- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
canım o kan testlerini kızımda bana da yaptılar tekrar yaptır üzülme canım sakin ol güzel anne
kızlar nasılsınız ara ara ağlamalarım malesef oluyor. istemeden de olsa bugun şu kadar haftalığım falan diyorum sonra üzülüyorum bir an önce tekrar dr korunma desin diye bekleyeceğim missed abortusta 3 ay beklenmeli yazıyor.sizin hamilelik nasıl gidiyor .
Geçmiş olsun canım üzme kendini iyi düşün iyi olsun bizde bebeğimle 1 ay yattik düşük tehlikesinden ben hiç dusunmedim Allah yardimcin olsunİyi diyelim iyi olsun canım şuan bende ağlamaklıyımkan tahlilim biraz sıkıntılı gibi.pazartesi tekrar kan vericem.bakalım ne olucak
ay hadi ya ne güzrel benim missed abartus kalp durdu bebeğin onafdan dolayı 3 ay bekleyin diyorlarmış daha dr ma gitmedim kontroleCanım her an aklımdasın evet zor aklın ister istemez takılıyor haftana...benim bir arkadaşımda seninle aynı haftalarda bebeğini kaybetti eşi doktor ve 1 ay beklesek kafi dedilerse 3 gün önce yeniden hamile olduğunu öğrendik...dualarım seninle
İnşallah canım bazen keşke bu kadar meraklı olmasam diyorum.keşke bakmasaydım internetten
Amin canım inşallah.hakkımda hayırlısıGeçmiş olsun canım üzme kendini iyi düşün iyi olsun bizde bebeğimle 1 ay yattik düşük tehlikesinden ben hiç dusunmedim Allah yardimcin olsun
valla ne kadar desekte meraklı olmycağız diye sonucu alıp direk dr u beklerken netten araştırıyorumİnşallah canım bazen keşke bu kadar meraklı olmasam diyorum.keşke bakmasaydım internetteninşallah sıkıntı çıkmaz
Çok sağol canım aldım az önce. Kaçıncı gün başlamam gerekiyor adetin . bide klomen de kullanacam bu ay ve arti olarak glukifen de kullanıyorum . inşallah çok fazla yuklenmiyorumdur. :)ben şasesini kullanmıştım sabah akşaminofolic e başlayınca folbiol u bırakmalısın tabiki
maşallah maşallaaahh :)) muz ve üzüm çok tüketme tatlımbebeğe yarıyo ama şeker oranı yüksekmiş ilk başta muz çok yemiştim ama şimdi nadir yiyorum hurmayı duymamıştım vala ramazanda stoklıyım :))) balık da haftada 1 defa idealmiş çünkü omega nın fazlası da zararlıymış.. ve çinko oranı yüksek olanları da tüketme sakın ton balığı felan çok çinko içerirmiş.. somon yiyebilirsin mesela yada alabalık sazan felan :) ceviz bile günde 4 taneyi geçmesin diyorlar bademin da fazlası zehirliyormuşş... aayyy çok yazdım
canımmm dualarım seninle inşallah bir şey çıkmayacaakkAmin canım inşallah.hakkımda hayırlısı
yüklenmiyorsun canımm bunu folbiol yerine kullanıyorsun işte folik asit buÇok sağol canım aldım az önce. Kaçıncı gün başlamam gerekiyor adetin . bide klomen de kullanacam bu ay ve arti olarak glukifen de kullanıyorum . inşallah çok fazla yuklenmiyorumdur. :)
Tamam canım çok tesekkur ederim .umarım faydasını gorurumcanımmm dualarım seninle inşallah bir şey çıkmayacaakk
yüklenmiyorsun canımm bunu folbiol yerine kullanıyorsun işte folik asit buhemen yarın başla başlama zamanı yok yani
Canım ne yerdeyim ne gökte acaba acile gidip göstersem.bu tahlilleri istiyorum desem.yaparlar mı...yaparlarsa tamamen özel olduğu için yüksek fiyat çıkartırlar mı.canımmm dualarım seninle inşallah bir şey çıkmayacaakk
yüklenmiyorsun canımm bunu folbiol yerine kullanıyorsun işte folik asit buhemen yarın başla başlama zamanı yok yani
canım bak bende kızımın zamanında yapılan testlere baktım bende anti hbs 135.8 çıkmış dr ne dedi hatırlamam ama birşey olmamış sonuçtaEki Görüntüle 1822945
Kızlar anlayan var mı anti hbs nedir biliyorum ama rubella ıgg yi tam çözemedim kızamıkçık mı geçiriyorum
Nette hiç iyi şeyler yazmıyor
telaşlanma.. gidip fiyat öğrenebilirsin istersen.. doktorunun olduğu hastaneye gidersen daha sonra doktoruna göstermen de kolay olur :) sakin ol.. belki yanlışlık olmuştur boşuna bebeği büzme içerdeCanım ne yerdeyim ne gökte acaba acile gidip göstersem.bu tahlilleri istiyorum desem.yaparlar mı...yaparlarsa tamamen özel olduğu için yüksek fiyat çıkartırlar mı.
Yurt disinda yasiyorum canim biraz buranin doktor isleri gec suruyor yum takibide yapmadi mesela kan werdim bugun 21. Gun pregesteron testi bu ay olmazsa igne werirmi bilmiyorum peki hamile kaldinmi ya o ignenin mi belirtisimiymis?Evvelki ay ben de klomen kullandım ama ben üstüne iğne de olmuştum. Benzer belirtileri ben de yaşadım. Kaşınma filan dahil hepsi de vardı canım. Sen neden iğne olmadın? Doktor gerek mi duymadı?
ay hadi ya ne güzrel benim missed abartus kalp durdu bebeğin onafdan dolayı 3 ay bekleyin diyorlarmış daha dr ma gitmedim kontrole
Canım anti hbs benimde yüksek 190.29 o hastalığa bağışıklık var demek o sıkıntı değil zatencanım bak bende kızımın zamanında yapılan testlere baktım bende anti hbs 135.8 çıkmış dr ne dedi hatırlamam ama birşey olmamış sonuçta
anti rubella ıgg pozitif diyor değer 48,7 ,anti cmv ıgg pozitif 8,5 dr bu dediklerimi işaretlemiş ama ciddi birşey dese ben hatırlardım herşey yolunda idiCanım anti hbs benimde yüksek 190.29 o hastalığa bağışıklık var demek o sıkıntı değil zatencmv ıgg ve cmv ıgm pozitif bende ona bak bi ne yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?