Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Simdi doktordan geldim kese olusmus ama minicik cumartesi gel buyumesine bakalim dedi.4 hafta 6 günluksun dedi. Ultrason görüntüsünün altinda 5.2mm yaziyo o kesenin boyutumudur acaba

Kızzlarr benim minnak gözükmedi kan verdim.doktor sonuca göre hesaplayıp nezaman gözükeceğine bakalım dedi inşallah gözükür sağlıklıdır. 4+6 yım şuan bakalım kanda kaç haftalık çıkıcak

Arkadaşlar yarrmdmci olurmsnz kafayı yicem bn doğum kntr hapı kullaniyrdm cock yapmaya karar verdk biraktm hapı ama 3 aydir deniyoruz olmuyor ve adetin 10 gn geçikiyor 3 aydır şimdi yine adetim 4 gn geçti hamilemiyim yine adet gecikmesimi anlamıyorum ve cok uyuyorm piskjkte olabilir szce adet gecikmesi hapı biraktgm icinmi )); yoksa hamilemiyim

Ve artik test yapmak istemyrm sürekli hayal krkligi artık eşim bile bi cock yapamiyrsn diyr neden olmuyor dur ));

8 mayis ta bat gaz da oluyor aklımda deli sorular

12 gün var canım, test yap diyecektim ama beklemen gerekiyor. Psikolojik değilse hamilelik belirtisi yazdıkların.[/QUOTE]
Inşallah psikolojik degildir yanii daha önce hic başıma gelmemisti yarin test yapmayi düşünüyorum sonra bidaha yaparim

Yerim o minnakı :) Sağlıklıdır inşallah hiç merak etme :)))
5. haftaların içinde gözükür herhalde, doktor söyler dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…