Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlaar doktora gittim bugun :) kese gorundu. Beniste icinde cok sukur. Kalp atisini bile gorduk pit pit :) elhamdulillah hersey yolundaymis . Vallah doktorum mukemmel otesi hic canimi yakmadi. Muayne etti kan aldi bebisin resmini cekti yolladi :) darisi tuum isteyenlere tez zamanda hayirlisi ule insallah

Hadi hayırlı olsun Can'ım

cnm senın adına ck mutlu oldum senın bat ne zamandı

Gözünaydın canım, Maşallah.

Hayırlı olsun canim inşallah sag saglim kucağına alirsin bebegni darisi basimza senin belirtilerin neydi mesela

Amin. :) Çok teşekkür ederim..
Reglmden 10 gün önce gögüslerim felaket ağrıyodu hassaslaştı.
Sabahları hafif mide bulantım oluyordu ama kendimi dinlemeseydim farketmeyebilirdim bunu, iştahsızlığım vardı.
Uyku hali ve yorgunluk.
Gaz
Kasık ağrılarım kesinlikle ciddi şiddetliydi..
En belirgin belirtilerim böyleydi canım.[/QUOTE]
Aynilari bende de varr yaa bakalım canım yaa dua et inşallah bende hamileymdirr

Benim bat 15 martti :) bu arada tesekkur ederim herkese :)
Aynilari bende de varr yaa bakalım canım yaa dua et inşallah bende hamileymdirr[/QUOTE]

İnşallah Hamilesindir, Aminnnnn.

Hayırlı olsun canim inşallah sag saglim kucağına alirsin bebegni darisi basimza senin belirtilerin neydi mesela

Amin. :) Çok teşekkür ederim..
Reglmden 10 gün önce gögüslerim felaket ağrıyodu hassaslaştı.
Sabahları hafif mide bulantım oluyordu ama kendimi dinlemeseydim farketmeyebilirdim bunu, iştahsızlığım vardı.
Uyku hali ve yorgunluk.
Gaz
Kasık ağrılarım kesinlikle ciddi şiddetliydi..
En belirgin belirtilerim böyleydi canım.[/QUOTE]
Sağol Can'ım benim aydınlattın beni tşk ederim

yaa kızlar ben bu ay ovulasyon testi için sıvı alımına dikkat edemiyorum çünkü çok sıcak su içmeden duramıyorum gece kalkıp yapsam da testin işe yarayacağını sanmıyorum.. akıntım hafif hafif başladı ama test yok bu ayı test olmadan kafama göre geçireceğim anlaşılan

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

aylan senınle cocugumuzun dogacagı tarıh aynı batın ne zamandı
Ben en son 10 martta adet oldum. 33 gun koyarak hesapliyorum o da sanirim 12 nisan yapiyor. Normalde takvimim uygulamasinda 6 hafta 6 gunluk benim. Ama gecen hafta pzts yaptirdigim beta hcg 206 cikti. Yani 3-4 haftalik. Burdaki takvimi ben gelisiguzel yazdim. Doktor randevum yarin. O zaman gercek tarih belli olur ben de takvimi degistiririm belki

anladm cnm sgl

Merhaba arkadaslar doktordan geldim 12 hafta 3 gunluk olmus. 5.91 cm boyu 2li test icin kan aldi haftaya cikcakmis sonuc. Ensesini olctu. Hersey cok iyi dedi saglikli kipir kipir dedi. Bakalim kan testi sonuclari haftaya. Cinsiyeti icinde su an kiz gibi duruo dedi :)

Eklentiler

• 20160426_195109.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 20160426_195044.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 58

Masallah. Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah. Allah bize de bu gunleri gormeyi nasip etsin insallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…