Yapmadim canim çok erken bence gecen ay sabah test yaptim tabi negatif ogleyin adet oldum o yuzden adeti beklemeyi dusunuyorum en azindan bir iki gun kala dayanamazsam yaparım belkiInşallah canim Allah herkese nasip etsin bebis ben normalde adetten adete 1 defa basim agrirdi bu defa 6 7 defa agridi kasiklarim ağrıyor belim falan zaten ben normalde de idrara cok cikan birisiyim ordan bilemiyorum acaba var mi dye ama sende cikiyrmssn belirtti olabilir test yaptin mi sen yada kan falan ?
Cnm senden feyz aldım hemen gittim keseyi gördük sonunda 10 mm ama içinde bebeğin görünmesi için biraz daha var dedi.10 gün sonra gel dedi. Sana ne dedi başka cnm . Bu arada benimki de çok zor göründü baya bi aradık yaniKesin görürsün canım.aslında geçen gittiğimde de gözükürmüş de bende sıkıntı varmışrahmim ters dönmüş bebek arkada kalmış.bu doktor zorda olsa görebildi çok uğraştı ama @bhchrk canım bak bu sebepten görünmemiş
Daha önceden yok şuanda varsa kasık ağrısı hamilelik belirtisi oluyor ama başka sebepleride olabilir.. Nekadar var reglne?
Merhaba:) adetime daha çok var aslında ayin 10 unda olacağım ama bilemedim ya beklemek çok zorDaha önceden yok şuanda varsa kasık ağrısı hamilelik belirtisi oluyor ama başka sebepleride olabilir.. Nekadar var reglne?
Teşekkür ederim cevabın için ama şimdiye kadar hiç böyle ağrım olmamıştı yumurtlama doneminde Allah hayirlisinj versin insallahhamile değil de yumurtluyor olabilirsin büyük ihtimalle
Benim de olmazdı ama bu ay bende çok sancılı bol akıntılı bir yumurtlama geçirdim hakkımızda hayırlısı inşaAllah canımTeşekkür ederim cevabın için ama şimdiye kadar hiç böyle ağrım olmamıştı yumurtlama doneminde Allah hayirlisinj versin insallah
Canim ben de bugun dedim doktora cok usuyorum diye bi kan degerlerime bakildi. İyiymisim. Troidlerine bakmamiz lazim dedi. Sonra isteyecekmis o tahlilleri. Karin agrima progesteron verdi. Degerim iki gunde 73 ten 360 a cikmis cok sevindim maasallah. Bebisleri hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza insallah:) cok dua ediyorum sizlere. Dualasalim :)Tamamen tipatip ayni durumdayiz, sabah gene agriyla uyandim, wc ye gitmeye korktum bisey varsa gormeyim diye, suan bile icim titriyor. Gun icinde usumem geciyor ama gece ve sabahlari resmen titriyorum yorganin altinda. Kansizligimiz vardir ama bukadar titreme usume genede bebekten dolayidir, bebisler buyume calisiyor ya bizi yorgun birakiyorlardir, kansizlikta etkiliyor ama ben bir aydir demir hapi zaten kullaniyorum, cok kansiz degilimdir suan. Kanamamiz falan olmasinda titreyelim varsin:)
Merhaba bende kullanıyorum 13 haftalık hamileyim bişey olmuyo merak etme varsa bile bebek düşügunu onluyo
Arkadaşlar merhaba size bir şey daniscammmikiz gebelik olsa ilk testte belli olurnuydu benim iki katından birazcık fazla katlamisti şimdi benim karnım öyle duruyor ki sanki dört beş aylık gibi çok sistim
bekle o zaman canım.. keşke gidebilsen değeri öğrenebilsen..
İlk 76 diğeri 166 çıkmıştı bir davada yaptırmadımKac cikti canim senin?
İlk 76 diğeri 166 çıkmıştı bir davada yaptırmadım
Canim ben de bugun dedim doktora cok usuyorum diye bi kan degerlerime bakildi. İyiymisim. Troidlerine bakmamiz lazim dedi. Sonra isteyecekmis o tahlilleri. Karin agrima progesteron verdi. Degerim iki gunde 73 ten 360 a cikmis cok sevindim maasallah. Bebisleri hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza insallah:) cok dua ediyorum sizlere. Dualasalim :)
Seninki benimkine göre çok iyi çıkmış Insanlah benimkinde sorun çıkmazNormal yukselmis guzel yani. Benim de 2 gun once 73 tü bugun doktor 140 cikmasi gerekiyor simdi diye kan testi istedi. 260 cikti. Cok sukur. Yukarida yanlislikla 360 yazmisim:/ Haftaya cuma kese gorunur dedi insallah goruruz hayirlisiyla canim.
Cikmaz canim insallah olumlu dusunelim takdir Allahin. Dua ediyorum hepimize saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim diye.Seninki benimkine göre çok iyi çıkmış Insanlah benimkinde sorun çıkmaz
Adet oldum ve adet duzenimde bozuldu.Cok cok moralim bozuk.Zor bir surec ve yipratici...Hayatimda hic bir isim kolay olmadi...Yine kolay olmayacak anlasilan...
kızlar selammm :))) yaa ben ya erken yumurtladım ya hala yumurtlamadım... ovulasyon testi adet bitikten sonra pozitif değildi ama 2. çizgi daha koyuydu.. akıntım o zaman da vardı ama adet bitimi diye yumurtlama olarak düşünmedim.. şuan tamamen bata yakın olan negatif şekilde yani zar zor görünüyor 2. çizgisi.. ama ara ara uzayan değil ama akıntım var şuan. bir de havalardan dolayı sıvı alımına dikkat etmiyorum ne yalan söyleyeyim. kasıklarda ağrı vs. onlar da yok.. anlamadım açıkçasısabah ilk idrarla olmuyor ama gece kalktığımda yapsam testi olur mu ? merak ediyorum da
Benim de olmazdı ama bu ay bende çok sancılı bol akıntılı bir yumurtlama geçirdim hakkımızda hayırlısı inşaAllah canım
Msj ini yeni gördüm canım kusura bakma niye verdi sana ben ağızdan alıyorumCanim bana da verdi bugun progestan 200 mg. Kullanma talimatinda agizdan diyor fakat eczaci vajinadan yazmis. Sen nasil kullaniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?