- 3 Aralık 2015
- 271
- 256
- 33
- 36
en son batın ne zamandı cnmSimdi doktordan geldim kese olusmus ama minicik cumartesi gel buyumesine bakalim dedi.4 hafta 6 günluksun dedi. Ultrason görüntüsünün altinda 5.2mm yaziyo o kesenin boyutumudur acaba
Merhaba kaç haftalık sin canim
Merhaba 14 haftalikken mi batırdın cinsiyetine öyle dediler
23 martti bu ay 25inde olmam gerekiyordu takvim tutuyorumen son batın ne zamandı cnm
Merhaba kaç haftalık sin canim
Erken söyleyip merakta bırakıyorlar bende gitcem bakalım soyliycekmiYok canım 11 haftalıktı ozman gittiğimde öyle dedi.
Erken söyleyip merakta bırakıyorlar bende gitcem bakalım soyliycekmi
12 hafta dün bitti daha 3 aya girdikNekadarlık senin canım?
Hiç sorma insan çok merak ediyor.
12 hafta dün bitti daha 3 aya girdik
Yok yarın yaptircam sen yaptirdinmi 8 haftalık 5 gunluktu gittiğimde 27 sinde gel dediMaşallah canım, 2li test yaptırdınmı?
Ve artik test yapmak istemyrm sürekli hayal krkligi artık eşim bile bi cock yapamiyrsn diyr neden olmuyor dur ));Arkadaşlar yarrmdmci olurmsnz kafayı yicem bn doğum kntr hapı kullaniyrdm cock yapmaya karar verdk biraktm hapı ama 3 aydir deniyoruz olmuyor ve adetin 10 gn geçikiyor 3 aydır şimdi yine adetim 4 gn geçti hamilemiyim yine adet gecikmesimi anlamıyorum ve cok uyuyorm piskjkte olabilir szce adet gecikmesi hapı biraktgm icinmi )); yoksa hamilemiyim
Ciddimisin Can'ım yacanım yaaa erken verdin sen kan için.. daha çıkmazhiç canını sıkma 1 hafta sonra tekrarlarsın ya da 10 gün sonra.. ama şuan için çok çok erken.. varsa da çıkmazdı
8 mayis ta bat gaz da oluyor aklımda deli sorular
Yok yarın yaptircam sen yaptirdinmi 8 haftalık 5 gunluktu gittiğimde 27 sinde gel dedi
Kızzlarr benim minnak gözükmedikan verdim.doktor sonuca göre hesaplayıp nezaman gözükeceğine bakalım dedi inşallah gözükür sağlıklıdır. 4+6 yım şuan bakalım kanda kaç haftalık çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?