bu siteden anladığım kadarıyla klomen daha sonra kist yapıyo ama tabi sen bilirsindr kontrolünde gidiyorum yumuşları takip ediyor klomen alıcam bu ayda bakalım inşallah bu ay nasip olur.
kan testi yapar doktor hormonlar vs. en iyi o zaman anlaşılıyor bi de beni alttan muayene etmişti.. doktoruna bağlıKızlar sizlere bi sorum olacak adetiyin ikinci günü dr gittiğimizde kan testi mi yapıyor bide alttan muayene yapıyor mu
dr söylesem infolic yazarmı dr verdi diye kullandım canım.bu siteden anladığım kadarıyla klomen daha sonra kist yapıyo ama tabi sen bilirsininofolic i araştır
Anladım canım tesekkur ederim cevap verdiğin içinkan testi yapar doktor hormonlar vs. en iyi o zaman anlaşılıyor bi de beni alttan muayene etmişti.. doktoruna bağlı
bi danış doktoruna yumurtaları geliştiriyormuş diye soyle.. bilgisi varsa yazar ama devlet karşılamıyor bu ilacıdr söylesem infolic yazarmı dr verdi diye kullandım canım.
Tamamen tipatip ayni durumdayiz, sabah gene agriyla uyandim, wc ye gitmeye korktum bisey varsa gormeyim diye, suan bile icim titriyor. Gun icinde usumem geciyor ama gece ve sabahlari resmen titriyorum yorganin altinda. Kansizligimiz vardir ama bukadar titreme usume genede bebekten dolayidir, bebisler buyume calisiyor ya bizi yorgun birakiyorlardir, kansizlikta etkiliyor ama ben bir aydir demir hapi zaten kullaniyorum, cok kansiz degilimdir suan. Kanamamiz falan olmasinda titreyelim varsin:)Aynen dikkat etmek gerek. Ben de uşüme var kac gundur kansiz miyim acaba. Bugun degerime baktracagim insallah yukselmistir . Agrim devam ediyor bakiyorum kan filan var mi diye. Yok cok sukur. Allahim bebeklerimize tutunma gücü versin hayirlisiyla da kucagimiza versin . Cok dua ediyorum herkese... Yavrular Allaha emanet.
hamile değil de yumurtluyor olabilirsin büyük ihtimalleMerhabalar bende de aşırı bir kasık ağrısı var 3 gündür .ara ara kramp şeklinde giriyor agrilarim.adetim biteli 7 gün oldu kramplarım 3 gündür devam ediyor. Acaba hamile olabilirmiyim?
Merhabalar bende de aşırı bir kasık ağrısı var 3 gündür .ara ara kramp şeklinde giriyor agrilarim.adetim biteli 7 gün oldu kramplarım 3 gündür devam ediyor. Acaba hamile olabilirmiyim?
Merhaba bende kullanıyorum 13 haftalık hamileyim bişey olmuyo merak etme varsa bile bebek düşügunu onluyoMerhabalar. Adetim 22 gün gecikti. 4 ve 7. Günlerde idrar testi yaptım negatif çıktı. Adet olurum diye bekliyordum olmadığım için 9. Günde sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sitres yaptım heralde dedim. Ancak halen olmamıştım 15. Günde devlette kadın doğum merkezine gittim ultrasondan baktı bişey göremedi. Bir kan testi daha yapalım dedi. Sonuç malesef yine negatifti. Progestan diye bir ilaç berdi 15 gün kullan eğer adet olmazsan gel dedi. Eğer gebelik varsa etkilemez dedi. İlacı kullanmaya başlayalı 7 gün oldu halen bişey yok. Eşimle 8 aylık evliyiz ve 2-3 aydır çocuk düşünmeye başladık. Bununla ilgili sağlık ocağından da yardım aldık. 23 yaşındayım ve 28 günde bir adet görüyorum çok düzenliydi normalde. Hala hamilelik ihtimali varmıdır acaba ? Yoksada o doktor neden öyle söyledi?
Valla canim gecen ay burda okuduğum belirtilerin hepsini yasadim adet oldum psikolojik galiba dedim cok belirti takip etmiyorum ama ara ara kasikta agri göğüste dolgunluk kilo almis gibi şiş hissediyorum vücudumu. Ha bide dun cok kötü bas agri yaasadim. Bunlar belirti midir bilmem bekleyip gorucez inşallah hayirlusi olsun hakkimizdaCanim senle bat ayni bi belirtin falan var mi yazsana cok merak ediyorum ahh zaman degil saniyeler geçmiyor ya
2 gündür de sık idrara çıkıyorum bu da belirtiymis ama benim icin gecerli mi acabaCanim senle bat ayni bi belirtin falan var mi yazsana cok merak ediyorum ahh zaman degil saniyeler geçmiyor ya
Ay çok sevindim cnm darısı bana yarın gideyim bende.. görmek istiyorum artıkKeseciğimi gördüm kızlar 7,61mm5+4 dedi 4 gün önde minnakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?