Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yapmadim canim çok erken bence gecen ay sabah test yaptim tabi negatif ogleyin adet oldum o yuzden adeti beklemeyi dusunuyorum en azindan bir iki gun kala dayanamazsam yaparım belki

Ben bugün endokrin doktoruna göründüm. Tekrar tsh baktı. 1,93 çıktı değerim. Haşimatoyum. Düşük dozda ilaç başladı. Sizce bu ay hamile kalma olasılığım düşük mü? Ovulasyonda ikinci çizgi bugün belirgin çıktı.

Cnm senden feyz aldım hemen gittim keseyi gördük sonunda 10 mm ama içinde bebeğin görünmesi için biraz daha var dedi.10 gün sonra gel dedi. Sana ne dedi başka cnm . Bu arada benimki de çok zor göründü baya bi aradık yani

Daha önceden yok şuanda varsa kasık ağrısı hamilelik belirtisi oluyor ama başka sebepleride olabilir.. Nekadar var reglne?
Daha önceden yok şuanda varsa kasık ağrısı hamilelik belirtisi oluyor ama başka sebepleride olabilir.. Nekadar var reglne?
Merhaba:) adetime daha çok var aslında ayin 10 unda olacağım ama bilemedim ya beklemek çok zor ufacık şeyi hamilelige yoruyorum sanırım Rabbim isteyen herkese versin insallah

Canim ben de bugun dedim doktora cok usuyorum diye bi kan degerlerime bakildi. İyiymisim. Troidlerine bakmamiz lazim dedi. Sonra isteyecekmis o tahlilleri. Karin agrima progesteron verdi. Degerim iki gunde 73 ten 360 a cikmis cok sevindim maasallah. Bebisleri hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza insallah:) cok dua ediyorum sizlere. Dualasalim :)

Arkadaşlar merhaba size bir şey daniscammmikiz gebelik olsa ilk testte belli olurnuydu benim iki katından birazcık fazla katlamisti şimdi benim karnım öyle duruyor ki sanki dört beş aylık gibi çok sistim

İlk 76 diğeri 166 çıkmıştı bir davada yaptırmadım

Normal yukselmis guzel yani. Benim de 2 gun once 73 tü bugun doktor 140 cikmasi gerekiyor simdi diye kan testi istedi. 260 cikti. Cok sukur. Yukarida yanlislikla 360 yazmisim:/ Haftaya cuma kese gorunur dedi insallah goruruz hayirlisiyla canim.

Yanlis yazmisim 260 olacakti:)

Normal yukselmis guzel yani. Benim de 2 gun once 73 tü bugun doktor 140 cikmasi gerekiyor simdi diye kan testi istedi. 260 cikti. Cok sukur. Yukarida yanlislikla 360 yazmisim:/ Haftaya cuma kese gorunur dedi insallah goruruz hayirlisiyla canim.
Seninki benimkine göre çok iyi çıkmış Insanlah benimkinde sorun çıkmaz

Adet oldum ve adet duzenimde bozuldu.Cok cok moralim bozuk.Zor bir surec ve yipratici...Hayatimda hic bir isim kolay olmadi...Yine kolay olmayacak anlasilan...

hayırlısı olsun canım yaa üzülme sakın... bu ay olmazsa diğer ay olur

?????

Benim de olmazdı ama bu ay bende çok sancılı bol akıntılı bir yumurtlama geçirdim hakkımızda hayırlısı inşaAllah canım

Gerçekten ben de senin gönderini okuyunca düşündüm de benim de nisan ayındaki yumurtlama dönemim ilk defa sancılı geçti. Bayağı kendini hissettirdi yani. Bu hamile olacağımız anlamına mı geliyor acaba? İnşallah bu da bir belirtidir

Bu arada dua eden tüm anne adaylarına kendime adıma teşekkür ederim. Tanımasanız bile temiz duygularla dualarınızda bize yer veriyorsunuz. Siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…