Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar silik çizgi var sanki görebilen yorum yapacak olan var mı erken gebelik testiyle yaptım

Bak için rahat etsin diye filtreyle oynadım ikinci çizgi bariz belli tebrik ederim tekrardan )

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 76
Ay öok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah en tez Zaman'da şeninde hayırlınhaberini alırız çok cani gönülden dua ettim

Ay Can'ım benim çok çok teşekkür ederim inşallah benimde yazmam nasip olur 5 gün sonra
Allah razı olsun

Kızlar benim de son adet tarihim 4 nisandı, bugün kanda test yaptım 27,2 çıktı çok şükür inşallah giderek artar değerlerim. Ben de kasık batmalarıyla farkettim ve hala devam etmekte, bel ağrısı da oluyor. Göğüsler de ağrı yok ama dolgunluk var. Bilgilerim bu kadar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin çok sağol. Hayırlı olsun ne güzel ya daha bat'ına var galiba ve buna rağmen kan tahliliyle kesinleştirmişsin. Hayırlı olsun, inşallah düzenli bir şekilde artar değerin Bu arada kasık batması cız cız şeklinde kısa süreli mi oluyor senin? Benim öyle de...

Amin çok sağol. Hayırlı olsun ne güzel ya daha bat'ına var galiba ve buna rağmen kan tahliliyle kesinleştirmişsin. Hayırlı olsun, inşallah düzenli bir şekilde artar değerin

Amin çok sağolun keseyi görene kadar garantilemiş gibi göremiyorum yaa, Bat A 3 gün var daha evet ama çatlatma iğnesi olmuştum ben 14. Gün çıkıyor zaten bu durumda o yüzden yaptım ve çıktı :) darısı sizlere inşallah

Can'ım neredeyse aynı belirtilerimiz.. Hayırlı olsun bebişinn Bizde ilk defa korumasız ilişki yaşadık bu ay hemen tutması zor diye düşünüyorum dogum kontrol hapı engeller belki bir kaç ay

Aminn. Bu çatlatma iğnesi bi sorun olduğunda mı yapılıyor? Ne kadar süre sonra iğne yaptırmaya karar verdin? Kaç yaşındasın? Ne kadar süredir çocuk düşünüyordunuz? Ahiret soruları gibi oldu lütfen kusura bakma, cevaplamak zorunda değilsin :)

canım kontrasıyla da oynadım amaaaa oynamasam da gayet belli 2. çizgi hamilesiin :)

Canim dun konusmustuk ya bugun gebelik testi yaptim negatifdi yine predictor marka cok hayali bisi goruorum ama bugun biraz daha koyu olmasi gerekmezmiydi? Ya da daha beklemelimiydim.5 gun var.kan testi icinde cok erken diolar.

Canim dun konusmustuk ya bugun gebelik testi yaptim negatifdi yine predictor marka cok hayali bisi goruorum ama bugun biraz daha koyu olmasi gerekmezmiydi? Ya da daha beklemelimiydim.5 gun var.kan testi icinde cok erken diolar.Sen naptin test yaptin mi?

bende ılk catlatma ıgnesıyle tutturanlardanım:) aramıza hosgeldın hayırlı olsn

arkadasım ben cevaplayım kendı ugrasların ıle 1 yıldır deneyıpte olmuyorsa gebelıgın olması ıcın yapılan ılk asama ve en basıt olanı catlatma ıgnesı klomen dıye br ılacla baslıyorsn 5 gun kullanıyorsn doktor yumurtalıklarının buyuyup buyumedıgıne bakıyor baktıkı yeterlı dereceede buyumus dıyokı yarın su saatlerde ıgne yaptır su gunde su saatlerde ılıskıye gırın dıyor ve gırıyosun ıgneyı yaptırdıktan 14.gunundede etkısı kaybolmus oluyor

benımde tam bırıncı yılımın doldugu ay catlatmayla hamıle kaldım aynıyız senle

Çok teşekkürler açıklamaların için Bi de rahim filmi çektiriliyor. Bunlar gebe kalmada etkili yöntemler galiba?

Yok Can'ım daha yapmadım 2 mayısa kadar bekleyebilirsem beklicem inşallah
2-3 gün sende bekle istersen daha belirginleşir sonuçta bebiş var ama çok küçük diye silik çıkıyordur sakın bozma moralini rahatlamak istersen kan tahlili ver çok küçük olsa bile çıkıyormuş..

Çok teşekkürler açıklamaların için Bi de rahim filmi çektiriliyor. Bunlar gebe kalmada etkili yöntemler galiba?
cnm oda bence cok cok sonrakı yontem cunku doktorumun dedıgı su klomen tedavısı altı evre dedı eger olmazsa ozaman rahım fılmını cektırrız dedı bende cok tırsıyordum ondanda sukur rabbım nasıp etmedı.bırde en onemlısı ben bır yıldır hc onemsemıyordum ılıskıden sonra 45 dakka bacaklarını kaldırma kendıne cek belının altına koy ben buna ck dıkkat ettım ve oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…