Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Can'ım resmen herşeyiniz aynııııı ! Ben test yapmadım daha ama tüm belirtiler aynı aynı okuyunca beni anlatmış dedim bende en son 2 nisanda olmustum

Can'ım resmen herşeyiniz aynııııı ! Ben test yapmadım daha ama tüm belirtiler aynı aynı okuyunca beni anlatmış dedim bende en son 2 nisanda olmustum
:) valla bilmiyorum cnm bu neyin belirtisi.ilkdefa bu ay boyle oldum.genelde adete yakin kasik agrim olurdu.simdi 15 gundur boyle..gaz olayi cok yasardim.karnim siserdi ama gaz cikaramazdim anca ilacla rahatlardim..simdi surekli gaz cikariyorum kendiliginden..en cok bu ikisi dikkatimi cekti.bende ciftrahim var mayista histeroskopi gunu aldim.ins ona gerek kalmazz.

Kizlar adete 10 gun kala kasik, bel ve göģus agrisi olurmu hic boyle olmazdi adetime 10 gun var hamile olabilirmiyim yoksa bu belirtiler daha sonrami oluyo

İnşallah gerek kalmaz Can'ım ama bence senin daha yüksek kalman çünkü bizim ilk denememiz ovulasyon falan hiç kullanmadım deneyenler hemen kalıyormuş ovulasyon testleriyle Hakkı'mızda hayırlısı
Gaz sorunu bende de oldu 15 gündür devamlı
Göğüslerim hep sızlardı adet zamanıma yakın bu ay hiç ama hiç sızlamadı sadece dolgunlastı pek ümidim yok gibi ama belki sürpriz yapar

sık acıkıyorum sankı ellerim titriyor , tansiyonum mu düşüyor ne . bi de nefesim yetmiyor sankı yoruluyorum

başka bişey hissetmedim

Ay çok sevindim cnm darısı bana yarın gideyim bende.. görmek istiyorum artık
Kesin görürsün canım.aslında geçen gittiğimde de gözükürmüş de bende sıkıntı varmış rahmim ters dönmüş bebek arkada kalmış.bu doktor zorda olsa görebildi çok uğraştı ama bhchrk canım bak bu sebepten görünmemiş

Ins cnm hayirlisi.rabbim isteyen herkeze nasp etsin ins

Inşallah canim Allah herkese nasip etsin bebis ben normalde adetten adete 1 defa basim agrirdi bu defa 6 7 defa agridi kasiklarim ağrıyor belim falan zaten ben normalde de idrara cok cikan birisiyim ordan bilemiyorum acaba var mi dye ama sende cikiyrmssn belirtti olabilir test yaptin mi sen yada kan falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…