Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Mrb arkadaşlar hamişli günler reglim 4 gün geçti ayın 22 de olmam gerekiyor su daha olmadım test yapmadım henüz hamile olabilirmiyim sizce
 
Canımı yakmadi derken canım ?? Nasıl yani
 
Hamile olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi yazabilirmisiniz rica etsem
 
Olsun kuzum bidahaki gittiginde insallah saglikli bi sekilde gorceksjn :)
 
1987 dogumluyum subat ayinda hamile kaldim. 29 yasinda oluorum 2 eklersem 31 yapar. 9 cikarirsam 22 cikar cift :) doktorda bugun kiz gibi duruo dedi bakalim artik :)
 
Merhaba hanimlar benimde adetime uc gun var.goguslerim baya sisti ama agrisi yok.bide aksamlari bazen vucut isim artip geri dusuyor.hamilelik olabilir mi?
 

maşallah canım yaaa ne şirin mini mini
 
Canim ilk benimde kasiklarim çok ağrıdı ama başka belirti yoktu 3 haftalıktı öğrendiğim de bende bişey olmadı başka biraz daha bekle

Merhaba ben de birşey sormak istiyorum, 3. Hafta kanda baktırdınız dimi değeriniz kaçtı peki. Ben de 3. Haftayı doldurdum dün yarın kan testi yapacam da öncesinde bilgi edinmek istiyorum.
 
Arkadaslar artik kafayi yicem dunden beri anlamadim gebemiyim degilmiyim evet adetime 6 gun yani cok var ama predictor erken gebelik testi aldim once bisi cikmadi cope attim ama 1 dk bakmamistm bile hemen cope atmstm simdi internette okudum 20 dk sonra cikabilio die hayalet cizgimi goren bir ben mi varim ki normal gebelk testinde cikmadi.Kafam 1500 oldu esime de soyleyemiyorum emin olmak istiyorum artik.mecbur adeti beklicem sanirim.
 

Eklentiler

  • IMG_20160426_211440.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 91

canım kontrasıyla da oynadım amaaaa oynamasam da gayet belli 2. çizgi hamilesiin :)
 

Eklentiler

  • IMG_20160426_211440.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 79
canım kontrasıyla da oynadım amaaaa oynamasam da gayet belli 2. çizgi hamilesiin :)

Yaaa inanamiyorummm olamazzz ama ilk baktigimda yoktu gerci hemen cope attim ama insallah adet olmam 2 yildir bekliyorum bu ay kuvvetli yumurta buyutucu ilaclar catlatma ignesi kullandm hsg rahim filmi cekildim cektiklerime deger insallah...resme uyguladigin kontrasin icin tesekkurler :)) insallah hamileymdir.kana ne zaman baktirilir?
 

hemen yarın baktırabilirsin kanda canım çıkacaktır mutlaka :)
 
Adeti beklemeye gerek yok mu? Hayal kirikligi yasamamak icin direniyorum:)) sen boyle bisi yasadn mi ?

testinde çıkmış pozitif canım.. kanda baktırmak için adeti beklemene gerek yok.. folik asit başlarsın hemen.. usg için beklersin orda hemen kese görünmez.. ben yaşamadım canım ikinciye henüz hamile kalamadım :)
 


Hadi hayirlisi ikinci bebegini de insallah en kisa surede eline alirsin umarim.Ben henuz bi yanlislik var gibi seziyorum inanamiyorum ama umarim dedigin cikar.Burdan mutlulugumu paylasirim:))
 
Hadi hayirlisi ikinci bebegini de insallah en kisa surede eline alirsin umarim.Ben henuz bi yanlislik var gibi seziyorum inanamiyorum ama umarim dedigin cikar.Burdan mutlulugumu paylasirim:))

inşallah canım :)) kanda da baktır bakalım tam emin ol
 
Bayanlar ankarada önerebileceğiniz hastane veya doktor var mi?? Fiyatlarin ucuk olmadigi :) golbasinda oturuyorum yeniyim burda onerebileceginiz doktorlar olursa sevinirim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…