Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar herkese iyi pazarlar. Bata 5 gün var sizce var mı bir şey? Kontrastçı arkadaşlar duyun nolur sesimi?

canım ben burda gördüm ikinci çizgiyi... koyulaşır o yavaş yavaş :) kan testi yaptır 2 gün sonra.

Eklentiler

• 03.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 67
masallah senın az kaldı cnm daha bıze cok ay keseye bakıncada cınsıyet bellı olurmukı:)
canım daha kese göründüğünde bebek neredeyse 5mm olacak nasıl cinsiyeti belli olsun :) benim 3 ayım bitti bebiş 6.5 cm oldu anca belli oluyo ki o da net değil :) azıcık sabrediceksin :))

kızlar sanırım piki yakaladım.. ama sıvıya dikkat etmedim sonuç böyle.. cuma akıntı bitmişti ama testte negatifti.. bugün yaptım böyle hafif akıntı var ama yumurta akı kıvamında uzayan değil.. yumurta yakında çatlar sanırım..adete 12 gün kaldı.. dün bugün baş ve bel ağrısı yaşıyorum.. ama bel ağrım yorgunluktan sanırım çünkü çok iş yaptım bugün...

Eklentiler

• 20160501_154306.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben aranıza yeni katıldım.kasımda kimyasal gebelik geçirdim.nisana kadar düşünmemiştik.bu ay deneyelim dedik ve 4+3 hamileyim.kan testim 149 çıktı. Aylarca buradan yardım aldım.şimdi ben de belirtilerimi yazmak istiyorum.
öncelikle ilk kimyasal gebeliğimde adet günümde kahverengi akıntım geldi.göğüslerim şişmişti çok ağrıyordu.akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi.çok üşüyordum.çok yorgundum.sürekli uyukluyordum.ancak bir hafta sonra kanamayla beraber kesesini göremeden kaybettim.

Bu gebeliğimi cuma gün öğrendim idrar testinde.tam adet günümde öğrendim.yine çok üşüyor ve uyukluyordum.fakat bu kez adete yakın akıntım kesildi.kuru gün 4 gün falan sürdü.adetten bir gün önce akıntı yine başladı.bazen beyaz bazen su gibi geliyor. Miktarı epeyce fazla.göğüslerim adet olacak gibi şişti.fakat acı pek yok.adet Ağrı'm devam ediyor.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir.lütfen bana da dualarınızda yer verin.herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın.

Ayrıca geçen ay soğan kürü yapmıştım etkisi oldu mu bilmiyorum.

Merhabalar. Bende hamilelik belirtileriyle kafayi yemek uzereyim suan Benim adet gunume 10 gun var suan tam. Ama 4 5 gundur sol kasigimda batma oluyo yatarken ve ozellikle ayakda is yaptikdan sonra. Goguslerim inanilmaz sisti ve sol gogsumde damarlar cikmaya basladi. Daha once bunlari yasayanlar varmi acaba. Hamile olabilrmiyim tahlil yapyirmyada cekiniyorum suan biraz daha bekliyim diyorum

canım benim de göğsümde damarlanmalar olmuştu ve şiddetli olarak bel ağrım vardı.. ama test yaptırman için daha erken :) 4-5 gün daha sabret benim adetime 5 gün kala idrar testimde çıkmıştı inşallah hamilesindir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…