiye katlarsa tamamdır canım.şuan net bişey söyleyemem

Ayy Can'ım inşallah yaa ben de kan pıhtılaşma sorunu da var iğneye başlamak için de normal bi gebelik olduğundan emin olmamız lazım dedi doktor adet günü en az kaç çıkmalı değer sizce
Kişiden kişiye değişiyor.sen bu gün kan ver.cuma tekrar kan ver.değerleri buraya yaz sağlıklı yükseliyorsa tamamdır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…