- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Ben de gördüm hayalet çizgiyi benim de öyle olmuştu yarım saat sonra bak o çizgi beliriyor
Ben 4 idrar testi yaptm inanmadi esim ki cizgiler belliydi.onlar icten ice seviniyorlar da belli edemiyorlar bizim umutlarimiz daha da artnasin diye galiba
son ıkı yada uc gun kala test yapKizlar mrb benimde adetime 7 gun var henuz idrar testi yapsam ckarmi sizce
cnm ckkendını kaptırma benımde goguslerım cok cok agrıdıgı zamanlarda hamıle oldugumu sanmıstım megersem degılmıs gogsumun hc agrımadıgı zamanda hamıle kaldımTecrubeli Arkadaslar adetime 8 gun var goguslerime sizi girip cikio normalde iki gun kala flan youn olur sizce gebelige isaretmidir bu ay hislerim hamile oldugum yonunde cok kuvvetli oyle hissediyorum insallah oyledir
ben ondan yeni kurtuldum vala ama kısa süreliğine :)) kese şu an mesaneye baskı yapıyormuş 3 aydan sonra bebek kalça kemiklerinin üstüne çıkıyormuş o zaman rahatlayacaksın ama tabi bebek büyüdükçe 6 aydan sonra baskıya devam yine :)) en kötüsü gece uykusu kalmıyor gündüz neyse de gece tuvalete gitmek işkence gibi valaevet hamılelık cok guzelbır duygu ama su tuvalete sureklı cıkma ozellıgı olmasa... tuvaletını yapıyosun cıktıgın andan ıtıbaren bır daha gelıor bır daha bır daha...
aynen cnm ben gece garantı uc kere cıkıyorum gunduzde bol su ıcıyorum tabı onunda etkısı varda her 40 dkkaya cıkıyorum ama degermı deger persembe bır gelseydı hayırlısıyla daha ben kese bıle gormedm kalbı zaten duymadım her ıkısınede bakcaz bakalımben ondan yeni kurtuldum vala ama kısa süreliğine :)) kese şu an mesaneye baskı yapıyormuş 3 aydan sonra bebek kalça kemiklerinin üstüne çıkıyormuş o zaman rahatlayacaksın ama tabi bebek büyüdükçe 6 aydan sonra baskıya devam yine :)) en kötüsü gece uykusu kalmıyor gündüz neyse de gece tuvalete gitmek işkence gibi valaama napalım her şey bebeğimiz için
bu kesenin varlığına işaret canımm :)) hayırlı haberlerini bekliyoruzaynen cnm ben gece garantı uc kere cıkıyorum gunduzde bol su ıcıyorum tabı onunda etkısı varda her 40 dkkaya cıkıyorum ama degermı deger persembe bır gelseydı hayırlısıyla daha ben kese bıle gormedm kalbı zaten duymadım her ıkısınede bakcaz bakalım
ilk başta bakar oyle canım ama baktırma bence artık.. kesen gözüküyor mu? benim kanamalarım olduğunda keseye rağmen alttan bakmıştı özel durum olduğu için ama sen baktırma.. zaten bi süre sonra rahim ağzı kapanır o zaman bakmaması lazım yani o tıkacı bozmaması lazımHanımlar gebelik muayenesine gittiginizde vajinal ultrason mu yoksa normal ultrasondan mi bakiyorlar? Ben 3 kez gittim 3unde de alttan muayene oldum hep
o ağrı bende de sürekli var, yorulunca daha da artıyor hatta duramayacak halde oluyorum, uzanınca azalıyor ama tamamen geçtiğini hissetmedim daha cnm
pekı vıtamın ılacı fılan verıldımı sıze benım tamdoktora gıtıgım gun folık asıtım bıtıyor yıne folık asıte devam etcemmıbu kesenin varlığına işaret canımm :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz
3 ay bitimine kadar folik aside devam.. doktoruna söylersin sana yazar yine.. 3 aydan sonra multivitamine başlanıyorpekı vıtamın ılacı fılan verıldımı sıze benım tamdoktora gıtıgım gun folık asıtım bıtıyor yıne folık asıte devam etcemmı
Aydinlattigin icin tesekkur ederim canim ilk bebeim olacak insallah Allah nasip ederse cok tecrubesizim haliyle herseyi gebelige yoruyorum galiba kendimcecnm ckkendını kaptırma benımde goguslerım cok cok agrıdıgı zamanlarda hamıle oldugumu sanmıstım megersem degılmıs gogsumun hc agrımadıgı zamanda hamıle kaldım
ben normalde bu folık asıdı coktan bıtırmem lazımdı normalde hamıle oldugumu ogrendıgım ay ıcınde duzenlı kullanmadım bıle ve nesatedufkı tam doktora gıttıgım gun bıtıyor hersey de ayrı bır detay vr tabı bız bılmıyoruz canım cılgınlar gıbı bebek alısverıs yapmak ıstıyor besıgını hamagını kıyafetlerını oy oy3 ay bitimine kadar folik aside devam.. doktoruna söylersin sana yazar yine.. 3 aydan sonra multivitamine başlanıyor
canm benımde ılk bende senın gıbıydım benım sana acızane tek tavsıyem bol dua et bak ıkı gun sonra kandıl catlatma ıgnesı yaptırdım ılk kez doktorun ılıskıye gırın dedıgı gun kandıldı dedım kesınlıkle bunda vrdır bır hayır ogun ck dua ettım ıkı gun snra ruyamda pozıtıf gordum ve herseyın zamanı olduguna ınan hıc kendını uzme benım tam bırıncı yılımın doldugu ay oldu allahım gonlune gore versnAydinlattigin icin tesekkur ederim canim ilk bebeim olacak insallah Allah nasip ederse cok tecrubesizim haliyle herseyi gebelige yoruyorum galiba kendimce
Merhaba canm. Benim kritik günlerim yeni bitti. 12 13 14 mayıs gibi regl tarihim. Ovulasyon testi de yaptım bu ay ama o da kafamı karıştırdı.28 nisanda en belirgin şekilde gördüm ikinci çiZgiyi ama yine de ilk çizgi kadar koyu değildi. Ben o gün çok yorgundum.27 ve 29 nisanda ilişkiye girdim. Bilemiyorum ne oldu ama 5 ay çocuk olmayınca olacakmış gibi hissedemiyorum. Haşimatoyum o yüzden doktora gittim o da tsh düşürmek için ilaç verdi. 2 civarı çıktı tsh benim. Sende ne var ne yok? Senin az mı kaldı belirti var mıMucizeKelebek merhaba canim nasilsin var mi belirti filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?