AminnnnmmnnnnnnnnnnnnnnnnÇook tesekkur ederim darisi basina :)
Anammmmmm cooookkkk sevindm canımmmm tebriklerrrKızım Oluyorrr
evet tekrar kan vermelisin canım.. tekrar bi baksınlar.. bu virus hijyenik olmayan çevreden insanlardan ve yiyeceklerden vs bulaşıyo.. sanırım daha önce kapmışsın bu virusu ama şu an tekrarlayacak sanırım..Meyve suyu hiç tüketmiyoruz canım..kendi zeytin yağımız varo yönden de şanslıyım.şuan evde 50 kilo yağım var canım bir tahlilim daha çıkmış ve sanırım bu sıkımtılı tekrar kan vericem yazmışlar hatta atıyorum resmi.
Eki Görüntüle 1823318
Bu tahlilleri aile hekimim yaptı canım.kendi doktorum haftaya yapıcaktı bu testlerievet tekrar kan vermelisin canım.. tekrar bi baksınlar.. bu virus hijyenik olmayan çevreden insanlardan ve yiyeceklerden vs bulaşıyo.. sanırım daha önce kapmışsın bu virusu ama şu an tekrarlayacak sanırım..ama panik yapma şimdilik tekrar kan ver kesinleşsin duruma göre doktorun açıklama yapar zaten tatlım gidebiliyorsan bu akşam ya da yarın git doktoruna bence.. ya da varsa numarası ara
Çok teşekkür ederim canımbende merak etmiştim canım seni :) Maşallah canım sağlıkla kucağına al miniğini :)
aaaa çok sevindim canım gözün aydın :) :)
Ayy tebrik ederim kızın mı olcak inşallah ne güzelll canımmTesekkur ederim canim
Benide etiketle ögrenirsen mutlaka ;-)
Kızlar yarın adet günüm bugün test yapsam mi ufff yaaa
şimdi yapsam çıkmaz mi yayapabilirsin ama sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur bence..
aaa yerinde olsam sağlık ocağının testlerine pek fazla güvenmem.. benim kuzenim doğduğunda topuk kanı almışlardı.. bi kaç gün sonra aradılar çocuğunuzun zekası geri olabilir o yüzden tekrar gelin kan verin demişlerdi.. perişan olmuşlardı ama meğer kan geç gitmiş yolda pıhtılaşmış vs. o yüzden sonuç böyle çıkmış dayım ortalığı birbirine katmıştı vala.. bence kadın doğum doktoruna gitmelisin bu sonuçları da götür orda yapsınlar tekrarBu tahlilleri aile hekimim yaptı canım.kendi doktorum haftaya yapıcaktı bu testleriaile hekimim çok ilgili pazartesi sabah gidicem mecburen.olmadı o beni kadın doğumcuma yollar küçük oğlum kreşe gidiyor ve biz 3 haftadır tuvalet eğitimindeyiz. Ondan kaynaklı almış olabilirim bu virüsü bu testler ilk defa yapılıyor.daha önce hiç bir doktor yapmamıştı
tatlım kilo almadan hamilelik olabilişr düşünceni değiştirzayıfsın o zaman sen ne güzel :) ben şişmanım baya o yüzden dikkat ediyorum baya :) yemeklerde sıvı yağ veya margarin kullanmamaya dikkat et genellikle zeytin yağı ya da az miktarda terayağı kullanabilirsin.. bi de meyve suyu tüketmemeye çalış çünkü karaciğerde direk yağa dönüşürmüşposasıyla yemeliymişiz tatlım :)
Canim Ditkat et benimde oluyo tansiyonum düşüyo ben bayıldım bile doktor 7 8 kez beslencen günde dedi vücudumuz artık bizi düşünmüyomus bebeğe veriyom us annedeki vitaminleri hep doktor dedi hem bende burnumdan nefes alıyodum artık azimdam alıyorum sen kaç haftalıksin canimYa arkadaslar bende bir nefes nefese kalma durumu yeteri kdr nefes alamama hissi var. Az once dus aldim sonlara dogru sanki tansiyonum dusmus gibi titremeye basladim mefes alamiyormus hissi .nasil ciktigimi bilemedim dustan. Allahtan annem yanimdaydi bana tuzlu ayran falan yapti. Sizce normalmi?
Cnm gozun aydin kiza benzetmistim bende tahminim cikti :)Kızım Oluyorrr
Canim Ditkat et benimde oluyo tansiyonum düşüyo ben bayıldım bile doktor 7 8 kez beslencen günde dedi vücudumuz artık bizi düşünmüyomus bebeğe veriyom us annedeki vitaminleri hep doktor dedi hem bende burnumdan nefes alıyodum artık azimdam alıyorum sen kaç haftalıksin canim
Canim Ditkat et benimde oluyo tansiyonum düşüyo ben bayıldım bile doktor 7 8 kez beslencen günde dedi vücudumuz artık bizi düşünmüyomus bebeğe veriyom us annedeki vitaminleri hep doktor dedi hem bende burnumdan nefes alıyodum artık azimdam alıyorum sen kaç haftalıksin canim
İyi diyelim iyi olsun canım şuan bende ağlamaklıyımkızlar nasılsınız ara ara ağlamalarım malesef oluyor. istemeden de olsa bugun şu kadar haftalığım falan diyorum sonra üzülüyorum bir an önce tekrar dr korunma desin diye bekleyeceğim missed abortusta 3 ay beklenmeli yazıyor.sizin hamilelik nasıl gidiyor .
bebeğe kilo almaya çalışıyorum tatlım hamileyim deyip aburcubur tatlı vs çok yemiyorumtatlım kilo almadan hamilelik olabilişr düşünceni değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?