Masallah canım yaaa çok güzel bi bebek allahım kucagına almayıda nasip etsin canım benimdisikartal87
kizlaaaarrrrrr herkeseee gunaydiiiiinnnn :))))
dun cok kasmisim galiba kendimi doktordan cikinca cok fena bas agrisi tuttu.. yolda uyudum eve gelince direk yattimmmm aklimdaydiniz ama gozlerimi acamadiimmm affedin
bebisimde hersey normaaalll cok sukur hic sorun yok onden gidiyo kerataaa :)) aayy kerata dediimmcunkuuuuuuu erkeekk gozukuyo dedi doktoorr :)))) %50nin ustunde erkek ama 1 aya daha netlesir dediii :)) biliyorduumm biliyorduummm Rabb im biliyo bi oglum olsun kocama benzesin ikisine de aşık olayim dedim senelerceee o da olacaakk insallaaaahhh :))) Rabb im herkesin gonlune gore versiinn
fotograflarimiz da bunlaarr
4 boyutluda gozuken o kolu ben yiceemmm haberiniz olssuunn kimseye vermeemm
amiinn caniimm Rabb im isteyen herkese nasip etsin :))Masallah canım yaaa çok güzel bi bebek allahım kucagına almayıda nasip etsin canım benim
ay canım çok sevindimdisikartal87
kizlaaaarrrrrr herkeseee gunaydiiiiinnnn :))))
dun cok kasmisim galiba kendimi doktordan cikinca cok fena bas agrisi tuttu.. yolda uyudum eve gelince direk yattimmmm aklimdaydiniz ama gozlerimi acamadiimmm affedin
bebisimde hersey normaaalll cok sukur hic sorun yok onden gidiyo kerataaa :)) aayy kerata dediimmcunkuuuuuuu erkeekk gozukuyo dedi doktoorr :)))) %50nin ustunde erkek ama 1 aya daha netlesir dediii :)) biliyorduumm biliyorduummm Rabb im biliyo bi oglum olsun kocama benzesin ikisine de aşık olayim dedim senelerceee o da olacaakk insallaaaahhh :))) Rabb im herkesin gonlune gore versiinn
fotograflarimiz da bunlaarr
4 boyutluda gozuken o kolu ben yiceemmm haberiniz olssuunn kimseye vermeemm
Ne testi canim hamilelik testiyse daha war gunume 8 ine olmam gerekiyor ovulasyonsa ewet yum doneminde yaptim onuOrası hiç belli olmaz canım
Test yapmış mıydın sen?
caniimm cok sagooll Rabb im herkese nasip etsin herkesin gonlune gore versin insallah :)))ay canım çok sevindimmeraktan çatladım valla gece gece bu kız niye girmedi haber ermedi bize diye neyseki herşey yolundaymış .bir kızın olacak demiştim tutturamadım bir erkeğimiz geliyormuş hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun canım benim
caniimm cok sagooll Rabb im herkese nasip etsin herkesin gonlune gore versin insallah :)))
Degismez dimi ya doktorun dedigi. Baska yerlerde okudum cogunluk ayni devam etmis. Yün ald bugun pembe beyaz :) battaniye ormek icin. Herseyin haziri var ama bi tane kendi yaptigim bisey olsun istiorum. Tabi baslayip yarida birakmazsam :)amiiinn hepimiziinn insallaahhh tatliimmm :)))
insallaahh canimmm hepimiz sag salimnkucagimiza alalim insallaahhh :)))
ayyy olayim yaa cok istiyoruuummm :)))
degismesin bence yaa noluuurrrDegismez dimi ya doktorun dedigi. Baska yerlerde okudum cogunluk ayni devam etmis. Yün ald bugun pembe beyaz :) battaniye ormek icin. Herseyin haziri var ama bi tane kendi yaptigim bisey olsun istiorum. Tabi baslayip yarida birakmazsam :)
degismesin bence yaa noluuurrr
Slm kızlaaaar
Aaaaaaayyyy bi selamımızı dahi almaz olmuşsunuz kızlar sağolun gerçekten
Çok yalnız hissediyorum kızlar kendmi kimse cvp yazmayınca bu arada hepinizi çok seviyorum merak ediyorum ve özlüyorum sizleriolur mu hiç canım :) anca yetişiyorum napim( kendi adıma ) selam bu aradaaaaaaa :)
Çok yalnız hissediyorum kızlar kendmi kimse cvp yazmayınca bu arada hepinizi çok seviyorum merak ediyorum ve özlüyorum sizleri
aynen canım :) sabah kalktığımda ilk buraya bakıyorum
sonra da oğluşla ilgileniyorum :)bazen tüm gün giremiyorum aklım burda oluyormobilden girsem de cevap yazamayabiliyorum ordan sıkıntı oluyor da
ayyy hadi insallaaahhherkek dediklerinde genelde yanılma payları kız dediklerine göre daha az oluyor canım.. gördüğü plesenta değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?