Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım her an aklımdasın evet zor aklın ister istemez takılıyor haftana...benim bir arkadaşımda seninle aynı haftalarda bebeğini kaybetti eşi doktor ve 1 ay beklesek kafi dedilerse 3 gün önce yeniden hamile olduğunu öğrendik...dualarım seninle

İyi diyelim iyi olsun canım şuan bende ağlamaklıyım kan tahlilim biraz sıkıntılı gibi.pazartesi tekrar kan vericem.bakalım ne olucak
Geçmiş olsun canım üzme kendini iyi düşün iyi olsun bizde bebeğimle 1 ay yattik düşük tehlikesinden ben hiç dusunmedim Allah yardimcin olsun

Kızlar adetime daha 9 gün var dün kontrole gittim kist batmı dıye çok sağlıklıymışım. Ama gebelikte yok doktor günün geçmeden çok zor dedi bilginiz olsun erken gebelik harici gözükmezmiş. !!

ay hadi ya ne güzrel benim missed abartus kalp durdu bebeğin onafdan dolayı 3 ay bekleyin diyorlarmış daha dr ma gitmedim kontrole

Bide her göğüs şişmesi hamileliğe Dair değilmiş. Yumurtlama bazen erken başlayabilirmiş basende geç. Ondan dolayı en iyisi günün geçtikten sonraki yapılan test veya kontrolmüş

Çok sağol canım aldım az önce. Kaçıncı gün başlamam gerekiyor adetin . bide klomen de kullanacam bu ay ve arti olarak glukifen de kullanıyorum . inşallah çok fazla yuklenmiyorumdur. :)

Amin canım inşallah.hakkımda hayırlısı
canımmm dualarım seninle inşallah bir şey çıkmayacaakk

Çok sağol canım aldım az önce. Kaçıncı gün başlamam gerekiyor adetin . bide klomen de kullanacam bu ay ve arti olarak glukifen de kullanıyorum . inşallah çok fazla yuklenmiyorumdur. :)
yüklenmiyorsun canımm bunu folbiol yerine kullanıyorsun işte folik asit bu hemen yarın başla başlama zamanı yok yani

canımmm dualarım seninle inşallah bir şey çıkmayacaakk

yüklenmiyorsun canımm bunu folbiol yerine kullanıyorsun işte folik asit bu hemen yarın başla başlama zamanı yok yani
Canım ne yerdeyim ne gökte acaba acile gidip göstersem.bu tahlilleri istiyorum desem.yaparlar mı...yaparlarsa tamamen özel olduğu için yüksek fiyat çıkartırlar mı.

Eki Görüntüle 1822945
Kızlar anlayan var mı anti hbs nedir biliyorum ama rubella ıgg yi tam çözemedim kızamıkçık mı geçiriyorum
Nette hiç iyi şeyler yazmıyor
canım bak bende kızımın zamanında yapılan testlere baktım bende anti hbs 135.8 çıkmış dr ne dedi hatırlamam ama birşey olmamış sonuçta

Canım ne yerdeyim ne gökte acaba acile gidip göstersem.bu tahlilleri istiyorum desem.yaparlar mı...yaparlarsa tamamen özel olduğu için yüksek fiyat çıkartırlar mı.
telaşlanma.. gidip fiyat öğrenebilirsin istersen.. doktorunun olduğu hastaneye gidersen daha sonra doktoruna göstermen de kolay olur :) sakin ol.. belki yanlışlık olmuştur boşuna bebeği büzme içerde

Evvelki ay ben de klomen kullandım ama ben üstüne iğne de olmuştum. Benzer belirtileri ben de yaşadım. Kaşınma filan dahil hepsi de vardı canım. Sen neden iğne olmadın? Doktor gerek mi duymadı?
Yurt disinda yasiyorum canim biraz buranin doktor isleri gec suruyor yum takibide yapmadi mesela kan werdim bugun 21. Gun pregesteron testi bu ay olmazsa igne werirmi bilmiyorum peki hamile kaldinmi ya o ignenin mi belirtisimiymis?

canım bak bende kızımın zamanında yapılan testlere baktım bende anti hbs 135.8 çıkmış dr ne dedi hatırlamam ama birşey olmamış sonuçta
Canım anti hbs benimde yüksek 190.29 o hastalığa bağışıklık var demek o sıkıntı değil zaten cmv ıgg ve cmv ıgm pozitif bende ona bak bi ne yazıyo

Canım anti hbs benimde yüksek 190.29 o hastalığa bağışıklık var demek o sıkıntı değil zaten cmv ıgg ve cmv ıgm pozitif bende ona bak bi ne yazıyo
anti rubella ıgg pozitif diyor değer 48,7 ,anti cmv ıgg pozitif 8,5 dr bu dediklerimi işaretlemiş ama ciddi birşey dese ben hatırlardım herşey yolunda idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…