Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu düşünceyi çok sevdim 'bizide düşünen birileri var' artık biz farketmeden kendimizi yorunca sinyali veriyorlar ağrıyı arttırararak bende dediğin düşünüp ağrımda olumsuz düşünmemeye çalışcam, hem çoğumuzda varmış bu ağrılar

Merhaba arkadaslar ben 8 aylik evliyim duzensiz adet oluyorum son aylerda.15 gun once adet gunumde 4-5 gun kahverengi zaman zamanda camur gibi akinti geldi ve bugunde yine kahverengi akinti gelmeye basladi pazartesi doktora gidicem ama meraktan duramiyorum sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi yanitlayin lutfeeen

benimkide bişey söylemedi bana, kese oluşmuş burdaki kese işte dedi okadar,nekadar falan bişey söylemedi kasık ağrım var ve doktor olabilr olcak bunlar dedi ookadar
benimkide bişey söylemedi bana, kese oluşmuş burdaki kese işte dedi okadar,nekadar falan bişey söylemedi kasık ağrım var ve doktor olabilr olcak bunlar dedi ookadar
Bizde gelen velilere cocuklarin durumunu soyleneyelim o zaman bu is boyle devam ediyosa haftaya baskasina gidecem kalp atisina. Bide kac haftalik oldugunu ogrenmek icin kese boyutuna 30 ekleyip 7ye bölüyormuşuz. Ben yaptim 6 hafta cikti seninde 6 haftadir

Bende de oluyordu onceden doktora gittim kist var dedi o yapiyormus malesef yumurta çatlamıyormuş kist oluşturuyormuş hatta adet gunum bile kisalmisti 3 gunde bitiyordu.unarim senin boyle degildir hamilesindir eger degilsen rahim filmi cektir ben hemen arkasina hamile kaldik kist oldugu halde

mrb bende 5 haftalık hamileyim mide bulantılarınız başladımı sizin bende sadece kasık ve bel ağrısı var fazla ayakta durunca korkuyorum birde ne yiyip ne içiyorsunuz herşeyde tereddüt ediyorum
Kasik agrilari bende de var. Mide bulantisi baslamadi ama kokulara karsi hassasiyet var. Basta insan ve sigaraydi. Simdi yemek kokulari oldu. Normal yedigim her seyi yiyorum. Her sabah kahvalti yapip yumurtami zaten yerdim. Ek olarak bir bardak sut iciyorum. Yogurt ve peyniri arttirdim. Yemeklerimi bol tereyagli yapiyorum. Yogurdumu evde yapiyorum. Fast food tarzi yemiyorum. Zararli yiyecek ve iceceklerden sakiniyorum. Bir de findik fistik ceviz onemliymis. Baliktan cok tiksindim ama balik da cok onemli.

Tecrubeli Arkadaslar adetime 8 gun var goguslerime sizi girip cikio normalde iki gun kala flan youn olur sizce gebelige isaretmidir bu ay hislerim hamile oldugum yonunde cok kuvvetli oyle hissediyorum insallah oyledir
Her sey gebeligin isareti olabilir de olmayabilir de. Ben adet olmayi bekliyordum. Sistim sistim adet olsam rahatlayacagim gibi hissediyordum. Hamile oldugumu dusunmuyordum ama hamileymisim. Dun bu sitede 4-5 ay once yazdiklarimi gordum de yibe sistim sistim adet olsam rahatlayacagim yazmisim ama hamile degildim. Iste bir farki olmadi benim icin. Bazilari hamile oldugumu hissettim diyor ben hissetmedim. Kimileri cok belirgin belirtilerden anliyor,kimileri benim gibi gunu gectigi halde suphelenmiyor bile.
Bunlar kisiden kisiye degisiyor. En kesin sonucu kan tahlili ve doktor soyleyecektir.

Canım çok teşekkürler Allah razı olsun. Şu an kocam benimle feci dalga geçiyor. Bata sayılı günler kala yine iyice delirdin diyor.
Adamı daralttım pazar pazar :)
Ben 4 idrar testi yaptm inanmadi esim ki cizgiler belliydi.onlar icten ice seviniyorlar da belli edemiyorlar bizim umutlarimiz daha da artnasin diye galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…