- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Cumartesi gidicem bakalim ek ucret odemiyoruz kontrol oldugundan:)ben en son doktora gıttıgımde degerım artıp artmdıgına gıtmıstım doktorda ayın besınde gel dedı ogune kdr gıtmıcem szde oyle ypn hem bosuna para vermemıs olursnz
Kızçeler ya benim çok uykum geliyo işteyim vurup kafayı yatasım var çok bu kadar mı yapar gebelik uyku
Yani hamile olabilir miyim olma ihtimalim var mi bu belirtilere gore meraktan da çatlıyor insan[/QUOTE]Dene bi istersen ama erken gb çıkmayabilir.
Kızçeler ya benim çok uykum geliyo işteyim vurup kafayı yatasım var çok bu kadar mı yapar gebelik uyku
Yani hamile olabilir miyim olma ihtimalim var mi bu belirtilere gore meraktan da çatlıyor insan
Kasik agrisi bende de var canm. Hemde doktora gidecek kadar korkutan bir agri. Grip olmusta usuyormusum gibiyim bende ozellikle geceleri.Tesekkur ederim Mesajiniz moral oldu:) az once testi tekrarladim. 1 gun var adetime. Kasik agrim dinmiyor. üşüyorum dedim akşam eşime de bakti ateşin var dedi.
Benim daha yeni beş haftalık falan olması lazım Can'ım ama çok fenayım ben daha önceki gebeliğimde düşme riski vardı Progestan hap kullandım aynı böyle oluyodum demekki bu sefer Progestan hormonum normalCanım valla bende öyleyim uykuya asla doymuorum, ilk haftalarda daha yoğundu. Şimdilerde brz daha iyim.
Aynen kafam güzel sanki öyle fenayımyapar canım .. erken kalkıyorsun çalıştığın içinuyu fırsat buldukça..
Inşallah canim ya ilk defa denedik bakalım 9 aylik evliyim sen hamile misin[/QUOTE]Dediğim gb canım bunu bilemeyiz ama psikolojikte olabilir.. Saydıkların belirti normalde.
İnşallah hamilesindir.
Benim daha yeni beş haftalık falan olması lazım Can'ım ama çok fenayım ben daha önceki gebeliğimde düşme riski vardı Progestan hap kullandım aynı böyle oluyodum demekki bu sefer Progestan hormonum normal
Benim de şuan tek hayalimOda iyi bişey
Bende Leyla gibiydim sallanıodum ayakta evde olmayı hayal ediyodum uyku düşünüodum hep.
Zamanla azaldı ama geçmiş değil henüz.
ben sabretcem carsamba persembeye kdr bakalm nolckCumartesi gidicem bakalim ek ucret odemiyoruz kontrol oldugundan:)
Yok canımCan'ım korkma gözükür insaallah lekelenmen var mı
cuma günüüüü ikili taramam var belki gözükür :))
kıızz gözükmesi lazım 5mm felandır :S aynen başka doktora git
Canım senin hastanede doğum ücreti ne kadar peki..burda 3 bin dedilercuma günüüüü ikili taramam var belki gözükür :))
İkili taramada kesin söylerlercuma günüüüü ikili taramam var belki gözükür :))
vala acıbademe gidiyorum.. 5000 tl diye duydum da daha fazla da olabilir :SCanım senin hastanede doğum ücreti ne kadar peki..burda 3 bin dediler
hayırlısı bakalım :) temiz çıksın daİkili taramada kesin söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?