Yaaa inanamıyorum 5 gün var Can'ım adetime çok hissediyordum allahım inşallah hayırlı olurCan'ım hamiiiileeeesiiiinn tebrik ederim
Darısı bize inşallah
En son ne zaman adet olmuştun
Kızlar silik çizgi var sanki görebilen yorum yapacak olan var mı erken gebelik testiyle yaptım
Yaaa inanamıyorum 5 gün var Can'ım adetime çok hissediyordum allahım inşallah hayırlı olur
Ay öok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah en tez Zaman'da şeninde hayırlınhaberini alırız çok cani gönülden dua ettimBak için rahat etsin diye filtreyle oynadım ikinci çizgi bariz belli tebrik ederim tekrardan)
Ay öok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah en tez Zaman'da şeninde hayırlınhaberini alırız çok cani gönülden dua ettim
Predictor Early diye bir test üzerinde 6 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyor al dene inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Testin markası ne Can'ım bizde ondan alalım
Ben de 1 Nisan'da adet oldum. Genelde çok ağrı olmuyor bende adet öncesi. Hatta gün olarak takip etmesem hiç anlamıyorum adet olduğumu. Ama 1 Nisan öncesi çok ağrım oldu ilk kez. Şuana kadar bir belirti yok bende ama seninkiler gebeliğe işaret ediyor bence :)
Kızlar benim de son adet tarihim 4 nisandı, bugün kanda test yaptım 27,2 çıktı çok şükür inşallah giderek artar değerlerim. Ben de kasık batmalarıyla farkettim ve hala devam etmekte, bel ağrısı da oluyor. Göğüsler de ağrı yok ama dolgunluk var. Bilgilerim bu kadar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin çok sağol. Hayırlı olsun ne güzel ya daha bat'ına var galiba ve buna rağmen kan tahliliyle kesinleştirmişsin. Hayırlı olsun, inşallah düzenli bir şekilde artar değerin
Kızlar benim de son adet tarihim 4 nisandı, bugün kanda test yaptım 27,2 çıktı çok şükür inşallah giderek artar değerlerim. Ben de kasık batmalarıyla farkettim ve hala devam etmekte, bel ağrısı da oluyor. Göğüsler de ağrı yok ama dolgunluk var. Bilgilerim bu kadar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin çok sağolun keseyi görene kadar garantilemiş gibi göremiyorum yaa, Bat A 3 gün var daha evet ama çatlatma iğnesi olmuştum ben 14. Gün çıkıyor zaten bu durumda o yüzden yaptım ve çıktı :) darısı sizlere inşallah
Predictor Early diye bir test üzerinde 6 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyor al dene inşallah seninde güzel haberlerini alırız
canım kontrasıyla da oynadım amaaaa oynamasam da gayet belli 2. çizgi hamilesiin :)
Can'ım benim hamiilesiiiinnTebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Banada ve isteyen herkesede nasip etsin benimde bu günü saymazsak 4 günüm kaldı.. Erken diye test almak istemiyorum 2 mayısa kadar olmasam alıp yapmak istiyorum hayırlısı artık
bende ılk catlatma ıgnesıyle tutturanlardanım:) aramıza hosgeldın hayırlı olsnAmin çok sağolun keseyi görene kadar garantilemiş gibi göremiyorum yaa, Bat A 3 gün var daha evet ama çatlatma iğnesi olmuştum ben 14. Gün çıkıyor zaten bu durumda o yüzden yaptım ve çıktı :) darısı sizlere inşallah
arkadasım ben cevaplayım kendı ugrasların ıle 1 yıldır deneyıpte olmuyorsa gebelıgın olması ıcın yapılan ılk asama ve en basıt olanı catlatma ıgnesı klomen dıye br ılacla baslıyorsn 5 gun kullanıyorsn doktor yumurtalıklarının buyuyup buyumedıgıne bakıyor baktıkı yeterlı dereceede buyumus dıyokı yarın su saatlerde ıgne yaptır su gunde su saatlerde ılıskıye gırın dıyor ve gırıyosun ıgneyı yaptırdıktan 14.gunundede etkısı kaybolmus oluyorAminn. Bu çatlatma iğnesi bi sorun olduğunda mı yapılıyor? Ne kadar süre sonra iğne yaptırmaya karar verdin? Kaç yaşındasın? Ne kadar süredir çocuk düşünüyordunuz? Ahiret soruları gibi oldu lütfen kusura bakma, cevaplamak zorunda değilsin :)
benımde tam bırıncı yılımın doldugu ay catlatmayla hamıle kaldım aynıyız senleKızlar merhaba, bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonraki 14. Günüm bugün kan testi yaptırdım 27,2 çıktı gebesin dedi hemşire ama ben inanamıyorum hala 1 yıldır olmuyordu. Sizce oran Nasıl, yorumlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkürler açıklamaların içinarkadasım ben cevaplayım kendı ugrasların ıle 1 yıldır deneyıpte olmuyorsa gebelıgın olması ıcın yapılan ılk asama ve en basıt olanı catlatma ıgnesı klomen dıye br ılacla baslıyorsn 5 gun kullanıyorsn doktor yumurtalıklarının buyuyup buyumedıgıne bakıyor baktıkı yeterlı dereceede buyumus dıyokı yarın su saatlerde ıgne yaptır su gunde su saatlerde ılıskıye gırın dıyor ve gırıyosun ıgneyı yaptırdıktan 14.gunundede etkısı kaybolmus oluyor
Canim dun konusmustuk ya bugun gebelik testi yaptim negatifdi yine predictor marka cok hayali bisi goruorum ama bugun biraz daha koyu olmasi gerekmezmiydi? Ya da daha beklemelimiydim.5 gun var.kan testi icinde cok erken diolar.Sen naptin test yaptin mi?
cnm oda bence cok cok sonrakı yontem cunku doktorumun dedıgı su klomen tedavısı altı evre dedı eger olmazsa ozaman rahım fılmını cektırrız dedı bende cok tırsıyordum ondanda sukur rabbım nasıp etmedı.bırde en onemlısı ben bır yıldır hc onemsemıyordum ılıskıden sonra 45 dakka bacaklarını kaldırma kendıne cek belının altına koy ben buna ck dıkkat ettım ve oldu:)Çok teşekkürler açıklamaların içinBi de rahim filmi çektiriliyor. Bunlar gebe kalmada etkili yöntemler galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?