5-6. haftalarda ağrı oluyormuş, doktorda normal dedı bana, baya da araştrdm bizim gibi ağrı yaşayanlar varmış sorun olmuyormuşAminn, nice güzel haberlerimizi paylaşalım buradan inşallah. Anneye çekermiş hamilelik belirtileri. Benim annem çok sakin geçirmiş. Bakalım hayırlısıyla geçsin şu 4-8 haftalar göreceğiz
Vardır tabi kızBen 5 gun gecince yaptirdim 206 cikti. Bugun yine yaptirdim sonucu yarin gorecegiz. Cok korkuyorum ya acaba diyorum bebek yok muvardir dimi
Ben de haftaya sınav yapıcam. Bir de bu ara çok kitap şu bu okuyorum :)) ne yapayım.Ovulasyon testi aldım, onunla takipteyim :)) bu ay olsun artık inşallahİnşallah canim 8-9 mayis bat günler gecmez artik haftaya yazilim var onlarla ugrasirken unutsam bari
Sanki beni anlatmissin canim ben de bu ay ovu testiyle takip ettim ve kitaba sarmis durumdayim okul ve ev isi yaninda haftada bir kitap okuyorum inşallah bu ay ikimizinde olur ve tum bebek isteyenlerinBen de haftaya sınav yapıcam. Bir de bu ara çok kitap şu bu okuyorum :)) ne yapayım.Ovulasyon testi aldım, onunla takipteyim :)) bu ay olsun artık inşallah
canim nerelerdesiinn :)) benim yumurtlamadan 4-5 gun sonra 1 damla seklinde acik kahverengi bi leke gelmisti sadece.. progesteronun gayet yuksek yumurtlaman olmus.. test yapmadin miiiii :)))canım selam benim bat 25 nisandı olmadım kahverengi alıntım oluştu çok az pedi kirletmeyecek kadar peçeteye geldi pembeydi koyu kahve oldu sendede kanama olmuştu sanırım buay pregestoranım 22 çıktı test negatif ama senin kanma şeklin nasıldı?
Aa ne tesadüf ben de 2 mayıstan sonra test yapmayı düşünüyorum. İnşallah bu sefer mutlu son olur ve burda paylaşırız
İnşallah canımBen 2 nisanda adet olmuştum en son..
Her zaman adetten 10 gün önce ağrıyan göğüslerim ağrımadı bu sefer hafif şişti sadece kasık Ağrı'm var hafif hafif.. Sende belirti varmı canım?
Ben de 1 Nisan'da adet oldum. Genelde çok ağrı olmuyor bende adet öncesi. Hatta gün olarak takip etmesem hiç anlamıyorum adet olduğumu. Ama 1 Nisan öncesi çok ağrım oldu ilk kez. Şuana kadar bir belirti yok bende ama seninkiler gebeliğe işaret ediyor bence :)
Kızlar merhaba, bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonraki 14. Günüm bugün kan testi yaptırdım 27,2 çıktı gebesin dedi hemşire ama ben inanamıyorum hala 1 yıldır olmuyordu. Sizce oran Nasıl, yorumlarınızı bekliyorum.
bende 1 nisanda oldum sizler test yaptınız mı kızlar var mı bişeyler
Ben yapmadım. Daha çok erken diye düşünüyorum ama sence? Bir de bu ay da umudum yok nedenseO yüzden bat geçince yapacağım sanırım.
ben 6 gün kala kan verdim 1 cıktı.
bugun yarın tekrar idrar testi yapmayı planlıyorum
Ben de 1 Nisan'da adet oldum. Genelde çok ağrı olmuyor bende adet öncesi. Hatta gün olarak takip etmesem hiç anlamıyorum adet olduğumu. Ama 1 Nisan öncesi çok ağrım oldu ilk kez. Şuana kadar bir belirti yok bende ama seninkiler gebeliğe işaret ediyor bence :)
Ay inşallah ikimizde hamişizdir
Benim adetime 7 gün kala lekelenmem oldu kahverengiydi silince pembe oldu ve bir daha gelmedi..
bende 1 nisanda oldum sizler test yaptınız mı kızlar var mı bişeyler
bende daha bulantı yok ama karın ağrım devam ediyor cnm, dinlenince azalıyor ayakta uzun süre kalınca artıyor, nöbetli çalışıyorum ve beni çok zorluyor o da.
Kızlar silik çizgi var sanki görebilen yorum yapacak olan var mı erken gebelik testiyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?