Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayy maşallah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin rabbim

aynen canım :) sabah kalktığımda ilk buraya bakıyorum
sonra da oğluşla ilgileniyorum :)bazen tüm gün giremiyorum aklım burda oluyor mobilden girsem de cevap yazamayabiliyorum ordan sıkıntı oluyor da
Mobilde kullanmak biraz zor. Ben mobil kullaniyorum ama cile yani gercekten.

Doktorlar hep boyle sanirim, bisey anlatmiyor. Bende agrim var diyorum normal deyip geciyor benimde kese 12 mm bugun ogrendim bende. Ben 5+4 um bugun. Senin nekadar cnm. Progestan kullanan cok kisi var, doktor verdiyse kullansan iyi olur bence cnm ama sen bilirsin

Benimde senin gibi olmasi lazim 23 mart adetimdi onu da soylemiyoki bileyim ne kadarlik ya simdi sag bobrek kismim cok agriyo ve sumuk gibi akintim geliyo nornal mi ya iyice paranoyak oldum

Keseyi gördünüz mü canım. .. bir de sende de kasiklarinda ağrı oluyor mu.özellikle sabahları çok oluyor bende

Görmedik canım pazartesi inşallah :) evet inanılmaz kasık ağrım var önce sol taraftı 2 gündür de sağ kasığımda sızı şeklinde kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum aklıma bende de akşamları çok oluyor şu an yine fena durumda mesela acaba yorgunluktan mı diye düşünüyorum...

İnşallah canim goruruz bu hafta :)senin son adet ne zamandı aramızda 1 gün var galiba 27 marttı benim..insallah normaldir bu ağrılar ya sabah kalkamadim yataktan fena ağrıdı

Benimde senin gibi olmasi lazim 23 mart adetimdi onu da soylemiyoki bileyim ne kadarlik ya simdi sag bobrek kismim cok agriyo ve sumuk gibi akintim geliyo nornal mi ya iyice paranoyak oldum
benimkide bişey söylemedi bana, kese oluşmuş burdaki kese işte dedi okadar,nekadar falan bişey söylemedi kasık ağrım var ve doktor olabilr olcak bunlar dedi ookadar

o ağrı bende de sürekli var, yorulunca daha da artıyor hatta duramayacak halde oluyorum, uzanınca azalıyor ama tamamen geçtiğini hissetmedim daha cnm

Keseyi gördünüz mü canım. .. bir de sende de kasiklarinda ağrı oluyor mu.özellikle sabahları çok oluyor bende
bana sormamışsın ama ağrı kısmını görünce dayanamadım cnm, evet özellikle sabahları uyanınca ve arada da geceleri artıyor daha çok o ağrı bende cnm

Tecrubeli Arkadaslar adetime 8 gun var goguslerime sizi girip cikio normalde iki gun kala flan youn olur sizce gebelige isaretmidir bu ay hislerim hamile oldugum yonunde cok kuvvetli oyle hissediyorum insallah oyledir

İnşallah canim goruruz bu hafta :)senin son adet ne zamandı aramızda 1 gün var galiba 27 marttı benim..insallah normaldir bu ağrılar ya sabah kalkamadim yataktan fena ağrıdı

Canım doktorum normal yoğun olarak ilk gebeliklerde oluyor rahim bebeğe alışıyor genişliyor dedi ama gel de bana anlat işte benim de son adet tarihim 26 mart 1 gün var evet...

o ağrı bende de sürekli var, yorulunca daha da artıyor hatta duramayacak halde oluyorum, uzanınca azalıyor ama tamamen geçtiğini hissetmedim daha cnm

Canım aynen öyle bugün yine yerimde duramadım biraz ortalığı toparladım ev işleri yaptım hafifte olsa ve direk ağrım başladı akşamına anlıyorum ki hareketlerimi kısıtlamam lazım...sinyal veriyor mercimeklerimiz bize "ANNEEEEE KENDİNİ YORUYORSUN..."diye bizi de düşünen biri var diye hissedip iyi tarafından bakıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…