Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızçeler ya benim çok uykum geliyo işteyim vurup kafayı yatasım var çok bu kadar mı yapar gebelik uyku

Tesekkur ederim Mesajiniz moral oldu:) az once testi tekrarladim. 1 gun var adetime. Kasik agrim dinmiyor. üşüyorum dedim akşam eşime de bakti ateşin var dedi.
Kasik agrisi bende de var canm. Hemde doktora gidecek kadar korkutan bir agri. Grip olmusta usuyormusum gibiyim bende ozellikle geceleri.

Canım valla bende öyleyim uykuya asla doymuorum, ilk haftalarda daha yoğundu. Şimdilerde brz daha iyim.
Benim daha yeni beş haftalık falan olması lazım Can'ım ama çok fenayım ben daha önceki gebeliğimde düşme riski vardı Progestan hap kullandım aynı böyle oluyodum demekki bu sefer Progestan hormonum normal

Benim daha yeni beş haftalık falan olması lazım Can'ım ama çok fenayım ben daha önceki gebeliğimde düşme riski vardı Progestan hap kullandım aynı böyle oluyodum demekki bu sefer Progestan hormonum normal

Oda iyi bişey
Bende Leyla gibiydim sallanıodum ayakta evde olmayı hayal ediyodum uyku düşünüodum hep.
Zamanla azaldı ama geçmiş değil henüz.

arkadaslar yenı bır yontem ogrendım yasınız ile hamıle kaldıgınız ayı toplayın sonra 9 cıkartın cıftse kız tekse erkekmıs :) hadı bakalım arkdslar cocugu olanlar yapsın nolck bakalım sonuc gercekten dogrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…