Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bayanlar sitma gibi bir usume var bende battaniyenin altindan çıkamıyorum ayagimda sicak su torbasi basucumda ufo anormal bi durum mu ya
Aynısı bendede var neden oluyor acaba. Ayaklarım feci üşüyor sonrada sıtmaya çeviriyor. Isıtıcıyı çıkardım bugün kışın hiç kullanmamıştım bile. Battaniye kalın hırka ne ararsan var

Merhabalar :)bende yeni mesaj yazmaya başladım bu siteye ve cok güzel inanin. Tecrubesizim ve tecrübeli sizlerden öğrenmek çok güzel bir şey insan her zaman yakinindakilere soramiyor. Bende hamile kalmak istiyorum. 2 ay önce histeroskopi oldum.polip vardı alındı. Doktor 2 ay tüplerin boş olacağı için rahat hamile kalabilirsin dedi.şimdi de adetim bitti 7 gün oldu biteli.bel ağrısı kasik ağrısı ve yüzümde kizarikliklar olmaya basladi.bilmiyorum adetim daha var ama acaba hamile olabilir miyim? Tecrubelerinizi paylasirmisiniz

-Lorde- Bahtubahtu cok tesekkür ederim canlarım benim simdi daha cok belli oldu ardından 15 dk lık idrarla yaptım yine çizgi cıktı ☺ bakalım kan tahlilimde insallah iyi cıkar ☺

-Lorde- Bahtubahtu cok tesekkür ederim canlarım benim simdi daha cok belli oldu ardından 15 dk lık idrarla yaptım yine çizgi cıktı ☺ bakalım kan tahlilimde insallah iyi cıkar ☺

İnşallah Can'ım bebişin sıkı sıkı yerleşsin göbişine
Kaçıncı denemeniz birde son adet tarihin neydi canım

Bahtubahtu senin kaç gun kalmıştı mesjlarını okuyodumda unuttum

Dogum kontrol hapı içmeden ilk adetim olucak oyuzden tam ne Zaman olur bilemiyorum ben ilaca başlamadan önce adet tarihimden ya 1 gün ya 2 gün önce olurdum ama aklımda öyle kalmış
En son 2 nisanda hasta olmuştum az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum

Hadi hayırlısıyla olur canım benim allahım hayırlı saglıklı sihhatli evlatlar versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…