Takip ediyorum seni canımm inşallah artar yaaa ☺☺☺Ayy allahım inşallah ya hala inanamıyorum bi şüphe var içimde. Senin de değerlerin inşallah katlanarak artar da burda ilan edersin :) pazartesi ben de tekrar yaptıracam artışı kontrol etmek istiyorum. Haberleşelim takipte kalalım Canım.
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.ben 24 martta olmuştum ama öğreneli 18 gün oldu keseyi bile gördüm.cuma kalp atışına bakılacakEn son 22 martta olmustum canim ama son zamanlarda duzensizlik yasiyordum
Evet canım 5 üzeri değer hamilelik belirtisi, tabi önemli olan katlanarak artması, Allah'ın izniyle artar da mutluluğunu paylaşırız.İki gun aonra tekrar baktır degerine canım artarsa hamilesindir
Sabah uyandığımda büyük oluyor hatta sanki göz rengim daha bi açılıyor..gerçi ben ileri derece astigmatım.ondan kaynaklıda olabilir yanıltmayayım canımMerabalar iyi aksamlar gebe kalnca göz bebegi büyümesi belirgin bisekilde oluyormu bilgisi olan varsa aydnlatablrmi lutfen
Sence bende yarın kan versemmi canımEvet canım 5 üzeri değer hamilelik belirtisi, tabi önemli olan katlanarak artması, Allah'ın izniyle artar da mutluluğunu paylaşırız.
Diğer testin üstünden 48 saat geçtiyse bence hiç durma kuzum, takip edelim ki Allah korusun bi aksilik olursa önlem almada geç kalmayalım. Mesela ben şu an progestan ilaç kullanıyorum, düşüğü engelliyor ve rahmi hamileliğe hazırlıyor. Pazartesi testi yenileyecem ben sıkıntı olmazsa hafta sonuna doğru kadın doğum doktorumun yanına gidecem belki görünür minnak:)Sence bende yarın kan versemmi canım
Diğer testin üstünden 48 saat geçtiyse bence hiç durma kuzum, takip edelim ki Allah korusun bi aksilik olursa önlem almada geç kalmayalım. Mesela ben şu an progestan ilaç kullanıyorum, düşüğü engelliyor ve rahmi hamileliğe hazırlıyor. Pazartesi testi yenileyecem ben sıkıntı olmazsa hafta sonuna doğru kadın doğum doktorumun yanına gidecem belki görünür minnak:)
benim bata 5 gün kala 8.85 di bence iyi canımKizlar adegunum 2 mayis.kan testim 7.76 normal mi
Yok Canım yapma, 48 saat önemli olan. Kan da lazım artık doğru Zaman'larda yapalım ki boşa gitmesin minnaklara lazım o kanlar :)Yarın aksam 10 da 48 saat olacak canım o zaman yapmayımmı
Aynen öyle canım pazartesiye o zaman ☺Yok Canım yapma, 48 saat önemli olan. Kan da lazım artık doğru Zaman'larda yapalım ki boşa gitmesin minnaklara lazım o kanlar :)
Evet Can'ım pazartesi burda buluşalım yineAynen öyle canım pazartesiye o zaman ☺
Aaaaa ilgincmis o zaman benim de kese görülür hatta belki kalp atisi da duyulur he :) masallah hayirli olsun bebisin bu arada. Valla en az 6 haftalik olmasi gerekiyormus kalp atışı duyulmasi için.Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.ben 24 martta olmuştum ama öğreneli 18 gün oldu keseyi bile gördüm.cuma kalp atışına bakılacakbu çelişkiyi anlayamıyorum işte..bu durumda doktorlar nasıl bir hesaplama yapıyorlar acaba bhchrk canım sana bahsettiğim olay buydu işte bak.iki canlı örnek
Ben igne wurulmadim canm o zaman benimde klomenin etkisidir umut etmeyeyim hicYok canım ya iğnenin belirtisiymiş maalesef. Ne gelen var ne de giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?