- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Inşallah psikolojik degildir yanii daha önce hic başıma gelmemisti yarin test yapmayi düşünüyorum sonra bidaha yaparim[/QUOTE]12 gün var canım, test yap diyecektim ama beklemen gerekiyor. Psikolojik değilse hamilelik belirtisi yazdıkların.
Bende seninle ayniyim doktor 4 hafta 6 gunluk dedi keseyi gordu ama cok minik cumartesi gel buyumesine bakalim dedi. Off beklemek ne zorKızzlarr benim minnak gözükmedikan verdim.doktor sonuca göre hesaplayıp nezaman gözükeceğine bakalım dedi inşallah gözükür sağlıklıdır. 4+6 yım şuan bakalım kanda kaç haftalık çıkıcak
Sağol canım inşallah kaç günde çıktı sonucun devlet hastanesinde mi yaptırdınBen 11.haftam bittiğinde yaptırdım, sorun çıkmadı.. Seninde tertemiz çıkar inşallah.
Eger varsa cikar benmki 1 hafta oncesinden cikmisti hizli sonuc verenden alin yapin derim :)Normalde adetim günümden önce gelir ama geçen ay tam gününde geldi bu ayda dün olmam lazımdı ama hala olmadım. Göğüslerim çok fazla şişti. Kabızlık ve gaz da oldu. Eğilip kalkarken kasıklarma batar giriyo. Bacaklarm kasılyo. Test yapmak için biraz daha beklemeli miyim ?
İki üç gün bekle bence daha iyi olur gerçi sen bilirsin canım inşallah vardirNormalde adetim günümden önce gelir ama geçen ay tam gününde geldi bu ayda dün olmam lazımdı ama hala olmadım. Göğüslerim çok fazla şişti. Kabızlık ve gaz da oldu. Eğilip kalkarken kasıklarma batar giriyo. Bacaklarm kasılyo. Test yapmak için biraz daha beklemeli miyim ?
İnşallahYerim o minnakı :) Sağlıklıdır inşallah hiç merak etme :)))
5. haftaların içinde gözükür herhalde, doktor söyler dediğin gibi.
Ayy benim görünmediBende seninle ayniyim doktor 4 hafta 6 gunluk dedi keseyi gordu ama cok minik cumartesi gel buyumesine bakalim dedi. Off beklemek ne zor
Can'ım korkma gözükür insaallah lekelenmen var mıKızzlarr benim minnak gözükmedikan verdim.doktor sonuca göre hesaplayıp nezaman gözükeceğine bakalım dedi inşallah gözükür sağlıklıdır. 4+6 yım şuan bakalım kanda kaç haftalık çıkıcak
Sağol canım inşallah kaç günde çıktı sonucun devlet hastanesinde mi yaptırdın
Hı anladım canım bende özele gidiyorum nekadara yaptırdın rahatsız etmiyorum demi canım sürekli msj atipÖzel hastanede yaptırdım, ölçümlerde risk olmadığını aynı gün söyledi doktorum.. Kan sonucu 3gün sonra çıktı.
Hı anladım canım bende özele gidiyorum nekadara yaptırdın rahatsız etmiyorum demi canım sürekli msj atip
Sağol canım ben eşimin sigortasından yararlaniyorum o yüzden 450 liymis muayenede 40 lira ama ben sabah kendi doktoruma gidicegim sonrada devlette yaptiracagim tahliliYok canım ne rahatsızlığı istediğin zaman yazabilirsin.
Benim özel sağlık sigortam var o yüzden muayne dahil 180 tl gibi bir tutar ödedim ben.
ben en son doktora gıttıgımde degerım artıp artmdıgına gıtmıstım doktorda ayın besınde gel dedı ogune kdr gıtmıcem szde oyle ypn hem bosuna para vermemıs olursnzBende seninle ayniyim doktor 4 hafta 6 gunluk dedi keseyi gordu ama cok minik cumartesi gel buyumesine bakalim dedi. Off beklemek ne zor
Beta hcg 1.20 noluyo biri bilgi verebilir miiii????!?
Ciddimisin Can'ım ya
Inşallah psikolojik degildir yanii daha önce hic başıma gelmemisti yarin test yapmayi düşünüyorum sonra bidaha yaparim
Sağol canım ben eşimin sigortasından yararlaniyorum o yüzden 450 liymis muayenede 40 lira ama ben sabah kendi doktoruma gidicegim sonrada devlette yaptiracagim tahlili
Yani benim durumlar karisik biraz ondan canim yaa ben iliskiye 4 nisanda girdim 9unda adet oldum adet miydi orasi da mechul 3 gun surdu yani baya oldu ya ben ondan yapmak istiyorum cikar mi acaba testte[/QUOTE]Çok erken test için :) Ama sen bilirsin.
Yani benim durumlar karisik biraz ondan canim yaa ben iliskiye 4 nisanda girdim 9unda adet oldum adet miydi orasi da mechul 3 gun surdu yani baya oldu ya ben ondan yapmak istiyorum cikar mi acaba testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?