Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bhchrk canım cinsiyet belli oldumuuu

bhchrk canım dr gittin mi ?bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ?herşey yolundadır inşallah

bhchrk kızzz canım noldu.. hadi ses ver merakla bekliyorum.meleğinin cinsiyetini

Evet bendee mrk ediorum..
bhchrk
disikartal87

kizlaaaarrrrrr herkeseee gunaydiiiiinnnn :))))
dun cok kasmisim galiba kendimi doktordan cikinca cok fena bas agrisi tuttu.. yolda uyudum eve gelince direk yattimmmm aklimdaydiniz ama gozlerimi acamadiimmm affedin

bebisimde hersey normaaalll cok sukur hic sorun yok onden gidiyo kerataaa :)) aayy kerata dediimm cunkuuuuuuu erkeekk gozukuyo dedi doktoorr :)))) %50nin ustunde erkek ama 1 aya daha netlesir dediii :)) biliyorduumm biliyorduummm Rabb im biliyo bi oglum olsun kocama benzesin ikisine de aşık olayim dedim senelerceee o da olacaakk insallaaaahhh :))) Rabb im herkesin gonlune gore versiinn
fotograflarimiz da bunlaarr
4 boyutluda gozuken o kolu ben yiceemmm haberiniz olssuunn kimseye vermeemm

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-04-30-07-09-42.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 74
  • SmartSelectImage_2016-04-30-07-09-15.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
Oy masallah yaaaaa 4 boyutlu olan super ya hersey daha net orda. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kuuzuuuummm :)

Aaaaa ilgincmis o zaman benim de kese görülür hatta belki kalp atisi da duyulur he :) masallah hayirli olsun bebisin bu arada. Valla en az 6 haftalik olmasi gerekiyormus kalp atışı duyulmasi için.
Valla canım benim ovu 3 nisan muhtemelen sen daha sonra yumurtladın.o sebeple benden sonra öğrendin.bu olay bebek gelişiminde de farkını gösterir mi bilmiyorum sende bi bak bakalım minnakına haberleşiriz

Ben biliyodum erkek olduğunu.hissetmiştim.Sağ sağlim kucağına al canım sende erkek anası olucan

Oy masallah yaaaaa 4 boyutlu olan super ya hersey daha net orda. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kuuzuuuummm :)
amiiinn hepimiziinn insallaahhh tatliimmm :)))

Ben biliyodum erkek olduğunu.hissetmiştim.Sağ sağlim kucağına al canım sende erkek anası olucan
insallaahh canimmm hepimiz sag salimnkucagimiza alalim insallaahhh :)))
ayyy olayim yaa cok istiyoruuummm :)))

Gunaydin kizlar. Dun kokulara hassasiyetimin arttigini hissettim. Bi pasta uretim fabrikasina gittik. Ekler pasta bolumune giremeyecektim nerdeyse hala mide bulantisi kusma yok. Sadece hassasiyet var. Istah tavan yapmis durumda. Kasik agrilarina devam.
Yeni gebelikler hayirli olsun.
Ogluslar da hayirli olsun.
Hepimiz saglikla kucagimiza alalim..

Gözünaydın canim cook sevindim..
Oyy yerim bnde onu ne tatli artik gitgide belirginleşiyolar.

Valla canım benim ovu 3 nisan muhtemelen sen daha sonra yumurtladın.o sebeple benden sonra öğrendin.bu olay bebek gelişiminde de farkını gösterir mi bilmiyorum sende bi bak bakalım minnakına haberleşiriz
Valla ben ovulasyon falan takip etmedim canim adet tarihim de 8 gun geçmişti. Bilemiyorum artik ne kadar sadece saglikli haberlerini almak icin dua ediyorum insallah bir ömür bizimle olur artik bebeklerimiz:) pazartesi belli olur artik doktorda

amiiinn hepimiziinn insallaahhh tatliimmm :)))

insallaahh canimmm hepimiz sag salimnkucagimiza alalim insallaahhh :)))
ayyy olayim yaa cok istiyoruuummm :)))
Kızım olsun çok istiyorum her hamileliğimde kız istedim ama rabbim iki erkek nasip etti.Üçüncünün cinsiyetini merakla bekliyorum ama başlı başınca cinsiyet önemi olmadan ANNE olabilmek mükemmel bir şey

Benim ovu günü sancım oluyor ondan biliyorum canım.adet günüm 14 gün geçti.adetlerim çok düzensiz aslında ama o sancıyı çektikten 14 gün sonra adet oldum herzaman.23 ile 35 gün arası değişti periyodum.o sancıyı çekmeden ne zaman adet olacağımı hesaplayamıyordum.
Pazartesi keseyi görürsün kesin

Eşim tazı gibi burnun oldu diyo daha önce almadığım kokuları alıyorum

çok sevindim canım yaa :) erkek annesi olmak güzel bir duygu harika bir şey :) sana aşık 2 adam oluyor :) sağlıkla kucağına al minnoşunu :) kol senin olsun ben bacaklardan yiyim olur muuuu

Gözünaydın canim cook sevindim..
Oyy yerim bnde onu ne tatli artik gitgide belirginleşiyolar.
ilk defa 2 hafta sonra gittik ne kadar cok buyumus cok sasirdik valaa :)) ayy gelsinler bi an once yaa :))

Rabb im gonlune gore versin insallaaahh caniimmm :)) ben her seyin ilkini yasicam henuuzz o kadar heyecanliyim kiii mucize her sey :)) Rabb im isteyen herkese annelik duygusunu tattirsiiinn insallah :)))

çok sevindim canım yaa :) erkek annesi olmak güzel bir duygu harika bir şey :) sana aşık 2 adam oluyor :) sağlıkla kucağına al minnoşunu :) kol senin olsun ben bacaklardan yiyim olur muuuu
yaa cok heyecanlii bisiiiyy her seyin ilki olacak benim icin ve cok istiyordum erkek :)) esim tek erkek oldugu icin ona destek olsun buyuyunce arkadas gibi olsunlar cok istiyordum Rabb im nasip etti insallah :))
olur teyzesii bacaklarini da sen yee

yaa cok heyecanlii bisiiiyy her seyin ilki olacak benim icin ve cok istiyordum erkek :)) esim tek erkek oldugu icin ona destek olsun buyuyunce arkadas gibi olsunlar cok istiyordum Rabb im nasip etti insallah :))
Ayy ne güzell canım oğluşun mu olcak ne mutlu ya..
Ben de ayrım yapmıyorum sağlıklı olsun da ama benimki de erkek gibi geliyor eşim de kız delisi dur bakalım :)

Ayy ne güzell canım oğluşun mu olcak ne mutlu ya..
Ben de ayrım yapmıyorum sağlıklı olsun da ama benimki de erkek gibi geliyor eşim de kız delisi dur bakalım :)
hayirli evlat olsunlar da insallah :))) Rabb im herkesin gonlune gore versin :)) hissettigin oluyor soyliyim ))

ne güzel olur canım istediğin gibi olur inşallah büyüdüğünde :)) ben de kız istiyorum olsun diye ama kısmet bakalım bi hamile kalalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…