Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Masallah canım yaaa çok güzel bi bebek allahım kucagına almayıda nasip etsin canım benim

ay canım çok sevindim meraktan çatladım valla gece gece bu kız niye girmedi haber ermedi bize diye neyseki herşey yolundaymış.bir kızın olacak demiştim tutturamadım bir erkeğimiz geliyormuş hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun canım benim

caniimm cok sagooll Rabb im herkese nasip etsin herkesin gonlune gore versin insallah :)))

amiiinn hepimiziinn insallaahhh tatliimmm :)))

insallaahh canimmm hepimiz sag salimnkucagimiza alalim insallaahhh :)))
ayyy olayim yaa cok istiyoruuummm :)))
Degismez dimi ya doktorun dedigi. Baska yerlerde okudum cogunluk ayni devam etmis. Yün ald bugun pembe beyaz :) battaniye ormek icin. Herseyin haziri var ama bi tane kendi yaptigim bisey olsun istiorum. Tabi baslayip yarida birakmazsam :)

Degismez dimi ya doktorun dedigi. Baska yerlerde okudum cogunluk ayni devam etmis. Yün ald bugun pembe beyaz :) battaniye ormek icin. Herseyin haziri var ama bi tane kendi yaptigim bisey olsun istiorum. Tabi baslayip yarida birakmazsam :)
degismesin bence yaa noluuurrr

Çok yalnız hissediyorum kızlar kendmi kimse cvp yazmayınca bu arada hepinizi çok seviyorum merak ediyorum ve özlüyorum sizleri

aynen canım :) sabah kalktığımda ilk buraya bakıyorum
sonra da oğluşla ilgileniyorum :)bazen tüm gün giremiyorum aklım burda oluyor mobilden girsem de cevap yazamayabiliyorum ordan sıkıntı oluyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…