Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yani sanirim hamilelikle alakali bende iki hirka var suan ve hala usuyorum. Sicak biseyler ictim simdi daha iyiyim. Hadi insallah hayirlisiyla hamilesindir adetini bekle ama erken ogrenmek de cok iyi degil yani ben diyorum biraz daha bekleseydim keske ama insan merak ediyor:)

Banada 10 gün sonra gel kalp atımına bakalım dedi

Kızlar anlayan var mı anti hbs nedir biliyorum ama rubella ıgg yi tam çözemedim kızamıkçık mı geçiriyorum
Nette hiç iyi şeyler yazmıyor

Kızlar benim 1 haftadır sol kasığımda inanılmaz bir ağrı ve batma var. Bugün iç çamaşırımda simsiyah renkli bir kan gördüm. Bu neye işaret sizce?

Lütfen cevap versin biri
Kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum biz 4 yıllık evliyiz 3 aydır bebek çalışmalarına başladık yarın adet olmam gerekiyor normalde adet öncesi ağrım sancim olmaz günüm şaşmaz ama bu ay adetime 5 gün kala göğüslerim şişti ağrıdı kasiklarimda aşırı ağrı batma oldu kasiklarimin agrisi bacagima vurdu belim ağrıdı kabızlık yaşadım 2 gün sonra yavaş yavaş ağrılar geçti göğüslerimin sisi indi açık sarı yoğun bir akıntım oldu bir seferlik ama bugun hiçbir belirti yok kasık agrimdan başka bu sabah idrar testi yaptım negatif lütfen yardımcı olun durumum ne sizce

Ben yeni ogrendm hamile oldugumu canım daha 4 gun var adetime bilmiyorumki canım ben gecen ay gittim kontrole az birsey enfeksiyon var dedi fitil verdi bu ay yeniden oldu hamileliktenmi yoksa enfeksiyonmu var hiçbir fikrim yok o konuda canım

Evet bende fitil kullandım geçen ay yani öyle sıkıntım yoktu akıntı falan.. Bu sarımsı akıntıyı da adet olmuşum gibi hissedip lavaboya gidince gördüm zaten.. Adetin geçmeden nasıl öğrendin belirtilerin nelerdi hayırlısı olsun bu arada..

Gunaydin kizlar ben de carsamba tekrar beta hcg yaptirdim. 3297 cikti. Tomurcugum buyumus. Bugun adetim 17 gun gecikmis oldu.
Belirti olarak mide bulantisi kusma yok
Istahim yerinde.
Geceleri acayip uyuyorum.
Kokulara ozellikle sigara icen insan kokusuna karsi hassasiyet var
Dun yururken biraz tansiyonum dustu.
Vazgecilmez kasik agrilari. Artik hayatimin bir parcasi oldu.
Bu gece midede siskinlik oldu.
Hayat boyle devam ediyor. Yeni annelik haberlerine cok sevindim. Insallah hepimiz saglikli ve hayirli evlatlarimizi aliriz kucagimiza.
Darisi isteyen herkesin basina kizlar.

Günaydın evet baya büyümüş benimde yok tu ilk haftalarda migde bulantım 8 9 haftalikken oluyo hem dikkatet tansiyonun düşüyo sa ben bayıldım geçen çarşıda doktora gitmiştim çıktık hersey iyiydi biraz dolaştım anlamadım bianda bayıldım tekrar gittim doktoruma tansiyondan olmuş dedi günde 7 8 kez beslencen dedi sende öyle yap

Keseciğimi gördüm kızlar 7,61mm 5+4 dedi 4 gün önde minnakım

olmasi laziimm demistiimmm dimii :))) gozun aydin caniimmm :))

İnşallah canım cinsiyetiniz belli oldumu benim içimden kız geçiyor sende bhchrk ninde erkek
ayyy bakalim bu aksam ikili tarama testimiz var belki gorur doktor :))) ben de erkek hissediyorummmm :)))

Eki Görüntüle 1822945
Kızlar anlayan var mı anti hbs nedir biliyorum ama rubella ıgg yi tam çözemedim kızamıkçık mı geçiriyorum
Nette hiç iyi şeyler yazmıyor
canimm rubella su cicegi.. sen gecirmissin kucukken pozitif demek ona bagisikligin var demek.. anti hbs de hepatit b.. onun da asisini olmussun sanirim ona da bagisikligin var demek korkulacak birsey yok yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…