Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay öyle mi keşke öyle olsa ya :) Sendeki durumlar daha belirgin, bence bu ay müjdeli haberi alabilirsin Ben inanıyorum. Benim yumurtlama dönemim de ilk kez kendini çok belli etti. Çok ağrılıydı ilk kez. Nedendir, bir işaret midir bilmem...

ayy yaa ben yumurtladığımı hala öğrenemedimm bu aayyy testler hep negatiiif... ( sıvıya dikkat etmiyorum artık testte yapmıyorum ) ama bugün karnımda şişlik ara ara kelebek gibi kıpırdamalar ve hafif bel ağrım var.. akıntım bugün kesildi.. çatlamış mı oluyor ki acaba ???

kizlar nolur yardim edin.adet tarihim 2 mayis.bugun gebelik testi yaptim .yarimsaat icinde boyle oldu.sanki silik cizgi var banami oyle geliyo

Eki Görüntüle 1823571 kizlar nolur yardim edin.adet tarihim 2 mayis.bugun gebelik testi yaptim .yarimsaat icinde boyle oldu.sanki silik cizgi var banami oyle geliyo

canım silik çizgi var evet ama yarım saatte çıktığını söylüyorsun emin olmak için sabah ilk idrarla varsa elinde yeniden test yapar mısın ? en azından belli olur daha net

Ay bende senden beklentiliyim..
Benim kendimden ümidim çok yok aslında lekelenme oldugu zaman baya sevinmiştim ama zaman yaklaştıkca kesin adet olurum diyorum boşuna bekleme diyorum kendi kendime
canım sizin kaçıncı denemeniz ?

Eki Görüntüle 1823571 kizlar nolur yardim edin.adet tarihim 2 mayis.bugun gebelik testi yaptim .yarimsaat icinde boyle oldu.sanki silik cizgi var banami oyle geliyo
sweetwitch01 e katılıyorum. genelde yarım saatten önce kendini göstermesi gerekiyor sanırım. sonrası bir anlam ifade etmeyebiliyormuş. sabah ilk idrarla yap bence de öyle değerlendirelim

Bu arada sweetwitch01 ben en çok beyaz saydam akıntı ve kasık ağrısı ile fark ettim yumurtlama döneminde olduğumu. beklenen adet tarihin ne zaman? en son ne zaman olmuştun? ona göre daha iyi tahmin edersin sanırım.

canım akıntım 3 gün önce başladı bugün gelmedi hatta dün böyle uzayan da değil öyle pat diye kocaman geldi peçeteye.. 13 mayısta olacağım canım inşallah olmam bebek olur :) en son 13 nisanda oldum 30 gün adet döngüm.. geçen ay 18. günü yumurtladım ondan önceki ay 13. gününe falan denk geldi.. ama bu ay inofolic kullandım. kasık ağrım da bugün başladı dün falan yoktu..

Boşuna ümitlenmek istemiyorum ben de. Biz aslında 6 aydır falan deniyoruz ama araya üzücü olaylar (vefat, hastalıklar) girdi. O yüzden konuya tam adapte olamadık. Yeni mesela 15-20 gün falan aklımıza bile gelmediği oldu. Yumurtlama dönemlerini falan hiç takip etmedik. Sadece bu ay bilinçli davrandık, takip ettik. Bilmiyorum vakit de kaybediyoruz gibime geliyor.

Sizin ne kadar oldu?

O zaman tarihe bakılırsa yine yumurtlama dönemindesin. Belirtiler de onu gösteriyor. İyi değerlendirin bence :) Cehaletimi mazur gör, inofolic ne işe yarıyor?

Çok geçmiş olsun canım.. başınız sağolsun. Ben birbuçuk yıldır dogum kontrol hapı içiyorum 28 martta bıraktım 2 nisandada hasta oldum. bu ay korunmasız ilk denememiz. ilk denememiz oldugu için pek ümidim yok birde sınavlarım vardı yumurtlama günlerini çok değerlendiremedik. bide ne zaman yumurtladım onuda anlamadım telefonda uygulamam var o söylüyor doğurgan dönem diye ama uyamadık..

O zaman tarihe bakılırsa yine yumurtlama dönemindesin. Belirtiler de onu gösteriyor. İyi değerlendirin bence :) Cehaletimi mazur gör, inofolic ne işe yarıyor?

evet canım ama işte test yapamayınca merakta kaldım bu ay :) değerlendiriyorum valla elimden geldiğince 1 dolu 1 boş :) inofolic hem folik asit hem de yumurtanın oluşumuna yardımcı madde var içinde.. burda öğrendim de kullanmaya başladım ben.. bhchrk sağolsun o önermişti :)

3 gun oncede yaptim test 3 saat sonra baktigimda b

3 gun oncede yapmistim test 3 saat durdu 2, cizgi yeri bembeyazdi.bugun boyle olmasi supheye dusurdu beni.esmi bekliyorum kan testi yaptircam gidip

kan testi en iyisi canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
bende bi yerde okumustum geçte olsa ikinci çizgi çıkıyorsa bebek çok yenidir ama vardır yazıyordu.. inşallah senin bebişinde karnındadır.

3 gun oncede yaptim test 3 saat sonra baktigimda b

3 gun oncede yapmistim test 3 saat durdu 2, cizgi yeri bembeyazdi.bugun boyle olmasi supheye dusurdu beni.esmi bekliyorum kan testi yaptircam gidip

Sabırsızlıkla bekliyoruz İnşallah güzel haberi duyarız.

Çok sağol canım. Belli mi olur, ilk aydan hamile kalırsın belki. Bende de uygulama var, bayağı doğru tahmin ediyor, muhtemel regl dönemi falan bir bakıyorum doğru çıkıyor. Yumurtlamayı da tahmin etti. Tam o günlerde kasıklarım çok ağrıdı, saydam akıntım çok arttı. Sen hangi programı kullanıyorsun? Ben Ladytimer.

benimde hep doğru bildi.. evlendigimden beri kullanıyorım.. ismi : Adet takvimi (period calendar) Memnun kaldım baya ama dur seninkinide indiriyim. canım biliyormusun seninle konuşunca içime bir mutluluk geliyor acaba varmıdır bebiş diyorum ama kısmet artık.. birde başka kimseyle konuşamıyorum bu konuları, derdimi bir foruma anlatabiliyorum :) L lorde

benimde hep doğru bildi.. evlendigimden beri kullanıyorım.. ismi : Adet takvimi (period calendar) Memnun kaldım baya ama dur seninkinide indiriyim. canım biliyormusun seninle konuşunca içime bir mutluluk geliyor acaba varmıdır bebiş diyorum ama kısmet artık.. birde başka kimseyle konuşamıyorum bu konuları, derdimi bir foruma anlatabiliyorum :)

Eki Görüntüle 1823610 aylardir bekledigim görüntü birkac saat önce hayaldi ve gercek oldu :) pazartesi doktora gidecegim dua edin hersey yolunda olsun kizlar. Rabbim bu sevinci isteyen herkese yasatsin

Ayy canım tebrik ederimm
Tüm değerleri tam olsun inşallah, Sağlıkla al kucağına bebişini
en son ne zaman adett olmuştun canım ?
Birde belirtilerin nelerdi ?

Eki Görüntüle 1823610 aylardir bekledigim görüntü birkac saat önce hayaldi ve gercek oldu :) pazartesi doktora gidecegim dua edin hersey yolunda olsun kizlar. Rabbim bu sevinci isteyen herkese yasatsin

Canımm cok sevindm allahıma sükürler olsun ne guzel yaa hemen kan vermeyeeee dun ben bugun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…