Canim en alttaki baska marka 3 gun once yaptim onu. Diger ikisi mirateck . İnsallah dua edelim birbirimize hayirli haberler alalim bugun.Evet daha belirgin bence bu hangi test cnm markası ne
Evet evet doktorum çok iyiydi hiç korkutmadı beni.. :) yine olsa ona giderim uzak baya ama olsun :) sezaryen olacağım zaman bile korkutmadı hatta doğum sırasında baya güldük o derece
Aminnn inşallah cnm ya dua edelim senin reglin kaç gün geçtiCanim en alttaki baska marka 3 gun once yaptim onu. Diger ikisi mirateck . İnsallah dua edelim birbirimize hayirli haberler alalim bugun.
Adetime 1 gun var daha gecmedi.Aminnn inşallah cnm ya dua edelim senin reglin kaç gün geçti
Alışkanlık yaptı Girmeden duramıyorum foruma
Çıkmaz o Zaman şimdi yapsam değilmi tamam bi hafta sonra yapayım bari
Kızlar bende de sürekli uyku hali var.okulda nerdeyse uyucaktim o derece..
Kizlar testi yorumlayabilir misiniz? 2. Cizginin boyle cikmasi normal mi? Adetime 2 gun var. Alttaki dunden ustteki de bugun yaptigim test. Bir de kasiklarim cok agriyor adet olacak misim gibi . sari akimtim oluyor arada. gebelik varsa boyle olmasi normal mi sizce ?
Kızlar kese ne zaman belli olur tam olarak
Merhaba kizlar bende burayı takip ediyorum uzun zamandr. Size sorum olacak kasiklarim da surekli batma agri ozellikle sol kasik egilince hapsirinca falan batıyor gibi bide karnimn etrafi kasiniyor baş ağrısı arada baş donmesi var hamile miyim acaba bide bacaklarim boyle bisey ceker gibi çekiyor icten yan taraflarima yatamiyrm sirt ustu rahatm geliyor halbuki ben yüzustu yatrdim hep simdi hiç yatamyrm cevaplarinizi bekliyorum
Bugun kan testini yazarim insallah hepinizden Allah razi olsun dua edin bana:) umitlenmeyeyim yine de kan testi yaptirmadan cok uzulurum. Hayirlisi tabii Rabbim bilir.
Bat 8 mayis canim gaz da var gogslermde agri yok ama sis gibiBen hamile kalmadan öncede burdaydım halada buradayım :) Alışkanlık
Canım erkenden test yapıp morelini bozdun, brz daha bekle inşallah hamilesindir.
Aynı dert bendede var, kocamı özler oldum hep uyuyorum..
Hamilesin canım sen, hayırlı olsun
Yanlış hatırlamıyorsam 5. hafta içinde veya bittiğinde göründü kese canım.
Reglne nekadar var canım ?
8 mayis ta bat gaz da oluyor aklımda deli sorular[/QUOTE]Reglne nekadar var canım ?
Her gece kötü rüya görüyorum siz de de oluyor mu
Merhaba kaç haftalık sin canimAyy canım benim :)
%50 erkek dedi, sanki bilmioz %50 erkek %50 kız olacağınıyanılmak istemedi herhalde bilmiorum anlamadım.
Cuma günü gideceğim, inşallah öğrenirim ogün, çok merak ediyorum.
Hadi ins cumaya kesin belli olur :)Ayy canım benim :)
%50 erkek dedi, sanki bilmioz %50 erkek %50 kız olacağınıyanılmak istemedi herhalde bilmiorum anlamadım.
Cuma günü gideceğim, inşallah öğrenirim ogün, çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?