Ayy maşallah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin rabbim@disikartal87
kizlaaaarrrrrr herkeseee gunaydiiiiinnnn :))))
dun cok kasmisim galiba kendimi doktordan cikinca cok fena bas agrisi tuttu.. yolda uyudum eve gelince direk yattimmmm aklimdaydiniz ama gozlerimi acamadiimmm affedin
bebisimde hersey normaaalll cok sukur hic sorun yok onden gidiyo kerataaa :)) aayy kerata dediimmcunkuuuuuuu erkeekk gozukuyo dedi doktoorr :)))) %50nin ustunde erkek ama 1 aya daha netlesir dediii :)) biliyorduumm biliyorduummm Rabb im biliyo bi oglum olsun kocama benzesin ikisine de aşık olayim dedim senelerceee o da olacaakk insallaaaahhh :))) Rabb im herkesin gonlune gore versiinn
fotograflarimiz da bunlaarr
4 boyutluda gozuken o kolu ben yiceemmm haberiniz olssuunn kimseye vermeemm
cok sagool canim insallah Rabb im isteyen herkese nasip etsin :))Ayy maşallah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin rabbim
Mobilde kullanmak biraz zor. Ben mobil kullaniyorum ama cile yani gercekten.aynen canım :) sabah kalktığımda ilk buraya bakıyorum
sonra da oğluşla ilgileniyorum :)bazen tüm gün giremiyorum aklım burda oluyormobilden girsem de cevap yazamayabiliyorum ordan sıkıntı oluyor da
Ne testi canim hamilelik testiyse daha war gunume 8 ine olmam gerekiyor ovulasyonsa ewet yum doneminde yaptim onu
canim benimm cok tesekkurler :)) insallah canimm sen de saglikli hamilelik gecir saglikli bebisiniz olsun :))
Doktorlar hep boyle sanirim, bisey anlatmiyor. Bende agrim var diyorum normal deyip geciyor benimde kese 12 mm bugun ogrendim bende. Ben 5+4 um bugun. Senin nekadar cnm. Progestan kullanan cok kisi var, doktor verdiyse kullansan iyi olur bence cnm ama sen bilirsinHanimlar doktordn geldim simdi kese 12 mm olmus. Doktorun agzindan laf almak biraz zor oldu sinir oldum. Sag kasigumda ağrı var dedim normal dedi sivi varmis bu sivi iyi mi kötü mu demedi bisry agri farklilasirsa gel dedi.kistin var dedi zarari var mi dedim yok dedi.ya sonucta ilk hamileligim bu konuda bisey nilmiyorum boylr ustu kapali konusarak tedirgin ediyorlar iyice.size de sivi fln diyen oldu mu bi bilginiz var mi? Bide progestan kullan dedi sonra emin olmak icin döndüm sordum kullanmasin demis kafam karistiiiiii
Insallah bu ay gercekten hamilesindir canim az kalmis benim war daha gunumeBenim de 5-6 günüm kaldı :)
Her ay olduğu gibi bu ay da hamileyim tabii ki
mrb bende 5 haftalık hamileyim mide bulantılarınız başladımı sizin bende sadece kasık ve bel ağrısı var fazla ayakta durunca korkuyorum birde ne yiyip ne içiyorsunuz herşeyde tereddüt ediyorumMobilde kullanmak biraz zor. Ben mobil kullaniyorum ama cile yani gercekten.
Benimde senin gibi olmasi lazim 23 mart adetimdi onu da soylemiyoki bileyim ne kadarlikDoktorlar hep boyle sanirim, bisey anlatmiyor. Bende agrim var diyorum normal deyip geciyor benimde kese 12 mm bugun ogrendim bende. Ben 5+4 um bugun. Senin nekadar cnm. Progestan kullanan cok kisi var, doktor verdiyse kullansan iyi olur bence cnm ama sen bilirsin
Keseyi gördünüz mü canım. .. bir de sende de kasiklarinda ağrı oluyor mu.özellikle sabahları çok oluyor bendeAminnn inşallah :) benim susam tanem de büyür de cinsiyetini görürüz biz de inşallah sağlıkla...
Merhaba canim beklemeye devamSlm kızlaaaar
Keseyi gördünüz mü canım. .. bir de sende de kasiklarinda ağrı oluyor mu.özellikle sabahları çok oluyor bende
İnşallah canim goruruz bu hafta :)senin son adet ne zamandı aramızda 1 gün var galiba 27 marttı benim..insallah normaldir bu ağrılar ya sabah kalkamadim yataktan fena ağrıdıGörmedik canım pazartesi inşallah :) evet inanılmaz kasık ağrım var önce sol taraftı 2 gündür de sağ kasığımda sızı şeklinde kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum aklıma bende de akşamları çok oluyor şu an yine fena durumda mesela acaba yorgunluktan mı diye düşünüyorum...
benimkide bişey söylemedi bana, kese oluşmuş burdaki kese işte dedi okadar,nekadar falan bişey söylemediBenimde senin gibi olmasi lazim 23 mart adetimdi onu da soylemiyoki bileyim ne kadarlikya simdi sag bobrek kismim cok agriyo ve sumuk gibi akintim geliyo nornal mi ya iyice paranoyak oldum
o ağrı bende de sürekli var, yorulunca daha da artıyor hatta duramayacak halde oluyorum, uzanınca azalıyor ama tamamen geçtiğini hissetmedim daha cnmGörmedik canım pazartesi inşallah :) evet inanılmaz kasık ağrım var önce sol taraftı 2 gündür de sağ kasığımda sızı şeklinde kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum aklıma bende de akşamları çok oluyor şu an yine fena durumda mesela acaba yorgunluktan mı diye düşünüyorum...
bana sormamışsın ama ağrı kısmını görünce dayanamadım cnm, evet özellikle sabahları uyanınca ve arada da geceleri artıyor daha çok o ağrı bende cnmKeseyi gördünüz mü canım. .. bir de sende de kasiklarinda ağrı oluyor mu.özellikle sabahları çok oluyor bende
İnşallah canim goruruz bu hafta :)senin son adet ne zamandı aramızda 1 gün var galiba 27 marttı benim..insallah normaldir bu ağrılar ya sabah kalkamadim yataktan fena ağrıdı
o ağrı bende de sürekli var, yorulunca daha da artıyor hatta duramayacak halde oluyorum, uzanınca azalıyor ama tamamen geçtiğini hissetmedim daha cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?