canım selam benim bat 25 nisandı olmadım kahverengi alıntım oluştu çok az pedi kirletmeyecek kadar peçeteye geldi pembeydi koyu kahve oldu sendede kanama olmuştu sanırım buay pregestoranım 22 çıktı test negatif ama senin kanma şeklin nasıldı?aynen dokununca felaket acıyo ama ağrı yok bazen sızı şeklinde ağrı giriyor ama o kadar olucak tabi :) kasıklarım arada sızlıyor ama hamilelik boyunca olurmuş o
Can'ım benim adetim 4 gün geçince yaptırdım 19 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 çıktıKızlar sonucu aldım Hcg 27,2 gebesin dedi hemşire. Sizler de yorumlayın nolur inanamıyorum ben.
Can'ım benim adetim 4 gün geçince yaptırdım 19 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 çıktıevet şuan hamilesin ama artışta önemli tebrikler
İki günde ikiye katlaması gerekiyormuş sanırım Can'ım tam bilmiyorum ama sen üç dört güne tekrar yaptır artış var mı gözlemleAyy allahım inşallah inşallah benim adetime 3 gün var daha haftayA test yenilenecek
Aa ne tesadüf ben de 2 mayıstan sonra test yapmayı düşünüyorum. İnşallah bu sefer mutlu son olur ve burda paylaşırız
Can'ım benim hamiilesiiiinnTebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Banada ve isteyen herkesede nasip etsin benimde bu günü saymazsak 4 günüm kaldı.. Erken diye test almak istemiyorum 2 mayısa kadar olmasam alıp yapmak istiyorum hayırlısı artık
Evet ben de :) burada çok öğretmen var sanırım zatenEvet canım sen de mi
Galiba oyle çünkü ben de öğretmenimEvet ben de :) burada çok öğretmen var sanırım zaten
bende daha bulantı yok ama karın ağrım devam ediyor cnm, dinlenince azalıyor ayakta uzun süre kalınca artıyor, nöbetli çalışıyorum ve beni çok zorluyor o da.İnsallah bebislerimiz Allaha emanet benim hafiften bulantim var onume egilince filan oluyor sende de oluyor mu oyle? Benim midem normalde de cok hassastir bakalim nasi gececek Rabbim kolaylastirsin.
Evet canım sıkıntı yokarkadaslar merhaba ben gecen cuma kanda test yaptırdım 166 ıdı en son bugune kdr yıne kan testı yaptırmadım sızce tekrar test yaptırmama gerek vrmı carsamba yada persembe gıtcm doktora haftaya eger aksıs bır durum olsa kanamam fılan olurdu demı
Benim de bu hafta sonu yumurtlama hatta perşembe cuma da olabilir. Aynı zamanlarda bekleyeceğiz seninle inşallah canm müzjdeli haberi umarım en kısa zamanda alırızGünaydın kizlar ben de yumurtlama donemindeyim inşallah allahin izniyle ben de bu ay hamilelik haberiveririm. Benimle bati ayni olan arkadaslar hamile kaldi bu ayda ben olurum ve bircok arkadas olur inşallah.
Ben 5 gun gecince yaptirdim 206 cikti. Bugun yine yaptirdim sonucu yarin gorecegiz. Cok korkuyorum ya acaba diyorum bebek yok muCan'ım benim adetim 4 gün geçince yaptırdım 19 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 çıktıevet şuan hamilesin ama artışta önemli tebrikler
hayırlı olsun cnmmm:)) o ağrılar bende de var, yatarken dediğin gibi gerçekten daha çok, ben düz yatıyorum hernekadar sevmesemde çünkü yan yatınca ağrım oluyor, bulantı bende de yok ama hep var olan karın ve kasık ağrım var. Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı gebelikler, bebekler nasip etsinMerhaba kızlar, Nisan ayının sonucunu heyecanla bekleyenlerden biri olarak sanırım bir minnoş bekliyorumDaha çok yeni. O yüzden yine diyorum ki; Allah her şeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin.. Her birimize ayrı ayrı, en doğru zamanda inşallah...
Bu forumu takip eden biri olarak zihnime yerleştirdiğim çoğu belirtiyi yaşamadım. 2 aydır korunmuyorduk. 3 ay öncesinde de Folik Asit takviyesine başladım. Çok aralıklarla ve yok denecek az bir kasık ağrısı yaşadım sadece. İnceden bir sancı gibi oluyordu, kısa süreli. Göğüslerde hassasiyetim yoktu-ki hala yok. Mide bulantısı, bel ağrısı-sırt ağrısı hiç hissetmedim. Sadece aralıkla bacağımın kasık tarafına yakın iç tarafında aralıklarla, yine çok hafif ağrılar oluyordu. Onlarda boş vakitlerimde ağrıyordu sanki, yani çok düşündüğüm zamanlardaAma dayanamadım ve bat'a 3 gün kala test yaptım. Hatta pek tavsiye edilmeyen ve genelde olumsuz yorum okuduğum bir marka ile. O yüzden de silik çizgi çıksa bile inanmayacaktım, o moda gelmiştim:) Sabah idrarı ile değil, gece uyumadan önce yaptım hemde. Ve silik çizgi belirdi. O an ki panik ve heyecan yine de bambaşka tabiki.. Ertesi sabah kan testi yaptırdım hemen. Beta hcg 70 çıktı. Takibe alınması gerekiyor dediler. 3 gün sonra, yani dün tekrar yaptım 228 çıktı. Henüz gitmeye karar vermediğim ama ön kontrolleri yaptığım doktorumu aradığımda 'gayet normal ve iyi bir yükselme , ancak 10 gün sonra kese belli olur' dedi.
Bat'ın ilk günü akşamüstü açık pembe bir lekelenme oldu. Sonraki günü takiben sabah da çok açık kahverengi bir lekelenme oldu. En yüksek ağrıyı bat'ın ilk gecesi yaşadım. Gece neredeyse kasık ağrısından uyuyamadım. Aynı regl süresinde yaşadığım sancıydı. Gündüzleri pek ağrım yok. Sadece malum kot pantolon biraz baskı yapıyor kasıklarıma. Bir süre düğme açık, kemerle dolaşacağım sanırım. Gece başlıyor ağrılar. Sağ veya sol tarafıma yatmakta zorlanıyorum, kasıklarıma birşey batıyor gibi oluyor. Sırt üstü yatmayı da hiç sevmem halbuki, yeni alışkanlıklara merhaba:) Göğüslerim son 2 gündür gözle görülür biçimde büyüdü. Ama hassasiyet-ağrı yine yok. Baş dönmesi-bulantı-vücutta başka belirgin bir değişiklik yok.
Zaten uzun süredir beslenmeme de dikkat ediyordum. Şimdi herhangi bir şeyi değiştirmedim. Daha sık aralıklarla yemeye çalışıyorum. Sadece belli şeyleri artırdım: Su, badem-ceviz-fındık, süt-yoğurt.
Umarım herşey yolunda gider
Umarım Allah isteyen herkese nasip eder
Güzellikler bizim için yazılmıştır mutlaka, sadece sabırla beklemek gerekiyor.
İnşallah canim 8-9 mayis bat günler gecmez artik haftaya yazilim var onlarla ugrasirken unutsam bariBenim de bu hafta sonu yumurtlama hatta perşembe cuma da olabilir. Aynı zamanlarda bekleyeceğiz seninle inşallah canm müzjdeli haberi umarım en kısa zamanda alırız
hayırlı olsun cnmmm:)) o ağrılar bende de var, yatarken dediğin gibi gerçekten daha çok, ben düz yatıyorum hernekadar sevmesemde çünkü yan yatınca ağrım oluyor, bulantı bende de yok ama hep var olan karın ve kasık ağrım var. Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı gebelikler, bebekler nasip etsin
Ben de türkçe öğretmeniyimBen de ogretmenim kizlarIngilizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?