Kizlar bana bi bakin lutfennsimdi ben bati bekliyorum daha 12 gun var ama ben mesela 2 gun asiri gaz sancisi ve gaz cektim. Sonra 2 gun mide agrisi kusma egilimi vardi ama o kadr ilerlemedi. Arada kasiklarima agri giriyo ama duzenli degil. Belim hemen agriyoo. Ve bu 3 gundur asiri usuyorum. Zaman zaman atesim cikip iniyo. Ya psiikolojik mi dersiniz. Yoksa belirtiler arada mi olur. Devamli degil mii.
Evet biliyorum kendimi dinlemek istemiyorum o yuzden. Bi de bu aralar ruyalarimin yorumu hep cocukcanım 12 gün varsa belirtiler için biraz erken. tabii bellide olmaz.. benmde bu ay ilkk defa kasık batmaları yasadım ve gaz. 6 gün kala kan verdim 1 cıktı. sımdı bekliyorum. adet günümde olmassam idrar testi yapıcam
AnaPatron ben hesapladım eğer martta hamile kaldıysan ve yaşın 29sa sonuç 23 çıkıyo ve erkek Bebek oluyo Can'ım
Evet biliyorum kendimi dinlemek istemiyorum o yuzden. Bi de bu aralar ruyalarimin yorumu hep cocukgecsede gunler ogrensekk. Insallah hamilesindir.
InsallahhhhAynennn kucaga bbek vermeler falann :))) inşah canm aah her isteyene versinnn
disikartal87 katipcan6868 kızlar oğllarımdaki yaşımı ve hamile kaldığım ayları aynen dediğiniz gibi hesapladım çift sayı çıktı
Kac dogumlusun cnm sen. Mesela ben 1987 dogumluyum 29 olarak hesapladim. 1987 dogumlu olup 28 diyenlerde oluo. Ama bence 29 :)disikartal87 katipcan6868 kızlar oğllarımdaki yaşımı ve hamile kaldığım ayları aynen dediğiniz gibi hesapladım çift sayı çıktı
Ciftsekizz teksee erkek olacak canım ogullarindahesapladiysan tutmamiskidisikartal87 katipcan6868 kızlar oğllarımdaki yaşımı ve hamile kaldığım ayları aynen dediğiniz gibi hesapladım çift sayı çıktı
Sağol Can'ım benim aydınlattın beni tşk ederimAmin. :) Çok teşekkür ederim..
Reglmden 10 gün önce gögüslerim felaket ağrıyodu hassaslaştı.
Sabahları hafif mide bulantım oluyordu ama kendimi dinlemeseydim farketmeyebilirdim bunu, iştahsızlığım vardı.
Uyku hali ve yorgunluk.
Gaz
Kasık ağrılarım kesinlikle ciddi şiddetliydi..
En belirgin belirtilerim böyleydi canım.
Yarın mı randevu cnm ben kanda baktırmadım yarın kanda baktırayım olmazsa cuma gideyim yoksa haftasonu gećmeyecek banaDoktorlara göre 24 mart olarak hesaplanıyor ya kafam karıştı ben 1-3nisan arası şüpheli ilişkim.mart mı nisan mı
Cnm benim bu aralar göğüs ağrım hafifledi dolgunluk var uçlarda dokununca hassasiyet var ama ağrı fazla kalmadı yani ilk zamanlara göre. Normal mi senin şu anda ağrı sancı ne durumda. Zamanla gećiyor mu yaniinsallaahh guzel haberler bekliyoruz))
aynen dokununca felaket acıyo ama ağrı yok bazen sızı şeklinde ağrı giriyor ama o kadar olucak tabi :) kasıklarım arada sızlıyor ama hamilelik boyunca olurmuş oCnm benim bu aralar göğüs ağrım hafifledi dolgunluk var uçlarda dokununca hassasiyet var ama ağrı fazla kalmadı yani ilk zamanlara göre. Normal mi senin şu anda ağrı sancı ne durumda. Zamanla gećiyor mu yani
87 liyim canım 29 umKac dogumlusun cnm sen. Mesela ben 1987 dogumluyum 29 olarak hesapladim. 1987 dogumlu olup 28 diyenlerde oluo. Ama bence 29 :)
Ben bu dominoyu bozarımCiftsekizz teksee erkek olacak canım ogullarindahesapladiysan tutmamiski
Dün gittim canım kese görünmedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama ben keseyi görmezsem çatlarım o yüzden yarına başka doktorda randevum varYarın mı randevu cnm ben kanda baktırmadım yarın kanda baktırayım olmazsa cuma gideyim yoksa haftasonu gećmeyecek bana
Canim normalde adetten önce de ağrı oluyor muydu goguslerdeaynen dokununca felaket acıyo ama ağrı yok bazen sızı şeklinde ağrı giriyor ama o kadar olucak tabi :) kasıklarım arada sızlıyor ama hamilelik boyunca olurmuş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?