Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çatlatma iğnesi olmuş muydun?

Yok canim sadece klomen

Evvelki ay ben de klomen kullandım ama ben üstüne iğne de olmuştum. Benzer belirtileri ben de yaşadım. Kaşınma filan dahil hepsi de vardı canım. Sen neden iğne olmadın? Doktor gerek mi duymadı?

İstatistikleri bilmemde diğer iki hamileliğimde bu şekilde beslendim.oğullarım diye söylemiyorum çok zekiler şeker kısmına gelince çok iyi hatırlıyorum drum bune biraz şekerli şeyler yemelisin diyordu şekerin ş si bile olmuyor bende ben de tek sıkıntı kilo bünyem kiloyu kabul etmiyo direk kolesterol trigilesid falan fırlıyo 60 ı geçmemem gerek napıcam bilmiyorum.

zayıfsın o zaman sen ne güzel :) ben şişmanım baya o yüzden dikkat ediyorum baya :) yemeklerde sıvı yağ veya margarin kullanmamaya dikkat et genellikle zeytin yağı ya da az miktarda terayağı kullanabilirsin.. bi de meyve suyu tüketmemeye çalış çünkü karaciğerde direk yağa dönüşürmüş posasıyla yemeliymişiz tatlım :)

Meyve suyu hiç tüketmiyoruz canım..kendi zeytin yağımız var o yönden de şanslıyım.şuan evde 50 kilo yağım var canım bir tahlilim daha çıkmış ve sanırım bu sıkımtılı tekrar kan vericem yazmışlar hatta atıyorum resmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…