Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim canim amin Allah hepimizin gonlune gore versin besinci ayim bu yatip kalkip dua ediyorum zaten insallah bu ay olur

Cok tesekkur ederim canim amin Allah hepimizin gonlune gore versin besinci ayim bu yatip kalkip dua ediyorum zaten insallah bu ay olur
hıc kendını kasma 5 ay cok erkek daha bırde hıc olmayanları dusunmek lazım yada daahada bekleyenlerı dusunmek lazım kısa bır sure 5 ay bılmıyorum herkes benım gıbı mı dusunuyorda tamam cok mutluyum bınlerce sukur ama bır yanımda uuzntulu cunku olmayanlar var cevremızde oyuzden hayatın tadını cıkart ılıskıden sonra ayaklarını haavaya duvara dıkme kendıne cekerek 45 dakka dur altınada yastık koy.

Tavsiyelerini dinliycem canm cok sagol dogru cok haklisin senelerce olmayan insanlara Allah bol sabir versin ben daha yolun basindayim

İnşallah tutunmustur bebegin canim sonucta bir gun oncesi ve sonrasi iliski olmuş. Ben de 5 aydir falan istiyorum rabbim en hayirli zamanda verir inşallah öyle düşünelim. Benim bat 8-9 mayis gibi belki once ben sonra da bebiş haberu alırız. Belirti olarak ta kasigin iki tarafinda agri var ve göğsümde agri ve yanma var ama bu belirtileri ben gecen ay da yasadim neyazik ki fos çıktı

cnm test yapsana kafanda bu kadar kurgu yasıcagına

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucaktı yumurtlama gününden 4 gün önce eşimle iliskimiz oldu ve yumurtlama gününde de ayni şekilde birlikteliimiz oldu 12 mayis adet günüm ve benim yumurtlama gününden 2 gün sonra kaşıklarım hep ağrısı hhala daha biraz biraz ağrıyor ara ara idrar çok sık çıkıyorum kokuyor bide ve akintim başladı adetine 9 gün var ama acaba hamişmiyim olabilir mi sizce

cnm ınsanlah hamılesındır azcık daha dayan ıkı uc gun kala test yap cunku belırtı olarak saydıklarımız bazen yanıltıyor mesela bu aykı yasadıgın bu belırtılerı bıroncekı ay yasadınmı eger frklılık varsa olabılır bende ck degısık bel agrısı yasamıstım daha ogrenmeden esıme hamıleyımdemıstım

herşey de bir hayır var tabi :) ben de çok alışveriş yapmak istiyorum da benimkinin erkek olduğu bi kesinleşsee :))
zaman çabuk geçiyor aslında bi bakıcaz doğurmuşuz

Karnım bu kadar erken ağrımaz di ve Bu kadar az ağrımaz di adet olacağım dan 1 gün önce yada o gün çok şiddetli ağrırdı bu ay inşallah hamileyimdir karim hafif hafif bazen biraz daha şiddetli ara ara o şekilde ağrıyor sizde de.öyle mi oluyor acaba çok sabırsızlanıyorum :))

herşey de bir hayır var tabi :) ben de çok alışveriş yapmak istiyorum da benimkinin erkek olduğu bi kesinleşsee :))
zaman çabuk geçiyor aslında bi bakıcaz doğurmuşuz
masallah senın az kaldı cnm daha bıze cok ay keseye bakıncada cınsıyet bellı olurmukı:)

Mrb kızlar 2 gün geciktim ara ara sancm oluyo ana bişe yok göğüs hassasiyetleşti 4gün önce idrar testi yaptım negatif kan yaptırmaya korkar oldum

ınsanlah vardır cnm ınsanlah senın ıcın hayırlısı ıse

cnm test yapsana kafanda bu kadar kurgu yasıcagına
canım eşimle farklı şehirlerdeyiz..stresten hepp gecikmem oluyor ama bu ay anlayamadım batma şeklinde kasık ağrısı..sebepsiz bel ağrısı....acaba diyorum ama ümitlenip üzülmek istemediğim için test yapmadım...o sebepten beklemedeyim

ay bekleme hadı test yap daha ne kdr beklıcen 2 gun gecıkmıs zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…