Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yurt disinda yasiyorum canim biraz buranin doktor isleri gec suruyor yum takibide yapmadi mesela kan werdim bugun 21. Gun pregesteron testi bu ay olmazsa igne werirmi bilmiyorum peki hamile kaldinmi ya o ignenin mi belirtisimiymis?

Yok canım ya iğnenin belirtisiymiş maalesef. Ne gelen var ne de giden

anti rubella ıgg pozitif diyor değer 48,7 ,anti cmv ıgg pozitif 8,5 dr bu dediklerimi işaretlemiş ama ciddi birşey dese ben hatırlardım herşey yolunda idi
Evet normal değerler bağışıklığın olduğunu gösteriyor.araştırmaktan beynim patliyacak şuan benimki sıkıntılı bir test daha yaptırmam şart o test sonucuna göre hastalığı şuan mı geçiriyorum yoksa öncedenmi kalma diye bakılcak.inşallah önceden geçirmişimdir.şuan geçiriyorsam eğer.daha sonra bebeğin kordonundan örnek alınıp bebeğinde bu virüsü kapıp kapmadığına bakılacak.eğer bulaşmışsa ciddi problemler olabilirmiş.doktorlar bu durumda gebeliği sonlandırmaktan yanaymış....iştee düşün düşün patlicam

ohhooo kesin eskiden bende araştırdım şuan hatırlamıyorum demekki gereksiz takmışımdır hiç takma şimdidedn kuzucuk strese girmesin annesi bu üçüncü gebeliğin herşey yolunda bence.

Selam kızlar bizde doktordan geldik meleğimin kalp sesini duyduk herşey yolunda Rabbime şükürler olsun
Siz ne yaptınız cinsiyet öğrenecek arkadaşlar vardı @bhchrk disikartal87
Masallah bebegine cnm. Ben sali gunu gittim doktora. 12+3 gunluktu. Kiza benzio dedi. Bakalim insallah degismez :)

kızlar cmt sınavım vardı pantolan bayağı rahtsız etti sınavda zor oturdum o gün bu üsteki rüyami gördüm pzr sınavımda yine aynı pantolınu giydim ve bu kez hiç sancım olmadı belkide bebeğin kalbı rüyayı görürken çoktan durdu uyarı verildi bana...

slm kızlar hamilelere soruyorum aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı varsa nasıldı ne zaman oldu söylerseniz çok sevinirim

Canim ben bugün adet oldum .inofolic alacam .pko var bende. Ne zman başlamam gerekiyor bide inofolic combi ve şase varmış hangisini alayim . folbiol kullaniyordum onu da bırakayım değil mi

bana dr inofolic kombiyi önermişti polikistler için adetin 15. günü basla 2 adet al gunde sabah aksam seklinde bu yumurtanın catlamasına yardımcı olacak dedi ama ben kullanmadım hiç. glifor ve bal tarcın çörek otu yapıyorum bide civan percemi cayı içiyorum bakalım suan reglim bitmek üzere ovülasyonla da hiç göremediğim pozitifi inş allahın bu şifalı bitkileri sayesinde görebilirim de yumurtladığımı bileyim o bile bizim mechul biliyorsun:) Allah beterinden korusun ne diyelim. Ama bazıları sase kullanıyor onun kullanım daha kolay sanırım.

slm kızlar hamilelere soruyorum aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı varsa nasıldı ne zaman oldu söylerseniz çok sevinirim

Canım ne durumdasın ? Tarihler aynıydıya merak ettim

Bende bugün hafif bir mide bulantısı başladı. Midemde bir boşluk var gibi sanki, değişik bir his. Bugün yağlı bir yemek yedim belki onun etkisidir. Yemek yememi engelleyecek kadar değil ama iştahım çok kesildi Bir de dünden beri sarı kremsi bir akıntı var. Şu saatlerde kasık değil de sağ apandisit civarı ara ara batma oluyor. Tam doktora anlatır gibi anlattım ben de Gebeliğe yormak istemiyorum, sanmam bu ay da olmaz kesin

Sen ne durumdasın?

Bende bugün kan verdim sabah öğlen sonucu almadan regl oldum :) sağolsun heyecanlandirmadi beni :) bende şase aldım canim ama buradaki eczacı arkadaşımız yarın baslamami söyledi .yarın baslamayi dusunuyorum canm.aynen oyle canm ya ovulasyinun olduğunu gorsem sevinecem valla. Civanpercemini ben adet olmak için icmistim daha önce ve getirmişti . bende klomen glukofen ve inofoluc kullancam canm.ve doktor takibini yapacak inşallah

Annemin bana hamile oldugunda midesi aynı seninki gibi olmuş özellikle sabahları birde acı su gelmiş agzına hep.. İnşallah bebiş yapıyordur canım benim bende bi durum yok 2 gündür belim kırılıcak gibi agrıdı ama çok şükür bugun agrı kesildi.. gögüs ucum çok hassas bugun duş alırken lif degdiginde bile acıdı.. başkada bir belirtim yok valla canım normalde midem çokk hasasstır ne yesem dokunur agrıdan duramam ama bu ay çok şükür agrı yok.. bende anlam veremedim bu ay kendime..
hayırlısı ile gelse ya şu 2 mayıs

canım deme öyle şeyler hayırlısı olsun bak yeniden olacak sen canını sıkma.. yükleme bilinçaltına yıkıcı düşüncelerini bi toparlan kendine gel yeniden hamile kalacaksın ve bebeğini de kucağına alacaksın sağlıkla...

mocici
canım genelde sabah ilk idrarla daha iyi olur ya da 2 saat sıvı almadan idrara sıkışık olarak yapabilirsin testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…