Tebrikler Can'ım hamişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin1903 tu canım büyük ihtimal seninde öyle cikar
8 Mayıs canim :)İnaşialh Can'ım bat ne Zaman
Arkadaslar artik kafayi yicem dunden beri anlamadim gebemiyim degilmiyim evet adetime 6 gun yani cok var ama predictor erken gebelik testi aldim once bisi cikmadi cope attim ama 1 dk bakmamistm bile hemen cope atmstm simdi internette okudum 20 dk sonra cikabilio die hayalet cizgimi goren bir ben mi varim ki normal gebelk testinde cikmadi.Kafam 1500 oldu esime de soyleyemiyorum emin olmak istiyorum artik.mecbur adeti beklicem sanirim.
1903 tu canım büyük ihtimal seninde öyle cikar
Ne yöntemi bu1987 dogumluyum subat ayinda hamile kaldim. 29 yasinda oluorum 2 eklersem 31 yapar. 9 cikarirsam 22 cikar cift :) doktorda bugun kiz gibi duruo dedi bakalim artik :)
ben 5.haftadayım ve hala ağrım var, doktor normal dedi. bir haftadır ağrım var yani. inşh zararsız ağrılardır bunlarKasiklarim agriyor korkuyorum biraz
Adet gunumde yaptirmistim suan hala adet bekliyorumnegatif canım.. adetin geçti mi daha var mı ?
evet canım daha erken bekle biraz daha test için...
Tesekkur ederim5'in alti negatiftir. Malesef negatif
ben 5.haftadayım ve hala ağrım var, doktor normal dedi. bir haftadır ağrım var yani. inşh zararsız ağrılardır bunlar
benımde ılk bebek olck:)Aynen :) benim ilk bebegim olcak insallah o yuzden cinsiyet ne olursa farketmez diorum :)
Valla bende bilmiorum ki :) ben yazilani yaptimNe yöntemi bu87 liyim son adet tarihi 24 mart ama ovu 3 nisan..nisanda mı marttamı hamile kalmış oluyorum..yönteme göre ne
önemlı olan hangı ayda hamıle kaldıgın ovulasyon tarıhı degıl yas ve hangı aysa onu topluyorsun 9 cıkartıyorsn cıftse kız tekse erkekValla bende bilmiorum ki :) ben yazilani yaptimkatipcan6868 bilio :)
önemlı olan hangı ayda hamıle kaldıgın ovulasyon tarıhı degıl yas ve hangı aysa onu topluyorsun 9 cıkartıyorsn cıftse kız tekse erkek
Can'ım benim hamiilesiiiinnTebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Banada ve isteyen herkesede nasip etsin benimde bu günü saymazsak 4 günüm kaldı.. Erken diye test almak istemiyorum 2 mayısa kadar olmasam alıp yapmak istiyorum hayırlısı artık
Doktorlara göre 24 mart olarak hesaplanıyor ya kafam karıştı ben 1-3nisan arası şüpheli ilişkim.önemlı olan hangı ayda hamıle kaldıgın ovulasyon tarıhı degıl yas ve hangı aysa onu topluyorsun 9 cıkartıyorsn cıftse kız tekse erkek
Bilemedim valla hangi ayAnaPatron cnm bak onemli olan hangi ayda hamile kaldiginmis ovu tarihi degilmis . O zaman seni mart olarak degerlendirmemiz gerekio dimi. katipcan6868 cnm arkadas martta son adet tarihi ama nisan ovu tarihi o zaman mart olarak saycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?