Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Can'ım benim hamiilesiiiinn Tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Banada ve isteyen herkesede nasip etsin benimde bu günü saymazsak 4 günüm kaldı.. Erken diye test almak istemiyorum 2 mayısa kadar olmasam alıp yapmak istiyorum hayırlısı artık

1987 dogumluyum subat ayinda hamile kaldim. 29 yasinda oluorum 2 eklersem 31 yapar. 9 cikarirsam 22 cikar cift :) doktorda bugun kiz gibi duruo dedi bakalim artik :)
Ne yöntemi bu 87 liyim son adet tarihi 24 mart ama ovu 3 nisan..nisanda mı marttamı hamile kalmış oluyorum..yönteme göre ne

ben 5.haftadayım ve hala ağrım var, doktor normal dedi. bir haftadır ağrım var yani. inşh zararsız ağrılardır bunlar

İnsallah bebislerimiz Allaha emanet benim hafiften bulantim var onume egilince filan oluyor sende de oluyor mu oyle? Benim midem normalde de cok hassastir bakalim nasi gececek Rabbim kolaylastirsin.

önemlı olan hangı ayda hamıle kaldıgın ovulasyon tarıhı degıl yas ve hangı aysa onu topluyorsun 9 cıkartıyorsn cıftse kız tekse erkek
AnaPatron cnm bak onemli olan hangi ayda hamile kaldiginmis ovu tarihi degilmis . O zaman seni mart olarak degerlendirmemiz gerekio dimi. katipcan6868 cnm arkadas martta son adet tarihi ama nisan ovu tarihi o zaman mart olarak saycak

Insallah oyleyimdir gebelik testlerinde cikmadi ama erken gebelik testlerinde cikti calisiyorum musait olursam kan verecem yoksa adet gununu beklicem arkadaslar insallah dediginiz gibidir uzun zamandir bekliyorum..

Kizlar bana bi bakin lutfenn simdi ben bati bekliyorum daha 12 gun var ama ben mesela 2 gun asiri gaz sancisi ve gaz cektim. Sonra 2 gun mide agrisi kusma egilimi vardi ama o kadr ilerlemedi. Arada kasiklarima agri giriyo ama duzenli degil. Belim hemen agriyoo. Ve bu 3 gundur asiri usuyorum. Zaman zaman atesim cikip iniyo. Ya psiikolojik mi dersiniz. Yoksa belirtiler arada mi olur. Devamli degil mii.

önemlı olan hangı ayda hamıle kaldıgın ovulasyon tarıhı degıl yas ve hangı aysa onu topluyorsun 9 cıkartıyorsn cıftse kız tekse erkek
Doktorlara göre 24 mart olarak hesaplanıyor ya kafam karıştı ben 1-3nisan arası şüpheli ilişkim. mart mı nisan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…