Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayirli evlat olsunlar da insallah :))) Rabb im herkesin gonlune gore versin :)) hissettigin oluyor soyliyim ))
Amin canım
Dün Ayy benim güzel kızım diye sevdim sonra kız değil belki niye dedim diye şaşırdım anlıcağın karmaşa içindeyim sağlıklı olsunlar da inşallah önemi yok ilk çocuk neticede

Insallaaaaaahhh

Merhaba. Sanırım az önce regl oldum. Normalde 2 veya 3 Mayıs'ta bekliyordum ama bugün geldi. Rengi oldukça kırmızıydı. Yerleşme kanaması olsa çok az ve pembe olması gerekiyor öyle değil mi arkadaşlar? Of yine ağrısız sızısız aniden regl oldum. Hep sürpriz hep sürpriz

Ayyy icim sisti... Ya regl olayim ya da hamile miyim ogreneyim istiyorum... Bu gun bat ı 2 gun geçti. Dun gece test yaptim negatif... 3-4 gundur adet sancisi cekiyorum. Yok mu emin olmanin bir yolu a dostlar?

Sabah uyandığımda büyük oluyor hatta sanki göz rengim daha bi açılıyor..gerçi ben ileri derece astigmatım.ondan kaynaklıda olabilir yanıltmayayım canım
Cevap icin tesekkur ederim iki gundur gozbebeklerim yerinden frlycakms kadar belirgin bi sekilde buyukte acaba dedim kendi kendime gerci herseyi hamilelige yorar oldum son zamanlarda

Hanimlar doktordn geldim simdi kese 12 mm olmus. Doktorun agzindan laf almak biraz zor oldu sinir oldum. Sag kasigumda ağrı var dedim normal dedi sivi varmis bu sivi iyi mi kötü mu demedi bisry agri farklilasirsa gel dedi.kistin var dedi zarari var mi dedim yok dedi.ya sonucta ilk hamileligim bu konuda bisey nilmiyorum boylr ustu kapali konusarak tedirgin ediyorlar iyice.size de sivi fln diyen oldu mu bi bilginiz var mi? Bide progestan kullan dedi sonra emin olmak icin döndüm sordum kullanmasin demis kafam karistiiiiii

Ayyy icim sisti... Ya regl olayim ya da hamile miyim ogreneyim istiyorum... Bu gun bat ı 2 gun geçti. Dun gece test yaptim negatif... 3-4 gundur adet sancisi cekiyorum. Yok mu emin olmanin bir yolu a dostlar?

kan testi tabii ki canım ya da varsa elinde fotoğraf kontraslayalım bakalım 2. çizgin var mı yok mu testinde görelim

Sağlık olsun canım yaaa.. İnşallah diğer aya yerleşme kanaması çamur gibi kahverengi veya dediğin gibi hafif pembe

Sağlık olsun canım yaaa.. İnşallah diğer aya yerleşme kanaması çamur gibi kahverengi veya dediğin gibi hafif pembe

Evet canım sağol, şimdiden hırslandım Mayıs'ı da çok iyi değerlendirmek istiyorum. Kaç aydır çocuk istedik ama buna rağmen üstüne düşmedik. Artık vakit daralıyor, çalışmak lazım, inşallah Mayıs benim ve dört gözle bekleyen arkadaşlarımın olur. Bu arada son durumu bildiririm yine burdan

hayırlısı olsun canım. Daha güzel bir dönem olur inşallah ve hamile kalırsın. Yaş kaç peki canım ? zaman daralıyor dediğin için merak ettim de :)

Âmin. Yaşım 30. İnşallah olumsuz etkilemiyordur hamile kalmayı.

Zannetmiyorum canım yaaa.. 42 yaşında bir akrabam yeni evlenmişti doktorların hepsi yaşı gereği hamile kalamayacağını söylemişlerdi. Kayınvalidesi hastaneye yattı yanında kalırken birden bayıldı ve muayene sonrasında 2 aylık hamileydi :) yani hamileyken hamile kalamazsın demişti doktorlar. O yüzden yaşı kafana takma canım. Yumurtalıklarında bir sıkıntı yoksa yaş engel değil ben 27 yaşındayım ikinci için uğraşıyorum ilkinde uğraşmamıştım.. ya biraz da bünye ve kısmet meselesi

Ne güzel ya olmaz diye bir şey gerçekten yok, neler duyuyoruz. En son 1 yıl önce muayene oldum iyi bir doktora. Yumurtalık, rahim, hormonlar hepsi iyi demişti. O zamanlar hiç çocuk düşünmüyorduk. Son adetim bayağı geç olmuştu o yüzden gitmiştim. Bakalım ne desem boş, sabır gerekiyor. Allah evladına bir kardeş verir inşallah en kısa zamanda.

Maaşallahhhh an ve an takip ediyorum sizi ilk haberi aldığınız günden itibaren :) minik prensiniz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah...

Aynen canım :)) inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın tatlım :)

Maaşallahhhh an ve an takip ediyorum sizi ilk haberi aldığınız günden itibaren :) minik prensiniz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah...
canim benimm cok tesekkurler :)) insallah canimm sen de saglikli hamilelik gecir saglikli bebisiniz olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…