Biraz daha bekle adetine 5gun önce kan yaptır idrar sıkıntılıMerhabalar. Bende hamilelik belirtileriyle kafayi yemek uzereyim suan Benim adet gunume 10 gun var suan tam. Ama 4 5 gundur sol kasigimda batma oluyo yatarken ve ozellikle ayakda is yaptikdan sonra. Goguslerim inanilmaz sisti ve sol gogsumde damarlar cikmaya basladi. Daha once bunlari yasayanlar varmi acaba. Hamile olabilrmiyim tahlil yapyirmyada cekiniyorum suan biraz daha bekliyim diyorum
Ben de geçen ay çok farklı belirtiler yaşadım. Mesela yumurtlamadan bikaç gün sonra kasıklarım ağrımıştı. Bir bakıyorum sağ kaşığım ağrıyor bir bakıyorum sol. On gün önce bel Ağrım başlamıştı. Ama sonunda regl oldum. Psikolojik mi yaşıyoruz böyle değişiklikleri anlamadım. Senin az kalmış bir hafta sabret, inşallah güzel haber verirsin bize :) Dün avm'ye gittim, sağıma soluma bir bakındım, etraf Bebek kaynıyor.Umutsuz olmamak lazım.Sabır gerek.İnşallah tutunmustur bebegin canim sonucta bir gun oncesi ve sonrasi iliski olmuş. Ben de 5 aydir falan istiyorum rabbim en hayirli zamanda verir inşallah öyle düşünelim. Benim bat 8-9 mayis gibi belki once ben sonra da bebişhaberu alırız. Belirti olarak ta kasigin iki tarafinda agri var ve göğsümde agri ve yanma var ama bu belirtileri ben gecen ay da yasadim neyazik ki fos çıktı
canım benim de göğsümde damarlanmalar olmuştu ve şiddetli olarak bel ağrım vardı.. ama test yaptırman için daha erken :) 4-5 gün daha sabret benim adetime 5 gün kala idrar testimde çıkmıştıinşallah hamilesindir :))
canım benim de göğsümde damarlanmalar olmuştu ve şiddetli olarak bel ağrım vardı.. ama test yaptırman için daha erken :) 4-5 gün daha sabret benim adetime 5 gün kala idrar testimde çıkmıştıinşallah hamilesindir :))
Biraz daha bekle adetine 5gun önce kan yaptır idrar sıkıntılı
Bende kan verdim bekliyorum sonuçBende ole yapmayi dusunuyorum hayal kirikligina ugramakdan korkuyorummm ama nasip bakalim:)
beklenen adet günümden 5 gün sonra canım.. kese betahcg 3000lere ulaştığında kese görünüyor canımCanım ne zaman keseyi gördün sen
canım daha cıkmadımı sonuc bır saat cokdan dolduBende heycanliyim bi yandan aglicam uzulecekmisim gibi :-( :-( :-(
Benim adete 5 gun kala 24 cıktı benimkide seninkiyle aynı zamanlarda gözükür demi canım ?beklenen adet günümden 5 gün sonra canım.. kese betahcg 3000lere ulaştığında kese görünüyor canım
6 martta gormussunuz galiba aradım buldummmbeklenen adet günümden 5 gün sonra canım.. kese betahcg 3000lere ulaştığında kese görünüyor canım
rabbıt sende persembe gıt buyuk ıhtımalkese gozukurde kalpde duyulur bende ozaman gtcem batın ne zamandı benımkı 25 ıdıBenim adete 5 gun kala 24 cıktı benimkide seninkiyle aynı zamanlarda gözükür demi canım ?
Şimdi çıkmış maalesef 3.59 deilimcanım daha cıkmadımı sonuc bır saat cokdan doldu
adet tarihinden 1 hafta sonra gözükür canım senin deBenim adete 5 gun kala 24 cıktı benimkide seninkiyle aynı zamanlarda gözükür demi canım ?
ama degerın az dglkı kac gun gecmıstı belkı gec dollenmedırŞimdi çıkmış maalesef 3.59 deilim
Benim bat 3 mayıs canım salı günü yinede gözükürmü ??rabbıt sende persembe gıt buyuk ıhtımalkese gozukurde kalpde duyulur bende ozaman gtcem batın ne zamandı benımkı 25 ıdı
benim de adetime 1 hafta kala 3.2 çıkmıştı ama bak şimdi 3aylık hamileyim canım sıfır çıkmadıkça şüpheli gebelik canımŞimdi çıkmış maalesef 3.59 deilim
yok cnmsen ıkı hafta bekle ben bekledmBenim bat 3 mayıs canım salı günü yinede gözükürmü ??
Bugün 2. Gün adet gecikeliama degerın az dglkı kac gun gecmıstı belkı gec dollenmedır
canım degerın dusuk degıl belkı gec dollenmedır sen salı gunu bır daha yapBugün 2. Gün adet gecikeli
Hayirlisi olsun ins:) sizin belirti varmiydiBende kan verdim bekliyorum sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?