- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 303
Merhaba canlar lutfen banada yardim edinben bu ay ilkdefa ovulasyon testi kullandim.2 nisanda adet oldum ve 16, gun ciftcizgi yakaladim.ama ben 14, gunden iliskiye basladim.yani 5 .6 gun iliski oldu.yumurtlama gununden itibaren 2 gun asiri kasik agrisi ve hafif kanama geldi peceteye silince..1 gunde acik kahve akinti ve bitti.ama kasik agrim i zamandan beri hic gecmedi hafif dvm ediyor.gobek deligini alt kismi ve kasiklarda gerginlik dolgunluk tarzi bi his var ozellikle uzerine yatinca.ayaklari kivirinca bisey yok.asiri gazim var.afedersiniz alttan ustten.aksamda ilk defa 15.dk bulanti oldu..adete yakin goguslerim cok fena acirdi ama suan sadece elleyince hafif agri oluyo.sizce hamile olabilirmiyimm.dun idrar testi yaptim negatif.
:) valla bilmiyorum cnm bu neyin belirtisi.ilkdefa bu ay boyle oldum.genelde adete yakin kasik agrim olurdu.simdi 15 gundur boyle..gaz olayi cok yasardim.karnim siserdi ama gaz cikaramazdim anca ilacla rahatlardim..simdi surekli gaz cikariyorum kendiliginden..en cok bu ikisi dikkatimi cekti.bende ciftrahim var mayista histeroskopi gunu aldim.ins ona gerek kalmazz.Can'ım resmen herşeyiniz aynııııı ! Ben test yapmadım daha ama tüm belirtiler aynı aynı okuyunca beni anlatmış dedim bende en son 2 nisanda olmustum
mrb kızlar ben de bugun ogrendim
beta hcg 138 , henuz doktora gitmedim ,
Hayirli olsun bebişinmrb kızlar ben de bugun ogrendim
:) valla bilmiyorum cnm bu neyin belirtisi.ilkdefa bu ay boyle oldum.genelde adete yakin kasik agrim olurdu.simdi 15 gundur boyle..gaz olayi cok yasardim.karnim siserdi ama gaz cikaramazdim anca ilacla rahatlardim..simdi surekli gaz cikariyorum kendiliginden..en cok bu ikisi dikkatimi cekti.bende ciftrahim var mayista histeroskopi gunu aldim.ins ona gerek kalmazz.
Maşallah hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin.. adet gunun gectimi ve belirtilerin varmiydi cnm?mrb kızlar ben de bugun ogrendim
mrb kızlar ben de bugun ogrendim
Adet günun gectimi cnmsık acıkıyorum sankı ellerim titriyor , tansiyonum mu düşüyor ne . bi de nefesim yetmiyor sankı yoruluyorum
başka bişey hissetmedim
anladım peki hala hamile olma ihtimalim varmıdır? Bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınMerhaba bende kullanıyorum 13 haftalık hamileyim bişey olmuyo merak etme varsa bile bebek düşügunu onluyo
Olsa çıkardı canım ama inşallah hamile olursun bi an onceA
anladım peki hala hamile olma ihtimalim varmıdır? Bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
sık acıkıyorum sankı ellerim titriyor , tansiyonum mu düşüyor ne . bi de nefesim yetmiyor sankı yoruluyorum
başka bişey hissetmedim
İnşallah. Teşekkür ederim yorum içinOlsa çıkardı canım ama inşallah hamile olursun bi an once
Kesin görürsün canım.aslında geçen gittiğimde de gözükürmüş de bende sıkıntı varmışAy çok sevindim cnm darısı bana yarın gideyim bende.. görmek istiyorum artık
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al benim bat yarın kahverengi akıntın olmuş muydumrb kızlar ben de bugun ogrendim
Ins cnm hayirlisi.rabbim isteyen herkeze nasp etsin insİnşallah gerek kalmaz Can'ım ama bence senin daha yüksek kalman çünkü bizim ilk denememiz ovulasyon falan hiç kullanmadım deneyenler hemen kalıyormuş ovulasyon testleriyle Hakkı'mızda hayırlısı
Gaz sorunu bende de oldu 15 gündür devamlı
Göğüslerim hep sızlardı adet zamanıma yakın bu ay hiç ama hiç sızlamadı sadece dolgunlastı pek ümidim yok gibi ama belki sürpriz yapar
Inşallah canim Allah herkese nasip etsin bebis ben normalde adetten adete 1 defa basim agrirdi bu defa 6 7 defa agridi kasiklarim ağrıyor belim falan zaten ben normalde de idrara cok cikan birisiyim ordan bilemiyorum acaba var mi dye ama sende cikiyrmssn belirtti olabilir test yaptin mi sen yada kan falan ?Valla canim gecen ay burda okuduğum belirtilerin hepsini yasadim adet oldum psikolojik galiba dedim cok belirti takip etmiyorum ama ara ara kasikta agri göğüste dolgunluk kilo almis gibi şiş hissediyorum vücudumu. Ha bide dun cok kötü bas agri yaasadim. Bunlar belirti midir bilmem bekleyip gorucez inşallah hayirlusi olsun hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?