Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah bakalım Allah gönlümüze göre nasip etsin inş :)) tez vakit hayırlı haberlerimizi verelim inş

Düşünme sakın öyle Can'ım.. Allahtan Ümit kesilmez tam olmuyor dediğin anda oluşuverir Minagkn karnında.. Sakın kesme ümidini Rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bu duyguyu bol bol dua edelim.. Ben 21 yaşındayım Can'ım sen kaç yasındasın ?

Bende 21 yasındayım canım ama benim kayınvalidem tarafı akrabaları hep soruyordu varmı birsey diye allahım nasip etti cok sükür seninde olacak allahın iZniyle canım esine keci boynuzu kürü içir eczanede satılıyor o cok yararlı

Amin inşallah. Ben 30'um :) Yaş faktörü korkutmaya başladı beni. Aslında yaşım geçiyor olmasa belki hala çocuk düşünmezdim. Ama ihtimal azalıyor yaş ilerledikçe konunun üstüne tam olarak düşmek gerekiyor oof of :)

Ay ben daha büyüksün sandım.. Şimdi herkes o yasta yapıyor zaten Can'ım takma kafana olur hayırlısıyla.. Ben biraz erken atıldım evliliğe.. Evlendiğinizden beri Eşim çok istiyor benimde zor 1 buçuk sene atlattım ama artık ikna edemiyorum :) ondan başladık çalışmaya

İçime su serptin vallahi teşekkürler Ne güzel sen de genç anne olacaksın, çocuğunla vakit geçirecek enerjin olacak inşallah. İki türlüsünün de avantaj ve dezavantajları var aslında. Hayırlısıyla uzamasın artık bu iş

Ayy inşallah Can'ım benim..
İnşallah bu ay ikimizde bebiş haberi veririz

Eki Görüntüle 1823571 kizlar nolur yardim edin.adet tarihim 2 mayis.bugun gebelik testi yaptim .yarimsaat icinde boyle oldu.sanki silik cizgi var banami oyle geliyo
Kesinlikle var. Predictor olsa umuda kapilma derim. Ama bu testler dogru sonuc veriyor. Negatif cikarsa suphelen ama silik de olsa boyle cizgi cikarsa pozitiftir.

Merabalar iyi aksamlar gebe kalnca göz bebegi büyümesi belirgin bisekilde oluyormu bilgisi olan varsa aydnlatablrmi lutfen

SevCan_Bzkrt canım degerin cok guzel artmışşş bebiş geliyor bebişşşş dua et banada olurmu bende pazartesi yaptıracagım canım
Ayy allahım inşallah ya hala inanamıyorum bi şüphe var içimde. Senin de değerlerin inşallah katlanarak artar da burda ilan edersin :) pazartesi ben de tekrar yaptıracam artışı kontrol etmek istiyorum. Haberleşelim takipte kalalım Canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…