en kotu Gec dollenme olduysa göremezsin canım bakalım doktorun ne diycek ☺Hmm bak bunu bilmiyordum ben. Son adet tarihinden itibaren sayiliyor yani. O zaman ben pazartesi 6. Haftamda oluyorum kese gorulur dimi:)
Aynen bekleyelim gorelim bakalim insallah insallah insallah hepimizin bebisleri cok saglikli cikarrrrren kotu Gec dollenme olduysa göremezsin canım bakalım doktorun ne diycek ☺
İNŞALLAHHHH☺Aynen bekleyelim gorelim bakalim insallah insallah insallah hepimizin bebisleri cok saglikli cikarrrrr
İnşallah bakalım Allah gönlümüze göre nasip etsin inş :)) tez vakit hayırlı haberlerimizi verelim inşBende bugün kan verdim sabah öğlen sonucu almadan regl oldum :) sağolsun heyecanlandirmadi beni :) bende şase aldım canim ama buradaki eczacı arkadaşımız yarın baslamami söyledi .yarın baslamayi dusunuyorum canm.aynen oyle canm ya ovulasyinun olduğunu gorsem sevinecem valla. Civanpercemini ben adet olmak için icmistim daha önce ve getirmişti . bende klomen glukofen ve inofoluc kullancam canm.ve doktor takibini yapacak inşallah
Evet o açıdan da bakabilirim aslında. Ben 2,5 yıldır evliyim. 2 yıl istemedik. Bakalım yaşım küçük olmasa da hayırlı bir zamanda gelsin diyorum, acelesi yok. Ama insan yine de düşünüyor acaba hiç mi olmayacak diye...
Düşünme sakın öyle Can'ım.. Allahtan Ümit kesilmez tam olmuyor dediğin anda oluşuverir Minagkn karnında.. Sakın kesme ümidini Rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bu duyguyu bol bol dua edelim.. Ben 21 yaşındayım Can'ım sen kaç yasındasın ?
Düşünme sakın öyle Can'ım.. Allahtan Ümit kesilmez tam olmuyor dediğin anda oluşuverir Minagkn karnında.. Sakın kesme ümidini Rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bu duyguyu bol bol dua edelim.. Ben 21 yaşındayım Can'ım sen kaç yasındasın ?
Amin inşallah. Ben 30'um :) Yaş faktörü korkutmaya başladı beni. Aslında yaşım geçiyor olmasa belki hala çocuk düşünmezdim. Ama ihtimal azalıyor yaş ilerledikçe konunun üstüne tam olarak düşmek gerekiyor oof of :)
Ay ben daha büyüksün sandım.. Şimdi herkes o yasta yapıyor zaten Can'ım takma kafana olur hayırlısıyla.. Ben biraz erken atıldım evliliğe.. Evlendiğinizden beri Eşim çok istiyor benimde zor 1 buçuk sene atlattım ama artık ikna edemiyorum :) ondan başladık çalışmaya
İçime su serptin vallahi teşekkürlerNe güzel sen de genç anne olacaksın, çocuğunla vakit geçirecek enerjin olacak inşallah. İki türlüsünün de avantaj ve dezavantajları var aslında. Hayırlısıyla uzamasın artık bu iş
Kesinlikle var. Predictor olsa umuda kapilma derim. Ama bu testler dogru sonuc veriyor. Negatif cikarsa suphelen ama silik de olsa boyle cizgi cikarsa pozitiftir.Eki Görüntüle 1823571 kizlar nolur yardim edin.adet tarihim 2 mayis.bugun gebelik testi yaptim .yarimsaat icinde boyle oldu.sanki silik cizgi var banami oyle geliyo
Aldınmı sonucu canımKızlar kan verdım 15 dk kaldı sonuc almaya dualarınıza ihtiyacım var
Adet tarihin ne zaman canımKızlar sonuc 7,76"
Ayy allahım inşallah ya hala inanamıyorum bi şüphe var içimde. Senin de değerlerin inşallah katlanarak artar da burda ilan edersin :) pazartesi ben de tekrar yaptıracam artışı kontrol etmek istiyorum. Haberleşelim takipte kalalım Canım.SevCan_Bzkrt canım degerin cok guzel artmışşş bebiş geliyor bebişşşş dua et banada olurmu bende pazartesi yaptıracagım canım
İki gun aonra tekrar baktır degerine canım artarsa hamilesindirKızlar sonuc 7,76"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?