- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Cnm gozun aydin kiza benzetmistim bende tahminim cikti :)
sagol canım inşallah herşey yolundadırBi kontrole git bakalım belki de rahmin kendini 3 aydan önce toparlayacak bunun için beslenmene dikkat et ve moralini hep yüksek tut canım..
Yurt disinda yasiyorum canim biraz buranin doktor isleri gec suruyor yum takibide yapmadi mesela kan werdim bugun 21. Gun pregesteron testi bu ay olmazsa igne werirmi bilmiyorum peki hamile kaldinmi ya o ignenin mi belirtisimiymis?
Evet normal değerler bağışıklığın olduğunu gösteriyor.araştırmaktan beynim patliyacakanti rubella ıgg pozitif diyor değer 48,7 ,anti cmv ıgg pozitif 8,5 dr bu dediklerimi işaretlemiş ama ciddi birşey dese ben hatırlardım herşey yolunda idi
Masallah bebegine cnm. Ben sali gunu gittim doktora. 12+3 gunluktu. Kiza benzio dedi. Bakalim insallah degismez :)Selam kızlar bizde doktordan geldik meleğimin kalp sesini duyduk herşey yolunda Rabbime şükürler olsun
Siz ne yaptınız cinsiyet öğrenecek arkadaşlar vardı @bhchrkdisikartal87
Ayy tebrik ederim kızın mı olcak inşallah ne güzelll canımm
kızlar cmt sınavım vardı pantolan bayağı rahtsız etti sınavda zor oturdum o gün bu üsteki rüyami gördüm pzr sınavımda yine aynı pantolınu giydim ve bu kez hiç sancım olmadı belkide bebeğin kalbı rüyayı görürken çoktan durdu uyarı verildi bana...kızlar rüyamda pembe kanamam oldu azıcık ardından düşük yaptım bembeyaz yumurtalarımın arasında 3 tane kese varmış bebeklerin kalbi pıt pıt atıyordu elime aldım bebekleri nası kurtarırım diye düşünüyordum
neden düşürdüğüme gelince teröristler beni görecek öldürecek diye korktum.hamile oduğumu öğrenmeden önce 3 adet kan pıhtısı görmüştüm .üçüze taktım galiba
Canim ben bugün adet oldum .inofolic alacam .pko var bende. Ne zman başlamam gerekiyor bide inofolic combi ve şase varmış hangisini alayim . folbiol kullaniyordum onu da bırakayım değil mi
İnşallah canımohhooo kesin eskiden bende araştırdım şuan hatırlamıyorumdemekki gereksiz takmışımdır hiç takma şimdidedn kuzucuk strese girmesin annesi bu üçüncü gebeliğin herşey yolunda bence.
Ayy kızlar çoğunlukla galiba ne güzellll ya:)Masallah bebegine cnm. Ben sali gunu gittim doktora. 12+3 gunluktu. Kiza benzio dedi. Bakalim insallah degismez :)
sut ve su dısında hc br sey ıcmıyorum kavrulmamıs kuruyemıs yıroum fındık badem cavız kuru kaysı kuru uzum yogurt yıyorum ıvır zıvır herseyı bıraktımKızlar beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz
Günaydın kizlar topige baglandin kaldim ayrilamiyorum burdan. hamilelik haberleriyle mutlu oluyorum yeni şeyler öğreniyorum. Bir gun ben de guzel haberler vermek istiyorum.
Canım ne durumdasın ? Tarihler aynıydıya merak ettim
Bende bugün kan verdim sabah öğlen sonucu almadan regl oldum :) sağolsun heyecanlandirmadi beni :) bende şase aldım canim ama buradaki eczacı arkadaşımız yarın baslamami söyledi .yarın baslamayi dusunuyorum canm.aynen oyle canm ya ovulasyinun olduğunu gorsem sevinecem valla. Civanpercemini ben adet olmak için icmistim daha önce ve getirmişti . bende klomen glukofen ve inofoluc kullancam canm.ve doktor takibini yapacak inşallahbana dr inofolic kombiyi önermişti polikistler için adetin 15. günü basla 2 adet al gunde sabah aksam seklinde bu yumurtanın catlamasına yardımcı olacak dedi ama ben kullanmadım hiç. glifor ve bal tarcın çörek otu yapıyorum bide civan percemi cayı içiyorum bakalım suan reglim bitmek üzere ovülasyonla da hiç göremediğim pozitifi inş allahın bu şifalı bitkileri sayesinde görebilirim de yumurtladığımı bileyim o bile bizim mechul biliyorsun:) Allah beterinden korusun ne diyelim. Ama bazıları sase kullanıyor onun kullanım daha kolay sanırım.
mrb hayırlı olsun ahmet marankiyi dinledim sütü tavsiye etmiyorum dedi onun yerine marul yiyin dedisut ve su dısında hc br sey ıcmıyorum kavrulmamıs kuruyemıs yıroum fındık badem cavız kuru kaysı kuru uzum yogurt yıyorum ıvır zıvır herseyı bıraktım
Bende bugün hafif bir mide bulantısı başladı. Midemde bir boşluk var gibi sanki, değişik bir his. Bugün yağlı bir yemek yedim belki onun etkisidir. Yemek yememi engelleyecek kadar değil ama iştahım çok kesildiBir de dünden beri sarı kremsi bir akıntı var. Şu saatlerde kasık değil de sağ apandisit civarı ara ara batma oluyor. Tam doktora anlatır gibi anlattım ben de Gebeliğe yormak istemiyorum, sanmam bu ay da olmaz kesin
Sen ne durumdasın?
kızlar cmt sınavım vardı pantolan bayağı rahtsız etti sınavda zor oturdum o gün bu üsteki rüyami gördüm pzr sınavımda yine aynı pantolınu giydim ve bu kez hiç sancım olmadı belkide bebeğin kalbı rüyayı görürken çoktan durdu uyarı verildi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?