Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen dikkat etmek gerek. Ben de uşüme var kac gundur kansiz miyim acaba. Bugun degerime baktracagim insallah yukselmistir . Agrim devam ediyor bakiyorum kan filan var mi diye. Yok cok sukur. Allahim bebeklerimize tutunma gücü versin hayirlisiyla da kucagimiza versin . Cok dua ediyorum herkese... Yavrular Allaha emanet.

İnşallah pek umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez demişler :) Bir şey olmaz inşallah, her şey yolunda gider endişe etme durup dururken bence Allah devamını getirsin.

Amin canım teşekkürler cevaplar için. O zaman dediğin gibi son doktorun büyük etkisi olmuş. Bir doktor ne kadar değiştiriyor her şeyi ya Allah ilgili işini iyi yapanlarla karşılaştırsın bizi.

Benim lh hormonum yuksekti. Yani yumurtam buyuyor ve catlamiyordu . Ben de Rabbim hic bir seyi sebepsiz yaratmadi diyerek bu ay 12-13 gun duzenli bi sekilde sabah aksam hayit tohumunu ezdim demledim ictim. Yumurtlama zamani biraktim. Allahin izniyle yumurtami catlatmis olacak ki cok sukur hamile kaldim. Bir de 2 aydir hergun 3 litre su iciyorum canim istemese bile ( ki ben 3 gunde bir bardak icerdim). Gunde yarim saat yuruyorum. Cok dogal besleniyorum. Asla ekmek şeker pirinc makarna ve paketli ürünler yemedim. Bir nevi karatay diyeti yaptim yani. Belki bunlarin da gebe kalmamda olumlu etkisi olmustur. Ve insallah hayirla sonuclanir. Yavrumlarimiz Allah a emanet. Rabbim herkese saglik versin , hayirli saglikli evlatlar vererek annelik duygusunu tattirsin, yolundan ayirmasin. AMİN.

Bu tarz testlerin hepsi düzmece takılma onlara...hamile değilken netteki tüm testleri denedim..hep hamile çıkıyodum ama değildim... hamile kalınca da hiç birşey denemedim açıkcası

canım çok sağol yok kesin doğru falan yazmışlar emin olamamıştım Bilgilendirdigin için teşekkür ederim

B12 im çok düşüktü benim sorun olurmu ?
Düşük olan tüm değerler sorun oluşturabilir elbette.
Ancak bebek düşüklerinin en belirgin özelliği d vitamininin istenilen değer aralıklarında olmamasıdır diye yazıyor kitaplarda. B12 düşük nedenidir diye okumadım hiçbir yerde. Ama elbette vardır bir sakıncası.

Canim Günaydın nasıl besleniyosun günde ne yiyorsun

d vıtamını hangı besınlerden almalıyız cnm
Ben besinler harici dvit ampul kullanıyorum 10 günde 1.
Kış mevsiminden çıktığımız için değerlerimiz düşük tabi.
Kan tahlili yaptırarak d vitamini eksikliği konusunda doktorunuzdan tavsiye alın bence. Özellikle de şuan hamile olan arkadaşlar bunu sakın ihmal etmeyin.
Ayrıca hangi besinlerde d vitamini bulunur ;

• Peynir
  • Tereyağı
  • Yağlı balıklar
    • Ton balığı
    • Somon
    • Uskumru
  • İstiridye
  • Balık yağı
  • Yumurta
  • Patates Vs.. Sırf bu yiyecekleri almakla da olmaz hergün mutlaka 15 dk güneşe çıkılması gerekir.

regl oldum canım buna rağmen üzgünüm..
Olsun bende regl oldum bu ay , umutlar gelecek aya, Rabbim büyüktür inş bizde burada hamiş haberlerimizi vereceğiz. Kızlar pkolu olup bal tarcin çörek otu kürümü kullanan var mı ben bu ay başladım nasipse şifası Allahtan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…