Annemin bana hamile oldugunda midesi aynı seninki gibi olmuş özellikle sabahları birde acı su gelmiş agzına hep..İnşallah bebiş yapıyordur canım benim bende bi durum yok 2 gündür belim kırılıcak gibi agrıdı ama çok şükür bugun agrı kesildi.. gögüs ucum çok hassas bugun duş alırken lif degdiginde bile acıdı.. başkada bir belirtim yok valla canım normalde midem çokk hasasstır ne yesem dokunur agrıdan duramam ama bu ay çok şükür agrı yok.. bende anlam veremedim bu ay kendime..
hayırlısı ile gelse ya şu 2 mayıs
Eki Görüntüle 1823571 kizlar nolur yardim edin.adet tarihim 2 mayis.bugun gebelik testi yaptim .yarimsaat icinde boyle oldu.sanki silik cizgi var banami oyle geliyo
Ay öyle mi keşke öyle olsa ya :) Sendeki durumlar daha belirgin, bence bu ay müjdeli haberi alabilirsinBen inanıyorum. Benim yumurtlama dönemim de ilk kez kendini çok belli etti. Çok ağrılıydı ilk kez. Nedendir, bir işaret midir bilmem...
Eki Görüntüle 1823571 kizlar nolur yardim edin.adet tarihim 2 mayis.bugun gebelik testi yaptim .yarimsaat icinde boyle oldu.sanki silik cizgi var banami oyle geliyo
sweetwitch01 e katılıyorum. genelde yarım saatten önce kendini göstermesi gerekiyor sanırım. sonrası bir anlam ifade etmeyebiliyormuş. sabah ilk idrarla yap bence de öyle değerlendirelim
Bu aradasweetwitch01 ben en çok beyaz saydam akıntı ve kasık ağrısı ile fark ettim yumurtlama döneminde olduğumu. beklenen adet tarihin ne zaman? en son ne zaman olmuştun? ona göre daha iyi tahmin edersin sanırım.
Ay bende senden beklentiliyim..
Benim kendimden ümidim çok yok aslında lekelenme oldugu zaman baya sevinmiştim ama zaman yaklaştıkca kesin adet olurum diyorum boşuna bekleme diyorum kendi kendime
canım sizin kaçıncı denemeniz ?
canım akıntım 3 gün önce başladı bugün gelmedi hatta dün böyle uzayan da değil öyle pat diye kocaman geldi peçeteye.. 13 mayısta olacağım canım inşallah olmam bebek olur :) en son 13 nisanda oldum 30 gün adet döngüm.. geçen ay 18. günü yumurtladım ondan önceki ay 13. gününe falan denk geldi.. ama bu ay inofolic kullandım. kasık ağrım da bugün başladı dün falan yoktu..
3 gun oncede yaptim test 3 saat sonra baktigimda bYarın tekrar dene canım ama silik çizgiyi bende gördüm sankiii
3 gun oncede yapmistim test 3 saat durdu 2, cizgi yeri bembeyazdi.bugun boyle olmasi supheye dusurdu beni.esmi bekliyorum kan testi yaptircam gidipYarın tekrar dene canım ama silik çizgiyi bende gördüm sankiii
O zaman tarihe bakılırsa yine yumurtlama dönemindesin. Belirtiler de onu gösteriyor. İyi değerlendirin bence :) Cehaletimi mazur gör, inofolic ne işe yarıyor?
3 gun oncede yaptim test 3 saat sonra baktigimda b
3 gun oncede yapmistim test 3 saat durdu 2, cizgi yeri bembeyazdi.bugun boyle olmasi supheye dusurdu beni.esmi bekliyorum kan testi yaptircam gidip
3 gun oncede yaptim test 3 saat sonra baktigimda b
3 gun oncede yapmistim test 3 saat durdu 2, cizgi yeri bembeyazdi.bugun boyle olmasi supheye dusurdu beni.esmi bekliyorum kan testi yaptircam gidip
Çok geçmiş olsun canım.. başınız sağolsun. Ben birbuçuk yıldır dogum kontrol hapı içiyorum 28 martta bıraktım 2 nisandada hasta oldum. bu ay korunmasız ilk denememiz. ilk denememiz oldugu için pek ümidim yok birde sınavlarım vardı yumurtlama günlerini çok değerlendiremedik. bide ne zaman yumurtladım onuda anlamadım telefonda uygulamam var o söylüyor doğurgan dönem diye ama uyamadık..
Sabırsızlıkla bekliyoruzİnşallah güzel haberi duyarız.
Çok sağol canım. Belli mi olur, ilk aydan hamile kalırsın belki. Bende de uygulama var, bayağı doğru tahmin ediyor, muhtemel regl dönemi falan bir bakıyorum doğru çıkıyor. Yumurtlamayı da tahmin etti. Tam o günlerde kasıklarım çok ağrıdı, saydam akıntım çok arttı. Sen hangi programı kullanıyorsun? Ben Ladytimer.
Eki Görüntüle 1823610 aylardir bekledigim görüntü birkac saat önce hayaldi ve gercek oldu :) pazartesi doktora gidecegim dua edin hersey yolunda olsun kizlar. Rabbim bu sevinci isteyen herkese yasatsin
Eki Görüntüle 1823610 aylardir bekledigim görüntü birkac saat önce hayaldi ve gercek oldu :) pazartesi doktora gidecegim dua edin hersey yolunda olsun kizlar. Rabbim bu sevinci isteyen herkese yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?