Canımı yakmadi derken canım ?? Nasıl yaniKizlaar doktora gittim bugun :) kese gorundu. Beniste icinde cok sukur. Kalp atisini bile gorduk pit pit :) elhamdulillah hersey yolundaymis . Vallah doktorum mukemmel otesi hic canimi yakmadi. Muayne etti kan aldi bebisin resmini cekti yolladi :) darisi tuum isteyenlere tez zamanda hayirlisi ule insallah
Olsun kuzum bidahaki gittiginde insallah saglikli bi sekilde gorceksjn :)Kızzlarr benim minnak gözükmedikan verdim.doktor sonuca göre hesaplayıp nezaman gözükeceğine bakalım dedi inşallah gözükür sağlıklıdır. 4+6 yım şuan bakalım kanda kaç haftalık çıkıcak
arkadaslar yenı bır yontem ogrendım yasınız ile hamıle kaldıgınız ayı toplayın sonra 9 cıkartın cıftse kız tekse erkekmıs :) hadı bakalım arkdslar cocugu olanlar yapsın nolck bakalım sonuc gercekten dogrumu
cnm bendede o rakam cıktı:) senle masalalh cogu seylerımız aynı1987 dogumluyum subat ayinda hamile kaldim. 29 yasinda oluorum 2 eklersem 31 yapar. 9 cikarirsam 22 cikar cift :) doktorda bugun kiz gibi duruo dedi bakalim artik :)
Aynen :) benim ilk bebegim olcak insallah o yuzden cinsiyet ne olursa farketmez diorum :)cnm bendede o rakam cıktı:) senle masalalh cogu seylerımız aynı
Merhaba arkadaslar doktordan geldim 12 hafta 3 gunluk olmus. 5.91 cm boyu 2li test icin kan aldi haftaya cikcakmis sonuc. Ensesini olctu. Hersey cok iyi dedi saglikli kipir kipir dedi. Bakalim kan testi sonuclari haftaya. Cinsiyeti icinde su an kiz gibi duruo dedi :)
Canim ilk benimde kasiklarim çok ağrıdı ama başka belirti yoktu 3 haftalıktı öğrendiğim de bende bişey olmadı başka biraz daha bekle
1903 tu canım büyük ihtimal seninde öyle cikarMerhaba ben de birşey sormak istiyorum, 3. Hafta kanda baktırdınız dimi değeriniz kaçtı peki. Ben de 3. Haftayı doldurdum dün yarın kan testi yapacam da öncesinde bilgi edinmek istiyorum.
Arkadaslar artik kafayi yicem dunden beri anlamadim gebemiyim degilmiyim evet adetime 6 gun yani cok var ama predictor erken gebelik testi aldim once bisi cikmadi cope attim ama 1 dk bakmamistm bile hemen cope atmstm simdi internette okudum 20 dk sonra cikabilio die hayalet cizgimi goren bir ben mi varim ki normal gebelk testinde cikmadi.Kafam 1500 oldu esime de soyleyemiyorum emin olmak istiyorum artik.mecbur adeti beklicem sanirim.
canım kontrasıyla da oynadım amaaaa oynamasam da gayet belli 2. çizgi hamilesiin :)
Yaaa inanamiyorummm olamazzz ama ilk baktigimda yoktu gerci hemen cope attim ama insallah adet olmam 2 yildir bekliyorum bu ay kuvvetli yumurta buyutucu ilaclar catlatma ignesi kullandm hsg rahim filmi cekildim cektiklerime deger insallah...resme uyguladigin kontrasin icin tesekkurler :)) insallah hamileymdir.kana ne zaman baktirilir?
hemen yarın baktırabilirsin kanda canım çıkacaktır mutlaka :)
Adeti beklemeye gerek yok mu? Hayal kirikligi yasamamak icin direniyorum:)) sen boyle bisi yasadn mi ?
testinde çıkmış pozitif canım.. kanda baktırmak için adeti beklemene gerek yok.. folik asit başlarsın hemen.. usg için beklersin orda hemen kese görünmez.. ben yaşamadım canım ikinciye henüz hamile kalamadım :)
Hadi hayirlisi ikinci bebegini de insallah en kisa surede eline alirsin umarim.Ben henuz bi yanlislik var gibi seziyorum inanamiyorum ama umarim dedigin cikar.Burdan mutlulugumu paylasirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?