Resmen soygunvala acıbademe gidiyorum.. 5000 tl diye duydum da daha fazla da olabilir :S
hayırlısı bakalım :) temiz çıksın dasnein diğer randevun ne zaman?
Ben doğum yapan kişi kişide hesapladım doğru çıktıarkadaslar yenı bır yontem ogrendım yasınız ile hamıle kaldıgınız ayı toplayın sonra 9 cıkartın cıftse kız tekse erkekmıs :) hadı bakalım arkdslar cocugu olanlar yapsın nolck bakalım sonuc gercekten dogrumu
Oğlumu hesapladım doğru çıktı 28 yaşında Aralık ayında hamile kalmıştımarkadaslar yenı bır yontem ogrendım yasınız ile hamıle kaldıgınız ayı toplayın sonra 9 cıkartın cıftse kız tekse erkekmıs :) hadı bakalım arkdslar cocugu olanlar yapsın nolck bakalım sonuc gercekten dogrumu
Benim yaşıma göre kız gorunuyoGercek takvim bu arkadaslar :)) bende hamile kalırsam bAkalım kız mı olacak erkek mi :))
Adetten sonra hemen kaldiysan hamile Mart oluyo kaç haftalıksinKızlar ya benim kafam karıştı şimdison adet tarihim 12 marttı 12 nisanda adet olmadım hamile kaldığım ay mart mı nisan mı
Yedisinde gitçem Can'ım doktora daha yeni beş haftalık dalanAdetten sonra hemen kaldiysan hamile Mart oluyo kaç haftalıksin
Hı tamam canım o zaman martYedisinde gitçem Can'ım doktora daha yeni beş haftalık dalan
Adetten sonra hemen kaldiysan hamile Mart oluyo kaç haftalıksin
Kızlar ya benim kafam karıştı şimdison adet tarihim 12 marttı 12 nisanda adet olmadım hamile kaldığım ay mart mı nisan mı
Hı tamam canım o zaman mart
Can'ım senin ne Zaman belli olduHı tamam canım o zaman mart
O zaman erkekMart :))
Bana mı yazdın canimCan'ım senin ne Zaman belli oldu
Önemli değil canimPardon canım senden alıntı yaptım yanlış oldu
vala bilmiyorum ki canimmResmen soyguncanım bişey daha sorucam doktor usg kağıdı verdi.rahim kalınlaşmış ama kese gözükmüyor dedi.
Usg kağıtlarının sağ alt köşede birinde 1D 8.96 cm yazıyor..diğerinde 1D 1.08 cm yazıyor..bilgin var mı bunun hakkında
Evet Can'ım sana yazdım kafam çok karıştı belirtileri net olarak yazabılırmısınBana mı yazdın canim
İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedivala bilmiyorum ki canimm( senin diger randevun ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?