Kızlar sizde birsey görüyormusunuz @sweetwitch01
Sonuccccc 24 inşallah hamileyimmmm
Kızlar hepinize selam, ben de iki gündür çok üşüyorum. Adetim 5 mayısta sabırsızlıkla bekliyorum. Sizin yazıyı okuyunca bi heyecanlandım, sizce üşüme hamilelik belirtisi mi? Hatta şu an üzerimde hırka ve ayaklarımda panduf var. Eşim evin ısısı iyi diyor tişörtle oturuyor, ben üşüyorum
Banada 10 gün sonra gel kalp atımına bakalım dediCnm senden feyz aldım hemen gittim keseyi gördük sonunda 10 mm ama içinde bebeğin görünmesi için biraz daha var dedi.10 gün sonra gel dedi. Sana ne dedi başka cnm . Bu arada benimki de çok zor göründü baya bi aradık yani
İnşallah canım cinsiyetiniz belli oldumuOy masallah minnagina :) hayirlisiyla bidaha gittiginde kendisini de gorursun insallah canim :)
Sonuccccc 24 inşallah hamileyimmmm
Pesindeyim@ceyagem bu ay hayırlı haberlerle gelicem insallah
İnşallah canımmm inşallahPesindeyim@ceyagem bu ay hayırlı haberlerle gelicem insallahSağlıcakla bi kızın olsun,hemen ardından da benim insallah
Canım hamile misin sen? Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum çünkü tüm kontrollerim yapıldı hiçbir sıkıntı yok.. üşüttüm mü acabakindergarten teacher canım bende de sarı akıntı oldu bacaklarım ve kasıklarım agrıdı eger hamilelik degilse enfeksiyon olabilir
Evet bende fitil kullandım geçen ay yani öyle sıkıntım yoktu akıntı falan.. Bu sarımsı akıntıyı da adet olmuşum gibi hissedip lavaboya gidince gördüm zaten.. Adetin geçmeden nasıl öğrendin belirtilerin nelerdi hayırlısı olsun bu arada..Ben yeni ogrendm hamile oldugumu canım daha 4 gun var adetime bilmiyorumki canım ben gecen ay gittim kontrole az birsey enfeksiyon var dedi fitil verdi bu ay yeniden oldu hamileliktenmi yoksa enfeksiyonmu var hiçbir fikrim yok o konuda canım
Valla sali gunu ikili teste gittim 12+3 cikti kiza benzio dedi. Insallah degismez sonradan :)
Günaydın evet baya büyümüş benimde yok tu ilk haftalarda migde bulantım 8 9 haftalikken oluyo hem dikkatet tansiyonun düşüyo sa ben bayıldım geçen çarşıda doktora gitmiştim çıktık hersey iyiydi biraz dolaştım anlamadım bianda bayıldım tekrar gittim doktoruma tansiyondan olmuş dedi günde 7 8 kez beslencen dedi sende öyle yapGunaydin kizlar ben de carsamba tekrar beta hcg yaptirdim. 3297 cikti. Tomurcugum buyumus. Bugun adetim 17 gun gecikmis oldu.
Belirti olarak mide bulantisi kusma yok
Istahim yerinde.
Geceleri acayip uyuyorum.
Kokulara ozellikle sigara icen insan kokusuna karsi hassasiyet var
Dun yururken biraz tansiyonum dustu.
Vazgecilmez kasik agrilari. Artik hayatimin bir parcasi oldu.
Bu gece midede siskinlik oldu.
Hayat boyle devam ediyor. Yeni annelik haberlerine cok sevindim. Insallah hepimiz saglikli ve hayirli evlatlarimizi aliriz kucagimiza.
Darisi isteyen herkesin basina kizlar.
Keseciğimi gördüm kızlar 7,61mm5+4 dedi 4 gün önde minnakım
olmasi laziimm demistiimmm dimii :))) gozun aydin caniimmm :))Kesin görürsün canım.aslında geçen gittiğimde de gözükürmüş de bende sıkıntı varmışrahmim ters dönmüş bebek arkada kalmış.bu doktor zorda olsa görebildi çok uğraştı ama bhchrk canım bak bu sebepten görünmemiş
ayyy bakalim bu aksam ikili tarama testimiz var belki gorur doktor :))) ben de erkek hissediyorummmm :)))
canimm rubella su cicegi.. sen gecirmissin kucukken pozitif demek ona bagisikligin var demek.. anti hbs de hepatit b.. onun da asisini olmussun sanirim ona da bagisikligin var demek korkulacak birsey yok yani :)))Eki Görüntüle 1822945
Kızlar anlayan var mı anti hbs nedir biliyorum ama rubella ıgg yi tam çözemedim kızamıkçık mı geçiriyorum
Nette hiç iyi şeyler yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?