Bende aynen o sekildeyim ankaraya yaz gelcek biz hala ufo yakcaz pekmez yemeye basladim ben ins ise yararAynısı bendede var neden oluyor acaba. Ayaklarım feci üşüyor sonrada sıtmaya çeviriyor. Isıtıcıyı çıkardım bugün kışın hiç kullanmamıştım bile. Battaniye kalın hırka ne ararsan var
sweetwitch01 canım kontraat yaparmısın sen anlıyorsun ??
Simdi dahada belirgin canım ama korkuyorum kanda cıkmaz diye biraz sonra gidecegm tekrar
Sende test yapsan cikar belki canım benim bugunle birlikte 5 gun vardı idrarda cıktı belki sende de cıkar ?Bahtubahtu
maya_gallo bekliyorum bakalım daha cıkmamış sonuç gittimde sonuç pozitif olursa doktorlar baklava istiyorlar ☺
maya_gallo bekliyorum bakalım daha cıkmamış sonuç gittimde sonuç pozitif olursa doktorlar baklava istiyorlar ☺
Kızlar hepinize selam, ben de iki gündür çok üşüyorum. Adetim 5 mayısta sabırsızlıkla bekliyorum. Sizin yazıyı okuyunca bi heyecanlandım, sizce üşüme hamilelik belirtisi mi? Hatta şu an üzerimde hırka ve ayaklarımda panduf var. Eşim evin ısısı iyi diyor tişörtle oturuyor, ben üşüyorumCanim ben de bugun dedim doktora cok usuyorum diye bi kan degerlerime bakildi. İyiymisim. Troidlerine bakmamiz lazim dedi. Sonra isteyecekmis o tahlilleri. Karin agrima progesteron verdi. Degerim iki gunde 73 ten 360 a cikmis cok sevindim maasallah. Bebisleri hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza insallah:) cok dua ediyorum sizlere. Dualasalim :)
Ben de çok üşüyorum. Ayaklarımda çorap ve panduf var hala soğuk hissediyorum. Üst üste giyindim hala üşüyorumAynısı bendede var neden oluyor acaba. Ayaklarım feci üşüyor sonrada sıtmaya çeviriyor. Isıtıcıyı çıkardım bugün kışın hiç kullanmamıştım bile. Battaniye kalın hırka ne ararsan var
Kızlar hepinize selam, ben de iki gündür çok üşüyorum. Adetim 5 mayısta sabırsızlıkla bekliyorum. Sizin yazıyı okuyunca bi heyecanlandım, sizce üşüme hamilelik belirtisi mi? Hatta şu an üzerimde hırka ve ayaklarımda panduf var. Eşim evin ısısı iyi diyor tişörtle oturuyor, ben üşüyorum
Ben görüyorum hayırlı olsun ,sağlıcakla kavusun insallahKızlar sizde birsey görüyormusunuzsweetwitch01
Msj ini yeni gördüm canım kusura bakma niye verdi sana ben ağızdan alıyorum
Sonuccccc 24 inşallah hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?