Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkese iyi geceler. Yahu şu topiğe girmeyeyim girmeyeyim diyorum ama yok olmuyor, her Allah'ın günü yine burdayım, yine burdayım. Yazmasam bile herkesi çok yakından takip ediyorum. Artık dayanamadım ve ben de şu anki durumumu paylaşmak istedim sizlerle.

Her ay hissettiğim belirtileri tabii ki bu ay da yaşıyorum maalesef. Maalesef diyorum, çünkü her ay bu belirtiler fos çıktığı için umutlanamıyorum bile tam olarak. Neyse uzatıp kafanızı şişirmeden belirtilerimi özetleyeyim (bu arada BAT 6 Mayıs):

Bel ağrısı, büyüyen ve uçları kararan göğüsler, beyaz akıntı, uyuma isteği.. Hayırlara vesile olsun inşallah :)

Geçen ay bunların tillahını yaşayıp kesin hamileyim diye kendi kendimi (ve tabii ki kocamı da) acayip gaza getirmiştim. Üstelik reglim de gecikmişti. Gidip kan testi yaptırmıştım ama sonuç 0,1 çıkmıştı.. Bakalım bu ay neler bekliyor bizleri.

Bende aynen o sekildeyim ankaraya yaz gelcek biz hala ufo yakcaz pekmez yemeye basladim ben ins ise yarar

Simdi dahada belirgin canım ama korkuyorum kanda cıkmaz diye biraz sonra gidecegm tekrar

Sende test yapsan cikar belki canım benim bugunle birlikte 5 gun vardı idrarda cıktı belki sende de cıkar ? Bahtubahtu

Belki çıkar canım ama ilk denememiz ya oyuzden pek ümitlenmek istemiyorum olmaz diye en son ihtimale kadar beklicem olmazsa alıcam hemen ama çtesi gelir kırmızlar diye düşünüyorum

maya_gallo bekliyorum bakalım daha cıkmamış sonuç gittimde sonuç pozitif olursa doktorlar baklava istiyorlar ☺

Ay süpermiş eşine söyle hazırlasın baklavaları bebişi öğrenmeye son dakikalardır
İdrarda çıkıpda kanda çıkmama ihtimali çok çok düşük Can'ım benim

Kızlar hepinize selam, ben de iki gündür çok üşüyorum. Adetim 5 mayısta sabırsızlıkla bekliyorum. Sizin yazıyı okuyunca bi heyecanlandım, sizce üşüme hamilelik belirtisi mi? Hatta şu an üzerimde hırka ve ayaklarımda panduf var. Eşim evin ısısı iyi diyor tişörtle oturuyor, ben üşüyorum

Ben de çok üşüyorum. Ayaklarımda çorap ve panduf var hala soğuk hissediyorum. Üst üste giyindim hala üşüyorum

Kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum biz 4 yıllık evliyiz 3 aydır bebek çalışmalarına başladık yarın adet olmam gerekiyor normalde adet öncesi ağrım sancim olmaz günüm şaşmaz ama bu ay adetime 5 gün kala göğüslerim şişti ağrıdı kasiklarimda aşırı ağrı batma oldu kasiklarimin agrisi bacagima vurdu belim ağrıdı kabızlık yaşadım 2 gün sonra yavaş yavaş ağrılar geçti göğüslerimin sisi indi açık sarı yoğun bir akıntım oldu bir seferlik ama bugun hiçbir belirti yok kasık agrimdan başka bu sabah idrar testi yaptım negatif lütfen yardımcı olun durumum ne sizce

Ben de birkaç gündür acayip üşüyorum. BAT 6 Mayıs. Ama üşümemin nedeni reglimin yaklaşıyor oluşu da olabilir tabii. Ay her şey birbirine o kadar benziyor ki, neye dikkat edeceğini bilemiyor insan değil mi? :)

Sonuccccc 24 inşallah hamileyimmmm

Canım hayırlı olsun, benim de son adet tarihim 4 nisandı dün kanda test yaptım 27,2 çıktı, hayırlısıyla bebeklerimiz bizimle Ben iki güne bir test yenileyip oran artışını takip edeceğim, takipte kalalım birbirimize destek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…