Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:))insallah benimde 3 mayis birlikte guzel haberler alrz insallah..is yerinde kasik batio ayaklarim sizlio ama yaniltici seyler tabi..bakalim beklicem bende

Kızlar bat 21 nisandi hala regl olmadım test yaptım bu aksam yine negatif daha önce hiç bu kadar gecikmedi sizce ne yapmalıyım olsa çıkardı heralde

Canim dun konusmustuk ya bugun gebelik testi yaptim negatifdi yine predictor marka cok hayali bisi goruorum ama bugun biraz daha koyu olmasi gerekmezmiydi? Ya da daha beklemelimiydim.5 gun var.kan testi icinde cok erken diolar.

canım kan testi yaptırıp değerini öğrenmen lazım.. aile hekimine gidip söylesen pozitifi gördüm desen yapar testi aslında..

Kızlar merhaba bugün doktora gittim 12 5 günlük olmusuz çok güzel elli ayağı kendisi ne güzel haraket ediyo Allahım isteyen herkese nasip etsin

canım kan testi yaptırıp değerini öğrenmen lazım.. aile hekimine gidip söylesen pozitifi gördüm desen yapar testi aslında..

Gittim bugun ozelhastaneye cook erken dediler bisi demedim o kadar sacmalamayin der gibi halleri vardi ki israr bile edemedim.isyerinden de izin almak istemiyorum.ama ben bugun yaptigim gebelik testinde de hayalet cizgimi gordum enteresan sekilde.dunden daha silikte olsa..

bekle o zaman canım.. keşke gidebilsen değeri öğrenebilsen..

canim nerelerdesiinn :)) benim yumurtlamadan 4-5 gun sonra 1 damla seklinde acik kahverengi bi leke gelmisti sadece.. progesteronun gayet yuksek yumurtlaman olmus.. test yapmadin miiiii :)))
Yaptim regl gunu negatifti bat 25 nisan 3 gundur kahverengi akintim var ped koyulmayacak sekilde dr yumurtan catlamis dedivama bi turlu reglm sokmedi bilmiyorum ki neden

Kızlar ya ben bugün internetten okudum.. Çok afedersiniz ama idrarınızı boş kullanmadığınız bir kaba yapıp 4 saat bekletiyormuşsunuz 4 saat sonra üstü kaymak gibi olursa gebeymişin bişey olmazsa hamile değilmişsin. Ben denedim hiçbirşey olmadı kaymak tutmadı yanı sanırım hamile değilim.. Hamişler denese keşke doğrumu öğrenmiş olurduk

Çok teşekkür ederim hala inanamıyorum yemin ederim hala bi korku değerlerim düşerse diye ama belirtilerim yerli yerinde Batma aynı senin tarif ettiğin gibi Can'ım Allah'ın izniyle senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah

benim doktorum ağrıya normal dedı hatta daha başındayız bu ağrıların dedi bugün akıntı bende de hafif olarak devam ediyor. ama dinlenmek en iyisi ağrı için gerçekten, yoksa insanı korkutacak kadar ağrıyor yorulunca

Can'ım neredeyse aynı belirtilerimiz.. Hayırlı olsun bebişinn Bizde ilk defa korumasız ilişki yaşadık bu ay hemen tutması zor diye düşünüyorum dogum kontrol hapı engeller belki bir kaç ay
Teşekkür ederim :) evet hapın etkisi devam edebilir ama hiç de belli olmaz yeter ki rabbim ol desin, inançlı ol dua et bol bol, hayırlısı olsun inşallah.

En merak edilen soruları sormuşsun canım iyi olmuş :) 27 yaşındayım 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum, doktorum yumurta direncimin olduğunu söyledi o yüzden yaptırdım ve tuttu çok şükür. 4 doktor değiştirdim sadece hormon testi yapıp gönderiyorlardı ama bu doktorum yumurta oluştuğunda direnç testi yaptı, çatladığında progestan testi yaptı çok güzel takip etti yani, önce Allah sonra doktorum sayesinde diyorum. Tez Zaman'da buradaki tüm bekleyenlerin hayırlı haberlerini alırız inşallah.

bende ılk catlatma ıgnesıyle tutturanlardanım:) aramıza hosgeldın hayırlı olsn
Çok sağol canım bugüne kadar hep senin yazılarını okudum zaten sıkı takipçinim çok bilgi sahibi oldum sayenizde Allah razı olsun sizlerden, test yapmayacaktım normalde 14. Gün çıktığını sizlerden öğrendim ve bugün yıldönümüzdü eşime en güzel hediyeyi verdim hala şaşkın şaşkın gülümsüyor :) rabbim herkeslere yaşatsın bu duyguyu.

Bu tarz testlerin hepsi düzmece takılma onlara...hamile değilken netteki tüm testleri denedim..hep hamile çıkıyodum ama değildim... hamile kalınca da hiç birşey denemedim açıkcası

bende 14.gun yapmıstım sanırım ck sukur cıkmıstı benımde ogrendıgım gun meslegımde 4.yılı bıtırdıgım gundu:) bızımkıde cok saskındı

canım batma konusu benım baslarda vardı ama sımdı ck ck azaldı hatta hıc batma olmuor gıbı acaba dıyorum cocuk buyudugu ıcınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…