- 17 Nisan 2016
- 338
- 581
- 53
24 nisan da olmalıydım olmadım....ay bekleme hadı test yap daha ne kdr beklıcen 2 gun gecıkmıs zaten
abuv ay hemen yapsana kac gun gecmıs ben bıle merk ettım yanı24 nisan da olmalıydım olmadım....
Hastaneye gidip kan wermek en iyisi öteki testlerdensecnm verende allah vermeyende ama senın gunun gecmıs yoksada onumuzdekı aylara bakarsn valla ck merk ettm
Bende merak ettim seninkini24 nisan da olmalıydım olmadım....
hadı cnm gıtsen hayırlı haberlerını beklıyorum ınsanlahHastaneye gidip kan wermek en iyisi öteki testlerdense
Kızlar herkese iyi pazarlar. Bata 5 gün var sizce var mı bir şey? Kontrastçı arkadaşlar duyun nolur sesimi?
Olumlu yada olunsuz acaba demeyin gideyim hadi bakalım rabbim werir inş gidiyorumhadı cnm gıtsen hayırlı haberlerını beklıyorum ınsanlah
oley ınsanlah hayırlı haberlerını beklıyorum sonucu gorudkten sonra benı etıketlede goruyum cnmOlumlu yada olunsuz acaba demeyin gideyim hadi bakalım rabbim werir inş gidiyorum
Tmm cnmoley ınsanlah hayırlı haberlerını beklıyorum sonucu gorudkten sonra benı etıketlede goruyum cnm
Sende kan tahlil yap gidiyorum ben acaba mı demiyelim zaten warsa wardır yoksa siteresten olamayoz günler geçer24 nisan da olmalıydım olmadım....
canım daha kese göründüğünde bebek neredeyse 5mm olacak nasıl cinsiyeti belli olsun :) benim 3 ayım bitti bebiş 6.5 cm oldu anca belli oluyo ki o da net değil :) azıcık sabrediceksin :))masallah senın az kaldı cnm daha bıze cok ay keseye bakıncada cınsıyet bellı olurmukı:)
canım ben burda gördüm ikinci çizgiyi... koyulaşır o yavaş yavaş :) kan testi yaptır 2 gün sonra.
Kızlar kan werdim sanki bütün belirtilerim geçti 1 saat beklicem artık rabbim hayırlı ewlat nasip etsin inş bekleten herkezeoley ınsanlah hayırlı haberlerını beklıyorum sonucu gorudkten sonra benı etıketlede goruyum cnm
Valla çok heycanlandim Insanlah guzel haberlerini alirimKızlar kan werdim sanki bütün belirtilerim geçti 1 saat beklicem artık rabbim hayırlı ewlat nasip etsin inş bekleten herkeze
Bende heycanliyim bi yandan aglicam uzulecekmisim gibi :-( :-( :-(Valla çok heycanlandim Insanlah guzel haberlerini alirim
Sakin ol canım vardır herşeyde bir hayirBende heycanliyim bi yandan aglicam uzulecekmisim gibi :-( :-( :-(
canım benim de göğsümde damarlanmalar olmuştu ve şiddetli olarak bel ağrım vardı.. ama test yaptırman için daha erken :) 4-5 gün daha sabret benim adetime 5 gün kala idrar testimde çıkmıştıMerhabalar. Bende hamilelik belirtileriyle kafayi yemek uzereyim suan Benim adet gunume 10 gun var suan tam. Ama 4 5 gundur sol kasigimda batma oluyo yatarken ve ozellikle ayakda is yaptikdan sonra. Goguslerim inanilmaz sisti ve sol gogsumde damarlar cikmaya basladi. Daha once bunlari yasayanlar varmi acaba. Hamile olabilrmiyim tahlil yapyirmyada cekiniyorum suan biraz daha bekliyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?