sen de bendensiiinnİki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dediiki hafta sabredemem diye başka hastaneden perşembeye randevu aldım
Ben 3 martta öğrendim hamile oldugumu suan 12 haftamiz doldu canımEvet Can'ım sana yazdım kafam çok karıştı belirtileri net olarak yazabılırmısın
İçme içme senAdetime 12 gün var dün eşimin zoruyla kan testi yaptırdım çıkmaz dedim ama yok illa yapıcaz sonuç negatif çok üzüldüm. Belirtilerim nisanın 12 bitti Regalim ondan sonraki hafta yumurtlama döneminden sonra göğüslerimde hassasiyet oluştu ve halen var arkasından kasık agrılarım az miktarda akıntı iştahım hiç yok bide halsizim. Psikolojik dicem ama göğüs nr alaka diyorum kasık Ağrı'mda psikolojik olamaz. Hadi iştah kesilmesi normal karnımda sanki bi başınç var dün sinirimden antibiyotik alacaktım sonra rüyamda bi ses içme diyor ben buradayım diyor
Canim ilk benimde kasiklarim çok ağrıdı ama başka belirti yoktu 3 haftalıktı öğrendiğim de bende bişey olmadı başka biraz daha bekleİnsana kafayı yedirtir bu his varya
O zaman erkeksende hesaplasana Can'ım
Adetime 12 gün var dün eşimin zoruyla kan testi yaptırdım çıkmaz dedim ama yok illa yapıcaz sonuç negatif çok üzüldüm. Belirtilerim nisanın 12 bitti Regalim ondan sonraki hafta yumurtlama döneminden sonra göğüslerimde hassasiyet oluştu ve halen var arkasından kasık agrılarım az miktarda akıntı iştahım hiç yok bide halsizim. Psikolojik dicem ama göğüs nr alaka diyorum kasık Ağrı'mda psikolojik olamaz. Hadi iştah kesilmesi normal karnımda sanki bi başınç var dün sinirimden antibiyotik alacaktım sonra rüyamda bi ses içme diyor ben buradayım diyor
Hamile kaldığın ay ile yaşını toplayıp dokuz eksiltçeksin Can'ım yaptım sana kız çıktıYaşım 26 ocakta hamile kaldım, napcam
Inşallah canim ya ilk defa denedik bakalım 9 aylik evliyim sen hamile misin
Hamile kaldığın ay ile yaşını toplayıp dokuz eksiltçeksin Can'ım yaptım sana kız çıktısonuç çiftse kız tekse erkek
Gercekten boyle bisey var mi :)Hamile kaldığın ay ile yaşını toplayıp dokuz eksiltçeksin Can'ım yaptım sana kız çıktısonuç çiftse kız tekse erkek
Hayırlı olsun canim inşallah sag saglim kucağına alirsin bebegni darisi basimza senin belirtilerin neydi mesela[/QUOTE]Evet hamileyim canım.
Bilmem az önce biri yazmış bende iki tane doğum yapmış kişide hesapladım doğru çıktı :)Gercekten boyle bisey var mi :)
Duyarsııın az kaldıEvet kız çıkıyor bende hesapladım.Doktor ağzından duyaydık bi iidi.
Cok ilginc gercekten ilk defa duydum dogrudurr :)Bilmem az önce biri yazmış bende iki tane doğum yapmış kişide hesapladım doğru çıktı :)
İnşallah bakalımsen de bendensiiinnkeseyi gormesi lazimdi bence.. persembe gunu cikar kesin ))
Bide Çin takvimi var onu da araştır bak benim ikisinde de aynı cinsiyet çıkıyoCok ilginc gercekten ilk defa duydum dogrudurr :)
Evet çok sağolbu hesaplamayı ben soyledım evet benden allah razı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?