Gercektenmiiimrveee28 ☺☺ ay elim ayagım titriyo cok mutluyummm hiç buraya benimde resim atacagım aklıma gelmezdi yaaaa
mrveee28 biliyorum canımmmm ☺☺takip ediyorum sürekli allahım analı babalı büyütsün insallahhh ☺
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH SANADA YAPMAK NASİP OLUR VAY BE NERDN NEREYE:999Adının oldugu yere tıkla kişisel bilgilerinize gir asagı in hamilelik takvimi cıkarrr aradım buldumumutluyum-
Oy masallah minnagina :) hayirlisiyla bidaha gittiginde kendisini de gorursun insallah canim :)Keseciğimi gördüm kızlar 7,61mm5+4 dedi 4 gün önde minnakım
Aynısı bendede var neden oluyor acaba. Ayaklarım feci üşüyor sonrada sıtmaya çeviriyor. Isıtıcıyı çıkardım bugün kışın hiç kullanmamıştım bile. Battaniye kalın hırka ne ararsan varBayanlar sitma gibi bir usume var bende battaniyenin altindan çıkamıyorum ayagimda sicak su torbasi basucumda ufoanormal bi durum mu ya
Kızlar sizde birsey görüyormusunuz @sweetwitch01
-Lorde- Bahtubahtu cok tesekkür ederim canlarım benim simdi daha cok belli oldu ardından 15 dk lık idrarla yaptım yine çizgi cıktı ☺ bakalım kan tahlilimde insallah iyi cıkar ☺
Bahtubahtu senin kaç gun kalmıştı mesjlarını okuyodumda unuttum
Hadi hayırlısıyla olur canım benim allahım hayırlı saglıklı sihhatli evlatlar versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?