- 17 Şubat 2016
- 121
- 57
- 13
- 33
Cok tesekkur ederim canim amin Allah hepimizin gonlune gore versin besinci ayim bu yatip kalkip dua ediyorum zaten insallah bu ay olurcanm benımde ılk bende senın gıbıydım benım sana acızane tek tavsıyem bol dua et bak ıkı gun sonra kandıl catlatma ıgnesı yaptırdım ılk kez doktorun ılıskıye gırın dedıgı gun kandıldı dedım kesınlıkle bunda vrdır bır hayır ogun ck dua ettım ıkı gun snra ruyamda pozıtıf gordum ve herseyın zamanı olduguna ınan hıc kendını uzme benım tam bırıncı yılımın doldugu ay oldu allahım gonlune gore versn
hıc kendını kasma 5 ay cok erkek daha bırde hıc olmayanları dusunmek lazım yada daahada bekleyenlerı dusunmek lazım kısa bır sure 5 ay bılmıyorum herkes benım gıbı mı dusunuyorda tamam cok mutluyum bınlerce sukur ama bır yanımda uuzntulu cunku olmayanlar var cevremızde oyuzden hayatın tadını cıkart ılıskıden sonra ayaklarını haavaya duvara dıkme kendıne cekerek 45 dakka dur altınada yastık koy.Cok tesekkur ederim canim amin Allah hepimizin gonlune gore versin besinci ayim bu yatip kalkip dua ediyorum zaten insallah bu ay olur
Tavsiyelerini dinliycem canm cok sagol dogru cok haklisin senelerce olmayan insanlara Allah bol sabir versin ben daha yolun basindayimhıc kendını kasma 5 ay cok erkek daha bırde hıc olmayanları dusunmek lazım yada daahada bekleyenlerı dusunmek lazım kısa bır sure 5 ay bılmıyorum herkes benım gıbı mı dusunuyorda tamam cok mutluyum bınlerce sukur ama bır yanımda uuzntulu cunku olmayanlar var cevremızde oyuzden hayatın tadını cıkart ılıskıden sonra ayaklarını haavaya duvara dıkme kendıne cekerek 45 dakka dur altınada yastık koy.
aynen oyleTavsiyelerini dinliycem canm cok sagol dogru cok haklisin senelerce olmayan insanlara Allah bol sabir versin ben daha yolun basindayim
İnşallah tutunmustur bebegin canim sonucta bir gun oncesi ve sonrasi iliski olmuş. Ben de 5 aydir falan istiyorum rabbim en hayirli zamanda verir inşallah öyle düşünelim. Benim bat 8-9 mayis gibi belki once ben sonra da bebişMerhaba canm. Benim kritik günlerim yeni bitti. 12 13 14 mayıs gibi regl tarihim. Ovulasyon testi de yaptım bu ay ama o da kafamı karıştırdı.28 nisanda en belirgin şekilde gördüm ikinci çiZgiyi ama yine de ilk çizgi kadar koyu değildi. Ben o gün çok yorgundum.27 ve 29 nisanda ilişkiye girdim. Bilemiyorum ne oldu ama 5 ay çocuk olmayınca olacakmış gibi hissedemiyorum. Haşimatoyum o yüzden doktora gittim o da tsh düşürmek için ilaç verdi. 2 civarı çıktı tsh benim. Sende ne var ne yok? Senin az mı kaldı belirti var mı
cnm test yapsana kafanda bu kadar kurgu yasıcagınaAllah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
arkadaşlar bir sorum var...kasık ağrısı ,akıntı ve bel ağrısı yaşayanlar nasıl olduğunu anlatabilir mi?... benim bugün 1 hafta geçti adetim.ara ara kasığımda batma ve yine ara ara bel ağrım oluyor...ama şiddetli değil...Ne dersiniz...
cnm ınsanlah hamılesındır azcık daha dayan ıkı uc gun kala test yap cunku belırtı olarak saydıklarımız bazen yanıltıyor mesela bu aykı yasadıgın bu belırtılerı bıroncekı ay yasadınmı eger frklılık varsa olabılır bende ck degısık bel agrısı yasamıstım daha ogrenmeden esıme hamıleyımdemıstımMerhaba arkadaşlar size bir sorum olucaktı yumurtlama gününden 4 gün önce eşimle iliskimiz oldu ve yumurtlama gününde de ayni şekilde birlikteliimiz oldu 12 mayis adet günüm ve benim yumurtlama gününden 2 gün sonra kaşıklarım hep ağrısı hhala daha biraz biraz ağrıyor ara ara idrar çok sık çıkıyorum kokuyor bide ve akintim başladı adetine 9 gün var ama acaba hamişmiyim olabilir mi sizce
herşey de bir hayır var tabi :) ben de çok alışveriş yapmak istiyorum da benimkinin erkek olduğu bi kesinleşsee :))ben normalde bu folık asıdı coktan bıtırmem lazımdı normalde hamıle oldugumu ogrendıgım ay ıcınde duzenlı kullanmadım bıle ve nesatedufkı tam doktora gıttıgım gun bıtıyor hersey de ayrı bır detay vr tabı bız bılmıyoruz canım cılgınlar gıbı bebek alısverıs yapmak ıstıyor besıgını hamagını kıyafetlerını oy oy
cnm ınsanlah hamılesındır azcık daha dayan ıkı uc gun kala test yap cunku belırtı olarak saydıklarımız bazen yanıltıyor mesela bu aykı yasadıgın bu belırtılerı bıroncekı ay yasadınmı eger frklılık varsa olabılır bende ck degısık bel agrısı yasamıstım daha ogrenmeden esıme hamıleyımdemıstım
masallah senın az kaldı cnm daha bıze cok ay keseye bakıncada cınsıyet bellı olurmukı:)herşey de bir hayır var tabi :) ben de çok alışveriş yapmak istiyorum da benimkinin erkek olduğu bi kesinleşsee :))
zaman çabuk geçiyor aslında bi bakıcaz doğurmuşuz
cnm sımdı esıne bır test aldır yap bende korkuyrdum sukur cıktı kendıne ezıyet etmemıs olrsnMrb kızlar 2 gün geciktim ara ara sancm oluyo ana bişe yok göğüs hassasiyetleşti 4gün önce idrar testi yaptım negatif kan yaptırmaya korkar oldum
ınsanlah vardır cnm ınsanlah senın ıcın hayırlısı ıseKarnım bu kadar erken ağrımaz di ve Bu kadar az ağrımaz di adet olacağım dan 1 gün önce yada o gün çok şiddetli ağrırdı bu ay inşallah hamileyimdir karim hafif hafif bazen biraz daha şiddetli ara ara o şekilde ağrıyor sizde de.le mi oluyor acaba çok sabırsızlanıyorum :))
canım eşimle farklı şehirlerdeyiz..stresten hepp gecikmem oluyor ama bu ay anlayamadım batma şeklinde kasık ağrısı..sebepsiz bel ağrısı....acaba diyorum ama ümitlenip üzülmek istemediğim için test yapmadım...o sebepten beklemedeyimcnm test yapsana kafanda bu kadar kurgu yasıcagına
ay bekleme hadı test yap daha ne kdr beklıcen 2 gun gecıkmıs zatencanım eşimle farklı şehirlerdeyiz..stresten hepp gecikmem oluyor ama bu ay anlayamadım batma şeklinde kasık ağrısı..sebepsiz bel ağrısı....acaba diyorum ama ümitlenip üzülmek istemediğim için test yapmadım...o sebepten beklemedeyim
Hastaneye gidip kan wersem mi boşa gitmiş heweslenmiş olurmuyum çok üzülürüm kendi kendime umut ediyorum galibacnm sımdı esıne bır test aldır yap bende korkuyrdum sukur cıktı kendıne ezıyet etmemıs olrsn
cnm verende allah vermeyende ama senın gunun gecmıs yoksada onumuzdekı aylara bakarsn valla ck merk ettmHastaneye gidip kan wersem mi boşa gitmiş heweslenmiş olurmuyum çok üzülürüm kendi kendime umut ediyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?