Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, Nisan ayının sonucunu heyecanla bekleyenlerden biri olarak sanırım bir minnoş bekliyorum Daha çok yeni. O yüzden yine diyorum ki; Allah her şeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin.. Her birimize ayrı ayrı, en doğru zamanda inşallah...

Bu forumu takip eden biri olarak zihnime yerleştirdiğim çoğu belirtiyi yaşamadım. 2 aydır korunmuyorduk. 3 ay öncesinde de Folik Asit takviyesine başladım. Çok aralıklarla ve yok denecek az bir kasık ağrısı yaşadım sadece. İnceden bir sancı gibi oluyordu, kısa süreli. Göğüslerde hassasiyetim yoktu-ki hala yok. Mide bulantısı, bel ağrısı-sırt ağrısı hiç hissetmedim. Sadece aralıkla bacağımın kasık tarafına yakın iç tarafında aralıklarla, yine çok hafif ağrılar oluyordu. Onlarda boş vakitlerimde ağrıyordu sanki, yani çok düşündüğüm zamanlarda Ama dayanamadım ve bat'a 3 gün kala test yaptım. Hatta pek tavsiye edilmeyen ve genelde olumsuz yorum okuduğum bir marka ile. O yüzden de silik çizgi çıksa bile inanmayacaktım, o moda gelmiştim:) Sabah idrarı ile değil, gece uyumadan önce yaptım hemde. Ve silik çizgi belirdi. O an ki panik ve heyecan yine de bambaşka tabiki.. Ertesi sabah kan testi yaptırdım hemen. Beta hcg 70 çıktı. Takibe alınması gerekiyor dediler. 3 gün sonra, yani dün tekrar yaptım 228 çıktı. Henüz gitmeye karar vermediğim ama ön kontrolleri yaptığım doktorumu aradığımda 'gayet normal ve iyi bir yükselme , ancak 10 gün sonra kese belli olur' dedi.

Bat'ın ilk günü akşamüstü açık pembe bir lekelenme oldu. Sonraki günü takiben sabah da çok açık kahverengi bir lekelenme oldu. En yüksek ağrıyı bat'ın ilk gecesi yaşadım. Gece neredeyse kasık ağrısından uyuyamadım. Aynı regl süresinde yaşadığım sancıydı. Gündüzleri pek ağrım yok. Sadece malum kot pantolon biraz baskı yapıyor kasıklarıma. Bir süre düğme açık, kemerle dolaşacağım sanırım. Gece başlıyor ağrılar. Sağ veya sol tarafıma yatmakta zorlanıyorum, kasıklarıma birşey batıyor gibi oluyor. Sırt üstü yatmayı da hiç sevmem halbuki, yeni alışkanlıklara merhaba:) Göğüslerim son 2 gündür gözle görülür biçimde büyüdü. Ama hassasiyet-ağrı yine yok. Baş dönmesi-bulantı-vücutta başka belirgin bir değişiklik yok.

Zaten uzun süredir beslenmeme de dikkat ediyordum. Şimdi herhangi bir şeyi değiştirmedim. Daha sık aralıklarla yemeye çalışıyorum. Sadece belli şeyleri artırdım: Su, badem-ceviz-fındık, süt-yoğurt.

Umarım herşey yolunda gider

Umarım Allah isteyen herkese nasip eder
Güzellikler bizim için yazılmıştır mutlaka, sadece sabırla beklemek gerekiyor.

BU GÜN SONUÇLANDI PROLAKTİNİM 122 ÇIKTI.DOKTOR DOSTİNEX VERDİ.P-P 1 ADET DEDİ 100Ü GEÇTİĞİ İÇİN.BİR DE EMAR İSTEDİ BEYİN İÇİN ONU DA ÇEKTİRDİM.YARIN ÇIKICAK BAKALIM SONUÇ..DOKTOR YAZ DÖNEMİNDEDE YÜKSEK ÇIKMIŞTI DEDĞİMDE NEDEN BIRAKTI BU ŞEKİLDE SENİ DİYE KIZDI..İLAÇSIZ..BEN SORDUM KORUNMA LSUN MU DİYE BU AY İÇİN.BENCE KORUNUN DEDİ. İLACI İÇME GÜNÜNM ADETİMİMN 12.GÜNÜ OLACAK SİZCE YUMURTLAMAYA BİR ETKİSİ OLUR MU BU AY İÇİN..

aynen dokununca felaket acıyo ama ağrı yok bazen sızı şeklinde ağrı giriyor ama o kadar olucak tabi :) kasıklarım arada sızlıyor ama hamilelik boyunca olurmuş o
canım selam benim bat 25 nisandı olmadım kahverengi alıntım oluştu çok az pedi kirletmeyecek kadar peçeteye geldi pembeydi koyu kahve oldu sendede kanama olmuştu sanırım buay pregestoranım 22 çıktı test negatif ama senin kanma şeklin nasıldı?

Kızlar sonucu aldım Hcg 27,2 gebesin dedi hemşire. Sizler de yorumlayın nolur inanamıyorum ben.
Can'ım benim adetim 4 gün geçince yaptırdım 19 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 çıktı evet şuan hamilesin ama artışta önemli tebrikler

arkadaslar merhaba ben gecen cuma kanda test yaptırdım 166 ıdı en son bugune kdr yıne kan testı yaptırmadım sızce tekrar test yaptırmama gerek vrmı carsamba yada persembe gıtcm doktora haftaya eger aksıs bır durum olsa kanamam fılan olurdu demı

Aa ne tesadüf ben de 2 mayıstan sonra test yapmayı düşünüyorum. İnşallah bu sefer mutlu son olur ve burda paylaşırız

İnsallah bebislerimiz Allaha emanet benim hafiften bulantim var onume egilince filan oluyor sende de oluyor mu oyle? Benim midem normalde de cok hassastir bakalim nasi gececek Rabbim kolaylastirsin.
bende daha bulantı yok ama karın ağrım devam ediyor cnm, dinlenince azalıyor ayakta uzun süre kalınca artıyor, nöbetli çalışıyorum ve beni çok zorluyor o da.

Evet canım sıkıntı yok

Günaydın kizlar ben de yumurtlama donemindeyim inşallah allahin izniyle ben de bu ay hamilelik haberi veririm. Benimle bati ayni olan arkadaslar hamile kaldi bu ayda ben olurum ve bircok arkadas olur inşallah.
Benim de bu hafta sonu yumurtlama hatta perşembe cuma da olabilir. Aynı zamanlarda bekleyeceğiz seninle inşallah canm müzjdeli haberi umarım en kısa zamanda alırız

Can'ım benim adetim 4 gün geçince yaptırdım 19 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 çıktı evet şuan hamilesin ama artışta önemli tebrikler
Ben 5 gun gecince yaptirdim 206 cikti. Bugun yine yaptirdim sonucu yarin gorecegiz. Cok korkuyorum ya acaba diyorum bebek yok mu vardir dimi

hayırlı olsun cnmmm:)) o ağrılar bende de var, yatarken dediğin gibi gerçekten daha çok, ben düz yatıyorum hernekadar sevmesemde çünkü yan yatınca ağrım oluyor, bulantı bende de yok ama hep var olan karın ve kasık ağrım var. Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı gebelikler, bebekler nasip etsin

Benim de bu hafta sonu yumurtlama hatta perşembe cuma da olabilir. Aynı zamanlarda bekleyeceğiz seninle inşallah canm müzjdeli haberi umarım en kısa zamanda alırız
İnşallah canim 8-9 mayis bat günler gecmez artik haftaya yazilim var onlarla ugrasirken unutsam bari

Aminn, nice güzel haberlerimizi paylaşalım buradan inşallah. Anneye çekermiş hamilelik belirtileri. Benim annem çok sakin geçirmiş. Bakalım hayırlısıyla geçsin şu 4-8 haftalar göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…