Aynen dikkat etmek gerek. Ben de uşüme var kac gundur kansiz miyim acaba. Bugun degerime baktracagim insallah yukselmistir . Agrim devam ediyor bakiyorum kan filan var mi diye. Yok cok sukur. Allahim bebeklerimize tutunma gücü versin hayirlisiyla da kucagimiza versin . Cok dua ediyorum herkese... Yavrular Allaha emanet.benim doktorum ağrıya normal dedı hatta daha başındayız bu ağrıların dedi bugünakıntı bende de hafif olarak devam ediyor. ama dinlenmek en iyisi ağrı için gerçekten, yoksa insanı korkutacak kadar ağrıyor yorulunca
İnşallah pek umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez demişler :) Bir şey olmaz inşallah, her şey yolunda gider endişe etme durup dururken benceÇok teşekkür ederim hala inanamıyorum yemin ederim hala bi korku değerlerim düşerse diye ama belirtilerim yerli yerinde Batma aynı senin tarif ettiğin gibi Can'ım Allah'ın izniyle senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah
En merak edilen soruları sormuşsun canım iyi olmuş :) 27 yaşındayım 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum, doktorum yumurta direncimin olduğunu söyledi o yüzden yaptırdım ve tuttu çok şükür. 4 doktor değiştirdim sadece hormon testi yapıp gönderiyorlardı ama bu doktorum yumurta oluştuğunda direnç testi yaptı, çatladığında progestan testi yaptı çok güzel takip etti yani, önce Allah sonra doktorum sayesinde diyorum. Tez Zaman'da buradaki tüm bekleyenlerin hayırlı haberlerini alırız inşallah.
Gunaydin sayin katibim :)hamıle arkadaslar gunaydın bundan sonra yemeklerde tam tahıllı ekmekle devam etmeyı unutmayın :)
Bu tarz testlerin hepsi düzmece takılma onlara...hamile değilken netteki tüm testleri denedim..hep hamile çıkıyodum ama değildim...hamile kalınca da hiç birşey denemedim açıkcası
Günaydın,
Hamilelikte düşüklerin en büyük sebebi d vitamini eksikliği. Unutmayın unutturmayın :)
Düşük olan tüm değerler sorun oluşturabilir elbette.B12 im çok düşüktü benim sorun olurmu ?
Canim Günaydın nasıl besleniyosun günde ne yiyorsunBenim lh hormonum yuksekti. Yani yumurtam buyuyor ve catlamiyordu . Ben de Rabbim hic bir seyi sebepsiz yaratmadi diyerek bu ay 12-13 gun duzenli bi sekilde sabah aksam hayit tohumunu ezdim demledim ictim. Yumurtlama zamani biraktim. Allahin izniyle yumurtami catlatmis olacak ki cok sukur hamile kaldim. Bir de 2 aydir hergun 3 litre su iciyorum canim istemese bile ( ki ben 3 gunde bir bardak icerdim). Gunde yarim saat yuruyorum. Cok dogal besleniyorum. Asla ekmek şeker pirinc makarna ve paketli ürünler yemedim. Bir nevi karatay diyeti yaptim yani. Belki bunlarin da gebe kalmamda olumlu etkisi olmustur. Ve insallah hayirla sonuclanir. Yavrumlarimiz Allah a emanet. Rabbim herkese saglik versin , hayirli saglikli evlatlar vererek annelik duygusunu tattirsin, yolundan ayirmasin. AMİN.
valla bana tunaydın:) ben hamıle kaldıgımdan berı sabah altıda ayaktayım 9 ay nasıl gecer bılmıyom:) hangı bırımdesın sen bıde sıcılın ne :) habercıde devam ederız:)Gunaydin sayin katibim :)
d vıtamını hangı besınlerden almalıyız cnmGünaydın,
Hamilelikte düşüklerin en büyük sebebi d vitamini eksikliği. Unutmayın unutturmayın :)
yerlesme kanamasidir insallah caniimm :))) 1 2 gun daha bekle sonra test yaparsin :)))Yaptim regl gunu negatifti bat 25 nisan 3 gundur kahverengi akintim var ped koyulmayacak sekilde dr yumurtan catlamis dedivama bi turlu reglm sokmedi bilmiyorum ki neden
Ben besinler harici dvit ampul kullanıyorum 10 günde 1.d vıtamını hangı besınlerden almalıyız cnm
Canim senle bat ayni bi belirtin falan var mi yazsana cok merak ediyorum ahh zaman degil saniyeler geçmiyor yaİnşallah canim 8-9 mayis bat günler gecmez artik haftaya yazilim var onlarla ugrasirken unutsam bari
Mahkemedeyim cnm ben 129222 sicilvalla bana tunaydın:) ben hamıle kaldıgımdan berı sabah altıda ayaktayım 9 ay nasıl gecer bılmıyom:) hangı bırımdesın sen bıde sıcılın ne :) habercıde devam ederız:)
regl oldum canım buna rağmen üzgünüm..yerlesme kanamasidir insallah caniimm :))) 1 2 gun daha bekle sonra test yaparsin :)))
Olsun bende regl oldum bu ay , umutlar gelecek aya, Rabbim büyüktür inş bizde burada hamiş haberlerimizi vereceğiz. Kızlar pkolu olup bal tarcin çörek otu kürümü kullanan var mı ben bu ay başladım nasipse şifası Allahtan inşregl oldum canım buna rağmen üzgünüm..
hayirlisi olsun canim beniimmm.. yumurtlamani takip et testlerden alregl oldum canım buna rağmen üzgünüm..
dr kontrolünde gidiyorum yumuşları takip ediyor klomen alıcam bu ayda bakalım inşallah bu ay nasip olur.hayirlisi olsun canim beniimmm.. yumurtlamani takip et testlerden al) bi de inofolic ilacini arastir tavsiye ederim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?