Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aminn, nice güzel haberlerimizi paylaşalım buradan inşallah. Anneye çekermiş hamilelik belirtileri. Benim annem çok sakin geçirmiş. Bakalım hayırlısıyla geçsin şu 4-8 haftalar göreceğiz
5-6. haftalarda ağrı oluyormuş, doktorda normal dedı bana, baya da araştrdm bizim gibi ağrı yaşayanlar varmış sorun olmuyormuş

Ben de haftaya sınav yapıcam. Bir de bu ara çok kitap şu bu okuyorum :)) ne yapayım.Ovulasyon testi aldım, onunla takipteyim :)) bu ay olsun artık inşallah
Sanki beni anlatmissin canim ben de bu ay ovu testiyle takip ettim ve kitaba sarmis durumdayim okul ve ev isi yaninda haftada bir kitap okuyorum inşallah bu ay ikimizinde olur ve tum bebek isteyenlerin

canim nerelerdesiinn :)) benim yumurtlamadan 4-5 gun sonra 1 damla seklinde acik kahverengi bi leke gelmisti sadece.. progesteronun gayet yuksek yumurtlaman olmus.. test yapmadin miiiii :)))

Hanimlar sag kasigim cok agriyor ya normal mi bu? Cumartesi keseyi gorcez ins bi aksilik olmadan goruruz herseyden korkar olduk bi rahat rahat sisemedik:)

Aa ne tesadüf ben de 2 mayıstan sonra test yapmayı düşünüyorum. İnşallah bu sefer mutlu son olur ve burda paylaşırız

İnşallah canım Ben 2 nisanda adet olmuştum en son..
Her zaman adetten 10 gün önce ağrıyan göğüslerim ağrımadı bu sefer hafif şişti sadece kasık Ağrı'm var hafif hafif.. Sende belirti varmı canım?

Ben de 1 Nisan'da adet oldum. Genelde çok ağrı olmuyor bende adet öncesi. Hatta gün olarak takip etmesem hiç anlamıyorum adet olduğumu. Ama 1 Nisan öncesi çok ağrım oldu ilk kez. Şuana kadar bir belirti yok bende ama seninkiler gebeliğe işaret ediyor bence :)

bende 1 nisanda oldum sizler test yaptınız mı kızlar var mı bişeyler

gayet iyi canım.. tabiki 2 günde bir ikiye katlaması gerekir. iine sinmese 2 3 gün sonra tekrar kan ver değerine bak.

Ay inşallah ikimizde hamişizdir
Benim adetime 7 gün kala lekelenmem oldu kahverengiydi silince pembe oldu ve bir daha gelmedi..

Ay inşallah ikimizde hamişizdir
Benim adetime 7 gün kala lekelenmem oldu kahverengiydi silince pembe oldu ve bir daha gelmedi..

Ay süper ya bu da bi işaret bak :) Benim çok kısa 1-2 dklık kasıklarımda batma oluyor arada. Bunu belirti saymıyorum çünkü buradaki çoğunluğun bayağı bayağı kasık ağrısı oluyor kıvrandıran cinsten :)

bende daha bulantı yok ama karın ağrım devam ediyor cnm, dinlenince azalıyor ayakta uzun süre kalınca artıyor, nöbetli çalışıyorum ve beni çok zorluyor o da.

Allah yardimcin olsun canim. benim de bulantim olmadi bugun. Ayaktayken agriyor yatinca daha iyi hissediyorum. Sağ kasığım agriyor. Sari akintim devam ediyor. Normal mi hic bir fikrim yok. Yarin doktora gidecegim. İnsallah hayirli haberler aliriz hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…