benimde hep doğru bildi.. evlendigimden beri kullanıyorım.. ismi : Adet takvimi (period calendar) Memnun kaldım baya ama dur seninkinide indiriyim. canım biliyormusun seninle konuşunca içime bir mutluluk geliyor acaba varmıdır bebiş diyorum ama kısmet artık.. birde başka kimseyle konuşamıyorum bu konuları, derdimi bir foruma anlatabiliyorum :) @lorde
Eki Görüntüle 1823610 aylardir bekledigim görüntü birkac saat önce hayaldi ve gercek oldu :) pazartesi doktora gidecegim dua edin hersey yolunda olsun kizlar. Rabbim bu sevinci isteyen herkese yasatsin
Eki Görüntüle 1823610 aylardir bekledigim görüntü birkac saat önce hayaldi ve gercek oldu :) pazartesi doktora gidecegim dua edin hersey yolunda olsun kizlar. Rabbim bu sevinci isteyen herkese yasatsin
Allah razi olsun tatlim darisi sizlerin basina :) son birkac aydir duzenli adetim duzensizlesti her ay umutlanmaktan bikmistim. En son 22 martta adet oldum bu ay yine gecikti ama hayal kirikligina ugramamak icin test falan yapmadim. Temizlige verdim kendimi kayinvalidemin gününe hazirlik yaptim yorucu gecti son gunlerim. Ama ben birseyler hissettim. Gece yatakta dönerken kasık agrilariyla uyandim. Sonra goguslerim cok fazla hassaslasti. Hafif bir kabızlık yaşadım ve dün akşam domates yerken kustum:) bugun de kayinvalidem ve gorumcemin israrini kiramayip test yaptim kocamla birlikte bakiyorduk saniyeler icinde cizgiler belirdi mutluluktan aptala döndük cok guzel bir his Rabbim herkese yasatsin bunuAyy canım tebrik ederimm
Tüm değerleri tam olsun inşallah, Sağlıkla al kucağına bebişini
en son ne zaman adett olmuştun canım ?
Birde belirtilerin nelerdi ?
Amin canim benim cok sagol darisi basiniza :)Amin. Tebrik ederim çok güzel bir görüntü bu :) Tam olarak belirgin. Allah devamını getirsin
Teşekkür ederimKimse birbirini tanımıyor (veya öyle zannediyor ) ya o yüzden bir rahatlık var bence. Aslında iyisini yapıyorsun herkese anlatmamakla. Aile içinde kalmalı bu tip şeyler. Ama artık bana etrafımdakiler çok sormaya başladı. İşyerindekiler, arkadaşlar ve akrabalarla illa ki bebek konusu geçiyor. Ben de neden henüz olmadığını anlatmak zorunda kalıyorum ve birçok ayrıntıya girmiş oluyorum istemeden
En son 22 martta olmustum canim ama son zamanlarda duzensizlik yasiyordumAdetin ne zaman canım
Ayyy hayırlı olsun canım benimEn son 22 martta olmustum canim ama son zamanlarda duzensizlik yasiyordum
Allah razi olsun tatlim darisi sizlerin basina :) son birkac aydir duzenli adetim duzensizlesti her ay umutlanmaktan bikmistim. En son 22 martta adet oldum bu ay yine gecikti ama hayal kirikligina ugramamak icin test falan yapmadim. Temizlige verdim kendimi kayinvalidemin gününe hazirlik yaptim yorucu gecti son gunlerim. Ama ben birseyler hissettim. Gece yatakta dönerken kasık agrilariyla uyandim. Sonra goguslerim cok fazla hassaslasti. Hafif bir kabızlık yaşadım ve dün akşam domates yerken kustum:) bugun de kayinvalidem ve gorumcemin israrini kiramayip test yaptim kocamla birlikte bakiyorduk saniyeler icinde cizgiler belirdi mutluluktan aptala döndük cok guzel bir his Rabbim herkese yasatsin bunu
Yaşım daha küçük olduğu için bana çok sormuyorlar oyuzden rahatım aslında..
yakınlarınla konuşmak daha iyi bence hiç üzülme ne güzel derdini anlatacak insanlar var çevrende.. Ben çekindigim için söyleyemiyorum
Canım merak ettim kac yasındasınİnşallah canım benimm.. inşallah bizde yaşarız
benimde gögüsüm çok hasaslaştı buaralar ama kusma falan hiç yok
Allah razi olsun bu mutlulugu beraber yasayalim hemen hamiş olup yetişin beni :)Ayyy hayırlı olsun canım benim
Bendeeeeee hamileyim canımmmAllah razi olsun bu mutlulugu beraber yasayalim hemen hamiş olup yetişin beni :)
Masallah yukselir insallahBendeeeeee hamileyim canımmmama deger daha az 24 cıktı adetim salı gunu pazartesi tekrar kan testi yaptırıp yukselmişmi baktıracagm canım
Masallah yukselir insallahben daha doktora gitmedim pazartesi giderim biraz gecsin belki keseyi görür doktor insallah dışgebelik falan degildir. Ya da zamani gelince kalp atislari falan olur. Stresli dönemler asıl şimdi basliyor
Kiz 5 haftalik varmidir acep:) aman saglikli olsun da 4 haftalik da olabilir 3 haftalik da. Yeter ki saglikla kucagimiza alalimAynen öyle canım sen yine 5 haftalık oluyorsun ben daha salı gunu 4 haftalık olacagm insallah sen allah izin verirse keseyi gorursun
Kiz 5 haftalik varmidir acep:) aman saglikli olsun da 4 haftalik da olabilir 3 haftalik da. Yeter ki saglikla kucagimiza alalim
Hmm bak bunu bilmiyordum ben. Son adet tarihinden itibaren sayiliyor yani. O zaman ben pazartesi 6. Haftamda oluyorum kese gorulur dimi:)Tabiii son adetten hesaplayınca bes hafta oluyo canımmm ☺ aynen saglıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?