- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Kizlar merhaba bu ay ilk defa klomen kulladim son adetim ayin 9 du owulasyon testinde ayin 21. De cift cizgiyi yakaladim bir gun sonra goguslerm cok hassaslasmaya basladi bu gune kadar ama son bi kac gundur gogus hassaslasmam azaldi gogus ucum cok hassas dokunamiyorum we kasiniyor acaba bu bir belirtimi yoksa ilacin etkisimi yasayan warsa yardimci olun lutfen
kızını yesinler senin maşallahKızım Oluyorrr
Yok canim sadece klomenÇatlatma iğnesi olmuş muydun?
Kızım Oluyorrr
tebrik ederim canm inşallah kucağına da alırsın benim bat yarın bakalım hayırlısı belirtin nelerdi söyler misin bi umut işteKızım Oluyorrr
Yok canim sadece klomen
Kızım Oluyorrr
Ay maşallah size Allah bahtını açık etsin Can'ım hayırlısıyla al kucağınaKızım Oluyorrr
Cok sevindim canim Allah kucağana almayi nasip etsin inşallahKızım Oluyorrr
aaayyy şanslı anneeee gözün aydıınn :)))Kızım Oluyorrr
İstatistikleri bilmemde diğer iki hamileliğimde bu şekilde beslendim.oğullarım diye söylemiyorum çok zekilerben şasesini kullanmıştım sabah akşaminofolic e başlayınca folbiol u bırakmalısın tabiki
maşallah maşallaaahh :)) muz ve üzüm çok tüketme tatlımbebeğe yarıyo ama şeker oranı yüksekmiş ilk başta muz çok yemiştim ama şimdi nadir yiyorum hurmayı duymamıştım vala ramazanda stoklıyım :))) balık da haftada 1 defa idealmiş çünkü omega nın fazlası da zararlıymış.. ve çinko oranı yüksek olanları da tüketme sakın ton balığı felan çok çinko içerirmiş.. somon yiyebilirsin mesela yada alabalık sazan felan :) ceviz bile günde 4 taneyi geçmesin diyorlar bademin da fazlası zehirliyormuşş... aayyy çok yazdım
Prensesini Sağlıkla kucağına al inşallah
Can'ım kaçıncı haftadasın
zayıfsın o zaman sen ne güzel :) ben şişmanım baya o yüzden dikkat ediyorum baya :) yemeklerde sıvı yağ veya margarin kullanmamaya dikkat et genellikle zeytin yağı ya da az miktarda terayağı kullanabilirsin.. bi de meyve suyu tüketmemeye çalış çünkü karaciğerde direk yağa dönüşürmüşİstatistikleri bilmemde diğer iki hamileliğimde bu şekilde beslendim.oğullarım diye söylemiyorum çok zekilerşeker kısmına gelince çok iyi hatırlıyorum drum bune biraz şekerli şeyler yemelisin diyordu şekerin ş si bile olmuyor bende ben de tek sıkıntı kilo bünyem kiloyu kabul etmiyo direk kolesterol trigilesid falan fırlıyo 60 ı geçmemem gerek napıcam bilmiyorum.
Selam kızlar bizde doktordan geldik meleğimin kalp sesini duyduk herşey yolunda Rabbime şükürler olsun
Siz ne yaptınız cinsiyet öğrenecek arkadaşlar vardıbhchrk @disikartal87
Kızım Oluyorrr
bende merak etmiştim canım seni :) Maşallah canım sağlıkla kucağına al miniğini :)
aaaa çok sevindim canım gözün aydın :) :)
Tsekkur ederim canim.
aaayyy şanslı anneeee gözün aydıınn :)))
bakalım bizimkinin cinsiyeti ne :)
Meyve suyu hiç tüketmiyoruz canım..kendi zeytin yağımız varzayıfsın o zaman sen ne güzel :) ben şişmanım baya o yüzden dikkat ediyorum baya :) yemeklerde sıvı yağ veya margarin kullanmamaya dikkat et genellikle zeytin yağı ya da az miktarda terayağı kullanabilirsin.. bi de meyve suyu tüketmemeye çalış çünkü karaciğerde direk yağa dönüşürmüşposasıyla yemeliymişiz tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?