Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım 12 gün varsa belirtiler için biraz erken. tabii bellide olmaz.. benmde bu ay ilkk defa kasık batmaları yasadım ve gaz. 6 gün kala kan verdim 1 cıktı. sımdı bekliyorum. adet günümde olmassam idrar testi yapıcam

Evet biliyorum kendimi dinlemek istemiyorum o yuzden. Bi de bu aralar ruyalarimin yorumu hep cocuk gecsede gunler ogrensekk. Insallah hamilesindir.

Sağol Can'ım benim aydınlattın beni tşk ederim [/QUOTE]
Herzaman ;-)

aynen dokununca felaket acıyo ama ağrı yok bazen sızı şeklinde ağrı giriyor ama o kadar olucak tabi :) kasıklarım arada sızlıyor ama hamilelik boyunca olurmuş o

Kac dogumlusun cnm sen. Mesela ben 1987 dogumluyum 29 olarak hesapladim. 1987 dogumlu olup 28 diyenlerde oluo. Ama bence 29 :)
87 liyim canım 29 um
Ciftsekizz teksee erkek olacak canım ogullarindahesapladiysan tutmamiski
Ben bu dominoyu bozarım
Yarın mı randevu cnm ben kanda baktırmadım yarın kanda baktırayım olmazsa cuma gideyim yoksa haftasonu gećmeyecek bana
Dün gittim canım kese görünmedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama ben keseyi görmezsem çatlarım o yüzden yarına başka doktorda randevum var

slm kızlar benim bat 29nisan geçen hafta sürekli kahverengi akıntım geldi sizce bu hamilelik belirtisi mi yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…