Rabb im gonlune gore versiinn caniiimmm :)))ne güzel olur canım istediğin gibi olur inşallah büyüdüğünde :)) ben de kız istiyorum olsun diye ama kısmet bakalım bi hamile kalalım da
Amin canımhayirli evlat olsunlar da insallah :))) Rabb im herkesin gonlune gore versin :)) hissettigin oluyor soyliyim))
:))) aynen saglikli olsunlar da canimm :)))Amin canım
Dün Ayy benim güzel kızım diye sevdim sonra kız değil belki niye dedim diye şaşırdım anlıcağın karmaşa içindeyim sağlıklı olsunlar da inşallah önemi yok ilk çocuk neticede
Ben igne wurulmadim canm o zaman benimde klomenin etkisidir umut etmeyeyim hic
InsallaaaaaahhhBenim ovu günü sancım oluyor ondan biliyorum canım.adet günüm 14 gün geçti.adetlerim çok düzensiz aslında ama o sancıyı çektikten 14 gün sonra adet oldum herzaman.23 ile 35 gün arası değişti periyodum.o sancıyı çekmeden ne zaman adet olacağımı hesaplayamıyordum.
Pazartesi keseyi görürsün kesin
Cevap icin tesekkur ederim iki gundur gozbebeklerim yerinden frlycakms kadar belirgin bi sekilde buyukte acaba dedim kendi kendime gerci herseyi hamilelige yorar oldum son zamanlardaSabah uyandığımda büyük oluyor hatta sanki göz rengim daha bi açılıyor..gerçi ben ileri derece astigmatım.ondan kaynaklıda olabilir yanıltmayayım canım
Ayyy icim sisti... Ya regl olayim ya da hamile miyim ogreneyim istiyorum... Bu gun bat ı 2 gun geçti. Dun gece test yaptim negatif... 3-4 gundur adet sancisi cekiyorum. Yok mu emin olmanin bir yolu a dostlar?
Merhaba. Sanırım az önce regl oldum. Normalde 2 veya 3 Mayıs'ta bekliyordum ama bugün geldi. Rengi oldukça kırmızıydı. Yerleşme kanaması olsa çok az ve pembe olması gerekiyor öyle değil mi arkadaşlar? Of yine ağrısız sızısız aniden regl oldum. Hep sürpriz hep sürpriz
Sağlık olsun canım yaaa.. İnşallah diğer ayayerleşme kanaması çamur gibi kahverengi veya dediğin gibi hafif pembe
Evet canım sağol, şimdiden hırslandım Mayıs'ı da çok iyi değerlendirmek istiyorum. Kaç aydır çocuk istedik ama buna rağmen üstüne düşmedik. Artık vakit daralıyor, çalışmak lazım, inşallah Mayıs benim ve dört gözle bekleyen arkadaşlarımın olur. Bu arada son durumu bildiririm yine burdan
hayırlısı olsun canım. Daha güzel bir dönem olur inşallah ve hamile kalırsın. Yaş kaç peki canım ? zaman daralıyor dediğin için merak ettim de :)
Âmin. Yaşım 30. İnşallah olumsuz etkilemiyordur hamile kalmayı.
Zannetmiyorum canım yaaa.. 42 yaşında bir akrabam yeni evlenmişti doktorların hepsi yaşı gereği hamile kalamayacağını söylemişlerdi. Kayınvalidesi hastaneye yattı yanında kalırken birden bayıldı ve muayene sonrasında 2 aylık hamileydi :) yani hamileyken hamile kalamazsın demişti doktorlar. O yüzden yaşı kafana takma canım. Yumurtalıklarında bir sıkıntı yoksa yaş engel değilben 27 yaşındayım ikinci için uğraşıyorum ilkinde uğraşmamıştım.. ya biraz da bünye ve kısmet meselesi
@disikartal87
kizlaaaarrrrrr herkeseee gunaydiiiiinnnn :))))
dun cok kasmisim galiba kendimi doktordan cikinca cok fena bas agrisi tuttu.. yolda uyudum eve gelince direk yattimmmm aklimdaydiniz ama gozlerimi acamadiimmm affedin
bebisimde hersey normaaalll cok sukur hic sorun yok onden gidiyo kerataaa :)) aayy kerata dediimmcunkuuuuuuu erkeekk gozukuyo dedi doktoorr :)))) %50nin ustunde erkek ama 1 aya daha netlesir dediii :)) biliyorduumm biliyorduummm Rabb im biliyo bi oglum olsun kocama benzesin ikisine de aşık olayim dedim senelerceee o da olacaakk insallaaaahhh :))) Rabb im herkesin gonlune gore versiinn
fotograflarimiz da bunlaarr
4 boyutluda gozuken o kolu ben yiceemmm haberiniz olssuunn kimseye vermeemm
Ne güzel ya olmaz diye bir şey gerçekten yok, neler duyuyoruz. En son 1 yıl önce muayene oldum iyi bir doktora. Yumurtalık, rahim, hormonlar hepsi iyi demişti. O zamanlar hiç çocuk düşünmüyorduk. Son adetim bayağı geç olmuştu o yüzden gitmiştim. Bakalım ne desem boş, sabır gerekiyor. Allah evladına bir kardeş verir inşallah en kısa zamanda.
canim benimm cok tesekkurler :)) insallah canimm sen de saglikli hamilelik gecir saglikli bebisiniz olsun :))Maaşallahhhhan ve an takip ediyorum sizi ilk haberi aldığınız günden itibaren :) minik prensiniz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?