Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

12 gün var canım, test yap diyecektim ama beklemen gerekiyor. Psikolojik değilse hamilelik belirtisi yazdıkların.
Inşallah psikolojik degildir yanii daha önce hic başıma gelmemisti yarin test yapmayi düşünüyorum sonra bidaha yaparim[/QUOTE]

Çok erken test için :) Ama sen bilirsin.

Arkadaşıma uydum gittim sonuçu bekliyoruz hastanede negatif deyince çok üzüldüm farkında olmadan çok istiyormuşum onu anladım. Doktorda salak hiç sormadı kaç günün var diye

Normalde adetim günümden önce gelir ama geçen ay tam gününde geldi bu ayda dün olmam lazımdı ama hala olmadım. Göğüslerim çok fazla şişti. Kabızlık ve gaz da oldu. Eğilip kalkarken kasıklarma batar giriyo. Bacaklarm kasılyo. Test yapmak için biraz daha beklemeli miyim ?

Bende seninle ayniyim doktor 4 hafta 6 gunluk dedi keseyi gordu ama cok minik cumartesi gel buyumesine bakalim dedi. Off beklemek ne zor

Eger varsa cikar benmki 1 hafta oncesinden cikmisti hizli sonuc verenden alin yapin derim :)

İki üç gün bekle bence daha iyi olur gerçi sen bilirsin canım inşallah vardir

Hı anladım canım bende özele gidiyorum nekadara yaptırdın rahatsız etmiyorum demi canım sürekli msj atip

Yok canım ne rahatsızlığı istediğin zaman yazabilirsin.
Benim özel sağlık sigortam var o yüzden muayne dahil 180 tl gibi bir tutar ödedim ben.

Yok canım ne rahatsızlığı istediğin zaman yazabilirsin.
Benim özel sağlık sigortam var o yüzden muayne dahil 180 tl gibi bir tutar ödedim ben.
Sağol canım ben eşimin sigortasından yararlaniyorum o yüzden 450 liymis muayenede 40 lira ama ben sabah kendi doktoruma gidicegim sonrada devlette yaptiracagim tahlili

Bende seninle ayniyim doktor 4 hafta 6 gunluk dedi keseyi gordu ama cok minik cumartesi gel buyumesine bakalim dedi. Off beklemek ne zor
ben en son doktora gıttıgımde degerım artıp artmdıgına gıtmıstım doktorda ayın besınde gel dedı ogune kdr gıtmıcem szde oyle ypn hem bosuna para vermemıs olursnz

Inşallah psikolojik degildir yanii daha önce hic başıma gelmemisti yarin test yapmayi düşünüyorum sonra bidaha yaparim

Çok erken test için :) Ama sen bilirsin.[/QUOTE]
Yani benim durumlar karisik biraz ondan canim yaa ben iliskiye 4 nisanda girdim 9unda adet oldum adet miydi orasi da mechul 3 gun surdu yani baya oldu ya ben ondan yapmak istiyorum cikar mi acaba testte

Çok erken test için :) Ama sen bilirsin.
Yani benim durumlar karisik biraz ondan canim yaa ben iliskiye 4 nisanda girdim 9unda adet oldum adet miydi orasi da mechul 3 gun surdu yani baya oldu ya ben ondan yapmak istiyorum cikar mi acaba testte[/QUOTE]

Dene bi istersen ama erken gb çıkmayabilir.

Yani benim durumlar karisik biraz ondan canim yaa ben iliskiye 4 nisanda girdim 9unda adet oldum adet miydi orasi da mechul 3 gun surdu yani baya oldu ya ben ondan yapmak istiyorum cikar mi acaba testte

Dene bi istersen ama erken gb çıkmayabilir.[/QUOTE]
Yani hamile olabilir miyim olma ihtimalim var mi bu belirtilere gore meraktan da çatlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…