Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adete 4 gun kaldı bir yıldır istiyorduk inşallah pozitiftir elim ayagım titriyor yazamıyorummmm

Bayanlar sitma gibi bir usume var bende battaniyenin altindan çıkamıyorum ayagimda sicak su torbasi basucumda ufo anormal bi durum mu ya

MRB ARKDAŞLAR SİZE MORAL OLSUN DİYE YAZIYORUM BEN 1.5 YILLIK EVLİYİM İLK GÜNDEN ÇOCUK İSTEDİM OLMADI ŞİMDİ 5 HAFTALIK HAMİLEYİM PAZARTESİ İŞTEN EVE GİDERKEN İÇİMDEN TEST ALMAK GELDİ TEST ALDIM EVE GELDİM YAPTIM AMA HİÇ UMUDUM YOK TABİ ÖYLESİNE SONRA YAPTIM ANINDA POZİTİ ÇIKTI TABİİ HEYECANLANDIM YERİMDE DURAMADIM HEMEN ECZANEYE KOŞTUM 1 TANE HASSAS OLANLARDAN BİR TANE DE NORMAL ALDIM EVE GELDİM 1 SAAT SONRA YİNE YAPTIM BAKTIM İKİSDE POZİTİF ÇIKTI AMA YİNE İNANAAMADIM ARTIK OKADAR KENDİMİ ALIŞTIRMIŞIMKİ BU ARADA BÖREK YAPMIŞTIM KAYNIM EVDEYDİ DEDİM HASTANEYE GİDELİM ODA TIP OKUYOR HEYCANDAN DURAMIYORUZ ONA SORULAR FALAN SORUYORUM NEYSE BÖREK PİŞMEK BİLMİYORKİ GİDELİM HASTANEYE GİTTİK KAN VERDİK 1 SAAT SONRA ARAYIN DEDİLER BEN 1 SAAT DOLMADAN ARADIM VE POZİTİF DEDİ DEĞERİN 441 DEDİ BEN HAMİLEYİM DEDİM SEVİNDİMM DURDUM AA HAMİLEYİM FALAN İNANAMADIM EŞİM CİZREDE POLİS GÖREV YAPIYOR NİSANDA ARKDAŞI ŞEHİT OLDU ANKARAYA GELDİ CİZREYE DEDİ GEL SENİDE GÖREYİM BENİM AİLEMDE ANKARADA BENDE HATAYDAYIM ÇIKTIM HEMEN GİTTİM İŞTEN İZNE AYRILDIM EŞİME DESTEK OLAYIM DEDİM EN YAKIN ARKDAŞIYDI VE OGÜN CENAZESİ VARDI ŞEHİDİMİZİN AKŞAM OLDU ABİMLERDE BULUŞTUK ÇOK KÖÜTYDÜ OĞLUM OLURSA ADINI ERKAN KOYUCAM DEDİ ŞEHİDİN ADI O2 AY BİRBİRİMİZİ GÖRMEMEİŞTİK BİRAYA GELDİK İŞTE VE BEN O GÜN HAMİLE KALDIM ALLAH OL DEDİMİ OLUYOR HERŞEYDEN BİRŞEYLER ÇIKIYOR SOĞAN SUYU İÇMİŞTİM ONDAN ÖNCEDE VE BİR SÜRÜ ŞŞEYLER YAPTIM OKADAR OLMADI GÜNÜNÜ BEKLİYORMUŞ MORAL BOZMAYIN BENDE ÖNCEDEN ÇOK TAKILIYORDUM BURAYA AMA BAKTIKÇA MORALİM BOZLUYORDU DAHA ÇOK TAKIYORDUM BAYADIR GİRMEDİM KENDİ HALİNE BIRAKTIM SORUNUMUZ YOKTU OLMUYORDU BİZİM BİRAZDA EŞİMİN İŞİNDEN DOLAYI ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ARATMADI RABBİM

Canımm allah bagışlasın allahım analı babalı büyütsün bende 1 bucuk yıllık evliyim uzun zamandıt burayı takip ediyordum biraz önce test yapıyım dedm beklemiyodum cıktı ay elim ayagım titriyo yazamıyorummm cok tesekkür ederim cevap verdigin için canımmm

HEMEN POZİTİFMİ ÇIKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…